blogger counter

Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΔΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ "ΕΨΙΛΟΝ 666" !! ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟΥΛΑΤΟΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ Ο ΤΟΥΛΑΤΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980 ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΕΝΕΩΝ Α’ Β’ Γ’ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΔΟΛΙΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ «ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗΣ» ΓΝΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ «ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΗ» ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΩΝ & ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΩΝ «ΜΑΥΡΩΝ» ΜΑΣΩΝΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ.

ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΤΥΧΗΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΞΕΦΤΟΥΛΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΤΥΧΗΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΑΙ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΗΝ LUF KAI ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ… 

ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΕΟΕΦΙΑΛΤΩΝ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ…

ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟΝ ΤΟΥΛΑΤΟ:

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΤΟΣ; ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΕΜΑΣ, Η “L.U.F.” (LUCIFERIAN UNITED FRATERNITY, ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΔΕΡΦΟΤΗΤΑ ή ΜΕΛΑΝΑ ΣΤΟΑ 666 ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ) ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ O.E.A. ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ “L.U.F.” 666 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΣΤΟΑ ΜΕ ΤΟ 888 (ΙΗΣΟΥΣ) ΤΗΣ HONG ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ;;

ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ «ΑΛΤΕΡ», ΕΙΧΑΝΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟΥΛΑΤΟΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΠΛΑΝΟΥΣΕ, ΤΙΣ ΠΗΔΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΙΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝΕ ΣΑΝ (ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΟΣ) ΘΕΟΣΤΑΛΤΟΣ «ΜΕΣΣΙΑΣ» ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΑ (!!), ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (ΜΗ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ «ΕΨΙΛΟΝ» , ΚΑΙ Ο ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!!) ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ YOHAN - ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΤΗΣ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ» (ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΗ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ «ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ») !!!

ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΟΤΙ ΑΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΙΚΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΠΑΙΔΙΑ «ΙΝΤΙΓΚΟ» ΤΟΥ «ΜΕΣΣΙΑ» (!!!)

Ο ΤΟΥΛΑΤΟΣ ΕΙΧΕ ΣΥΧΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΦΟΥΡΑΚΗ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗ – ΣΟΥΦΙΣΤΗ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΚΑΙ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΩΝ «ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ», ΔΙΑΒΑΖΕ:  ΓΑΜΙΣΤΗΡΙΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΥΠΑΝΤΡΕΣ ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙΣ ΑΠΟΠΛΑΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΑΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΕΛΕΤΕΣ «ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ - ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ) ΜΑΓΕΙΑΣ» ΜΕ ΤΟΝ …«ΜΕΣΣΙΑ» ΤΟΥΛΑΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ «ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ» ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΕΝΗΘΟΥΝ ΤΑΧΑ ΤΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΠΑΙΔΙΑ «ΙΝΤΙΓΚΟ» ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»  (ΨΕΥΔΟ)ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ «ΒΑΣΙΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ» ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΜΕ ΛΥΣΣΑ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ!!!

ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ 666 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ
https://www.youtube.com/watch?v=TEZsF_eT7co

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ 2004 ΟΤΑΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΔΟΛΙΩΣ ΤΟΝ «ΦΙΛΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.» Ο ΧΑΦΙΕΣ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΛΕΣΒΟΠΑΡΤΟΥΖΟΒΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΑ.ΣΥ.Α.), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ (ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ), ΔΙΕΙΣΔΥΕ ΣΕ «ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΙΕΥΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ «ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ» ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΕΔΙΔΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΤΟΥ – ΦΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΤΟΥΣ.

Υπονόμευση της Ελληνικής Εθνικής Ασφαλείας Υπονόμευση Ελληνικών Οικογενειών και Υπονόμευση Ελληνοκεντρικών Ομάδων υπό του Ιωάννη Φουράκη.
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/02/blog-post_01.html

ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗ Η ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ (ΞΕΦ)ΤΟΥΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΤΟΥ (ΦΟΥΡΑΚΗ, ΚΛΠ) ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ο.Ε.Α.;;;

Ο ΤΟΥΛΑΤΟΣ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΜΕ ΒΑΜΕΝΕΣ ΧΡΥΣΕΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ…ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ, ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;;

ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΕ Ο ΤΟΥΛΑΤΟΣ;;;

ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ;;; 
(ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΛΑ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ)

ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;;;
(ΔΙΟΤΙ ΜΗ ΓΕΛΙΕΣΤΕ, Ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΝΕΤΕ!!!)

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΛΑΤΙ, ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΔΕΙΞΕΙ, ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ.

ΜΕ ΘΡΟΝΟΥΣ ΜΕΣΑ, ΚΑΘΕΤΕ ΣΕ ΘΡΟΝΟ…. ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, …ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ….

Επειγον σημα της Ο.Ε.Α. προς ολους τους αναγνωστες ---- Παραθετουμε φωτογραφιες απο την συναντηση μας με τον Καραγεωργιου ..τα συμπερασματα δικα σας!
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2011/11/blog-post_8.html
(ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΤΟΥ)

ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑΧΑ ΗΡΘΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΤΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ “L.U.F.”;;
ΑΡΑ ΤΑ ΔΩΣΕ Η “L.U.F.” ΣΤΟΝ ΤΟΥΛΑΤΟ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ…ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΤΟΥ 666 ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΡΚΟ ΣΙΩΠΗΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΦΟΥΡΑΚΗ, ΤΟΥ ΚΕΡΑΜΥΔΑ , ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ, TOY ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ, ΤΩΝ ΚΡΙΝΑΕΤΩΝ, ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ», ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»...

ΔΗΛΑΔΗ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΤΑ ΚΛΕΨΕ ΤΑΧΑ Ο ΤΟΥΛΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “L.U.F.”;

 Ή ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;

ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΤΑΧΑ Η Ο.Ε.Α. ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ (ΠΕΡΙ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΚΛΠ). ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

ΟΤΑΝ Η Ο.Ε.Α. ΕΓΡΑΦΕ  ΠΕΡΙ ΣΕΛΗΝΗΣ,  ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΩΝ ΒΑΣΙΝ ΚΑΙ ΣΕΡΜΠΑΚΩΦ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗ «L.U.F.».
http://hellenandchaos.blogspot.com/2010/04/russian-academics-vasin-and-shcherbakov.html

ΣΕΛΗΝΗ Ή ΛΕΒΑΝΙΑ: ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/12/blog-post_03.html

ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΕΛΗΝΗ
https://www.youtube.com/watch?v=RBauhsQgKfw

ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑΣ-ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΡΕΙΜΟΝΤ ΝΤΡΕΗΚ (RAYMOND DRAKE), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ – ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 20.000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΚΑΝΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 10.000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΓΗΙΝΗ ΤΡΟΧΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΓΕΩΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΤΟΤΕ (ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ-ΑΙΓΗΙΔΟΣ, ΤΗΞΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ, ΚΛΠ). ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ:
ΙΣΡΑΗΛ: Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ-ΔΙΑΒΟΛΟΥ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/06/blog-post_2594.html

Ολόκληρη η αλήθεια σχετικά με τους Δρακονιανούς και τη Σελήνη (ΜΕΡΟΣ 1)
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/10/1.html

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΞΑΝΑ, ΚΑΙ ΞΑΝΑ
http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2013/04/blog-post_7710.html

ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝΕ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ, ΠΑΛΙΟΣ ΜΙΚΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠ’ΕΞΩ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΤΑΝΙΟ (= ΣΠΑΝΙΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΩΝ). ΑΛΛΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΠΑΝΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΕΛΗΝΗ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟ (!!!), ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΕ ΠΛΗΡΩΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΠΕΙΡΑΝΕ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ !!!
ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ «ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ» ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙΞΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ.

ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ Η ΡΙΖΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ-ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2011/07/blog-post_29.html

ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ...
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2011/05/blog-post_4172.html

Ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ
https://www.youtube.com/watch?v=LAC3Y5wKuS8

777(KOREA) ΩΣ Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ 666(ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ - ΔΥΣΗ) ΣΕ 888(ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΙΝΑΣ: ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ)
https://www.youtube.com/watch?v=0SYCdfKxIS4

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ «L.U.F.» ΕΛΒΕΤΙΑΣ, ΑΥΤΗ Η ΣΤΟΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗ ΓΗΙΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ.

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2014/04/blog-post_23.html

ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΑΣΩΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΛΟΝΔΙΝΟ (Α.Ο.Α. + ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ + Ο.Τ.Ο. ΛΟΝΔΙΝΟΥ) ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ +/-HONG (ΔΕΞΙΑΣ – ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΧΕΙΡΟΣ) ΤΩΝ 4.000.000 ΜΕΛΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ: ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ ΙΑΧΩΒΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΔΙΕΘΝΟ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ 888 (ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ «ΚΑΛΟΥ» ΘΕΟΥΛΗ) ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΙ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΟ-ΝΑΖΙΣΤΕΣ 666 (ΔΗΘΕΝ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ» ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ)

ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΗΜ - ΣΙΝ –ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΣΕΝΤΑΪ – ΦΑΤΑΪ – ΣΚΑΤΑΪ, ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ, Ο ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ, ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΤΑΜΠΛΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ «ΚΑΛΟΥ ΘΕΟΥ» ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ «ΚΑΚΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ».
(ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ – ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ)

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΟΝΟΝ Η Ο.Ε.Α.!!!

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. ΟΥΤΕ Η «L.U.F.», ΔΙΟΤΙ Η «L.U.F.» ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟ (ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ) ΗΜΙ-ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΕΙ ΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΕΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΕΣ ΟΠΩΣ Η «GOLDEN DAWN – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ (ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ –Α.Ο.Α. ΛΟΝΔΙΝΟΥ) ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΤΙ Ο «ΔΙΑΒΟΛΟΣ» («ΕΩΣΦΟΡΟΣ») ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο «ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ» ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ.

ΒΛΕΠΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΤΟΝ «ΣΑΤΑΝΑ – ΕΩΣΦΟΡΟ» ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΙΟΝΙ - ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΤΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΕΛΛΑΔΟΣ:

Ύμνοι της χρυσής Αυγής στον εωσφόρο!
http://fysikidrasi.blogspot.gr/2013/09/blog-post_2646.html

Περιοδικό "Αντεπίθεση" (ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ), Tεύχος 5 (Ιανουάριος 2000). "Ο Λευκός Εωσφόρος του 21ου αιώνα" – Ύμνοι στον Εωσφόρο και Αντιχριστιανισμός!
https://elegxos.wordpress.com/2013/02/19/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-t%CE%B5%CF%8D%CF%87%CE%BF%CF%82-5-%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%AC/

Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥΛΑΤΟΣ ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ, Η ΣΕΛΗΝΗ ΑΠΟΒΙΒΑΣΕ ΚΑΙ ΕΣΠΕΙΡΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΥΚΟ-ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ («ΕΒΡΑΙΟΙ»), ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΠΡΙΝ 13500 ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΠΕΙΡΕ – ΑΠΟΒΙΒΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ (ΒΛ. ΒΙΒΛΙΑ ΡΕΗΜΟΝΤ ΝΤΡΕΗΚ «ΜΙΚΡΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ») ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΥΘΙΣΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ-ΑΙΓΗΙΔΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΙΩΝ-ΓΙΑΧΒΕΧ + ΣΑΒΑΩΘ(ΚΡΟΝΟΥ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΑΠΛΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟ-ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ (ΤΖΙΟΥΝΤΑΙΟΥΣ – ΤΖΕΗΝΤΑΙΟΥΣ = ΤΖΕΗΝΤ = ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ – ΓΙΟΥΝΑΝ – ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΩΝ ΓΙΟΥΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΕΤΙΚΑ & ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΟΥΝ – ΑΦΟΜΟΙΩΣΟΥΝ – ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ» ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΑΥΤΟΧΘΟΝΗ ΣΕΙΡΙΑ ΦΥΛΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΦΥΛΗ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ).

Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ (ΣΤΟΑ ΚΡΙΝΑΕΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ») ΤΟΥΛΑΤΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΣΥΓΚΕΡΑΣΜΟ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΟΥ - ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ «ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ» ΜΕ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΟ - ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ «ΔΩΚΕΚΑΘΕΟ» (ΔΗΛΑΔΗ: ΙΑΧΩΒΙΚΟ/ΣΑΒΑΩΘΙΚΟ-ΚΡΟΝΙΟ ΨΕΥΔΟ-ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ) ΩΣ ΝΕΟΕΠΟΧΗΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΝΕΟΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666», ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666» (ΒΛΕΠΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΟΥΦΙΣΜΟΥ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΥ ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ M.R.A. 666 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821, ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ)

ΣΤΑ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΛΑΓΙΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ Ο ΤΟΥΛΑΤΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΑ ΙΗΣΟΥ – ΙΑΣΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ «ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ» ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΖΗΛΟΦΘΟΝΑ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑΧΒΕΧ (ΙΑΧΩΒΑ), ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ «ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ» ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ «ΚΑΛΟΥ» ΕΛΛΗΝΑ ΙΗΣΟΥ - ΙΑΣΩΝ.

ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ :

1) ΤΟ ΟΝΟΜΑ “ΙΗΣΟΥΣ” ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΩΣ «ΤΖΟΣΟΥΑ» (JOSHUA) Ή ΓΙΟΣΟΥΑ ή ΓΙΑΧΟΣΟΥΑ ή ΓΙΑΧΟΣΟΥΛΒΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ» (…ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ)

2) ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΧΟΥΣΟΥΑ – ΙΗΣΟΥΣ «ΠΡΟΦΗΤΕΥΤΗΚΕ» - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΕΒΡΑΙΟ «ΠΡΟΦΗΤΗ» (ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ) ΖΑΧΑΡΙΑ ΩΣ … «ΓΑΪΔΟΥΡΟΚΑΒΑΛΑΣ» - «ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ» (ΙΔΟΥ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ) ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΘΥΣΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕΘΥΣΕ ΑΠΟ ΚΡΑΣΙ!!! (ΒΛ. ΖΑΧΑΡΙΑΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ Θ’, ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ)

ΤΥΠΙΚΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ... ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ: «Ἀντισιωνιστής εἶμαι καί ὄχι ἀντισημίτης»
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/01/blog-post_11.html

Πως γινεται οι νεοχριστιανοι νεοελληνες να δηλωνουν «αντι σιωνιστες» ητοι αντι της Σιων, δηλαδη αντι του ιδιου του ψευδοθεου τους;
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2012/01/blog-post_5.html

3) ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Η «ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ» ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΟΥ «ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ» ΓΙΑΧΟΣΟΥΑ – ΙΗΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΑΒΙΔ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ-ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΑΒΡΑΑΜ ή ΧΑΒΡΑ ΧΑΝ (= Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΑΒΡΑΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ή ΤΖΙΟΥΝΤΑΙΩΝ ή ΤΖΕΗΝΤΑΙΩΝ = ΤΖΕΗΝΤ = ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ)

4) ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΧΟΣΟΥΑ - ΙΗΣΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ «ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ» ΟΤΙ :

«ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΩ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ (ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ) ΑΛΛΑ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ – (ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ - ΝΕΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ «ΘΕΟΥ» …ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ) – ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΩ …ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ … ΠΕΡΙ ΤΟΥ … «ΓΑΪΔΟΥΡΟΚΑΒΑΛΑ» ΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ «ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ» (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Θ’ ΖΑΧΑΡΙΑ – ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ)
(ΜΑΤΘΑΙΟΣ, ΚΕΦ. 5)

5) ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ «ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ» ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ - ΓΙΑΧΟΣΟΥΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ «ΡΑΒΒΙ» ΔΗΛΑΔΗ ΡΑΒΒΙΝΟ (ΔΗΛΑΔΗ ΕΒΡΑΙΟ ΙΕΡΕΑ – ΕΒΡΑΙΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ) ΚΑΙ «ΓΙΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΔΑΒΙΔ» ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ!!!
Ματθ.26:49 Κι αμέσως, αφού πλησίασε τον Ιησού, είπε: Χαίρε, Ραββί• και τον καταφίλησε
Κάποιος τοῦ λέει «ἔρχεται ὁ Ἰησοῦς» καί τότε ἐκεῖνος ἄρχισε νά φωνάζει «Ἰησοῦ, υἱέ τοῦ Δαβίδ ἐλέησε μέ» κατά Λουκάν Ευαγγέλιο Κεφ. 18, χωρία 35 έως 43

Καηκε και το χαρτι του ελληνα ιησου εκτος αν μας βγαλουν Ελληνα και τον Δαβιδ και τον Αβρααμ! (ΓΕΛΩΣ!)

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ – ΓΙΑΧΟΣΟΥΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥ «ΙΟΥΔΑΙΟΥ» ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΣ «ΜΕΣΣΙΑΣ» («ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ») ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ.

(Κατα Ιωαννη 4,9) λέγει οὖν αὐτῷ ἡ γυνὴ ἡ Σαμαρεῖτις· πῶς σὺ Ἰουδαῖος ὢν...
Η Σαμαρεῖτις χαρακτηρίζει το ΙΗΣΟΥ Ἰουδαῖο. Αποδεχόμενος ο ΙΗΣΟΥΣ το χαρακτηρισμό, στη συνέχεια λέει τα εξής:

Παράθεση:

(Ιω. 4,22)…ἡμεῖς προσκυνοῦμεν ὃ οἴδαμεν· ὅτι ἡ σωτηρία ἐκ τῶν Ἰουδαίων ἐστίν.
Ερμηνεία Κολιτσάρα (Εγκεκριμένη από την Ορθόδοξη Εκκλησία)

Παράθεση:

Ημείς οι Ιουδαίοι προσκυνούμεν εκείνο που περισσότερον από σας και από τους άλλους λαούς γνωρίζομεν. Διότι ο Μεσσίας, ο οποίος θα δώση την σωτηρίαν εις όλους τους λαούς, προέρχεται από τους Ιουδαίους.

ΓΙΑΧΒΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΣΟΥΦΙΣΤΕΣ ΝΕΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. 666 – ΣΤΗΝ "ΠΥΡΑ" ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΑ ΧΑΡΤΙΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/12/666_27.html

ΤΕΛΟΣ Ο ΗΜΙΜΑΘΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟΥΛΑΤΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΓΙΑΧΒΕΧ (ΙΑΧΩΒΑ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΧΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ «ΙΗΣΟΥ» ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΔΕΙΞΑΜΕ ΙΗΣΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ»

Ετυμολογίες των λέξεων: Αλληλούϊα - Ιησούς

Αλληλούϊα = Αλλελού-ια = Αλλελού-ιαχβέ = Δοξάστε τον Γιαχβέ! (γενοκτόνο των ελλήνων-παλαιστινίων-παλαισατέων-λευκής πελασγικής φυλής)

Ιησούς = Γιεσούα ή Τζόσουα = (Ραββίνος) Γιεχοσούα = Ο Γιαχβέ σώζει (τους μογγόλους και γενοκτονεί την λευκή και μαύρη φυλή)

Με δεδομένο τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΟΜΟ του Ηράκλειτου : ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ που σημαίνει ΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ, οι αντιθέσεις «ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ» και «ΙΑΧΩΒΙΣΜΩΣ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ» είναι εντελώς πλαστές όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι τέκτονες απατεώνες Μητροπολίτες της «Ορθοδόξου Εκκλησίας».

Η επαναλαμβανόμενη ασυνάρτητη κραυγή της Ορθοδοξίας «ΑΛΛΕΛΟΥΓΙΑΧ» ή «ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ» είναι εβραϊκή σύνθετη λέξη «ΑΛΛΕΛΟΥ – ΓΙΑΧ» που μεταφράζεται «ΑΙΝΕΙΤΕ τον ΓΙΑΧ» ή «ΑΙΝΕΙΤΕ τον ΓΙΑΧΒΕΧ» ή «ΑΙΝΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ» ή «ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕΧ». Η κρυπτοσιωνιστική Ορθόδοξη Εκκλησία ΑΙΝΕΙ τον ΙΕΧΩΒΑ σε κρυφή εβραϊκή γλώσσα, ενώ οι φανεροί Σιωνιστές «Μάρτυρες του Ιεχωβά» σε φανερή Ελληνική γλώσσα.

Το κοινό νήμα της «ORDO ADEPTIS ATLANTIS» κινεί και τα δυο θρησκεύματα. Ομοίως είναι πλαστές οι αντιθέσεις «ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ» και «ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ – ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» όπως γνωρίζουν πολύ καλά οι Μητροπολίτες της Ορθοδοξίας, όλοι τους Τέκτονες. Στους ναούς των Τεκτονικών Στοών μέσα στο τρίγωνο πλαίσιο του ΙΕΧΩΒΑ είναι αναρτημένο το εβραϊκό τετραγράμματο με αντιστοιχία Ελληνικών χαρακτήρων «ΓΧΒΧ» ή «Για-Χω-Βε-Χ» (Έλλειψη φωνήεντων στην εβραϊκή γλώσσα)

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ WIKIPEDIA:

Η εξελληνισμένη έκφραση «αλληλούια» (αρχ. «ἀλληλούϊα») [1], που προέρχεται από τα Εβρ.
הַלְּלוּיָהּ‎, Χαλελουγιάχ, κατά γράμμα αποτελεί προτροπή προς ομάδα ανθρώπων να "αινέσουν τον Γιαχ". [2] Στην Αγία Γραφή αυτός ο όρος χρησιμοποιείται 28 φορές. Οι μεταφράσεις έχουν αποδώσει αυτή την έκφραση δοξολογίας ως «Αινείτε τον Γιαχ» ή «Αινείτε τον Κύριο». Ο όρος Γιάχ αποτελεί συντομευμένη μορφή του θεϊκού ονόματος που προσδιορίζεται από το Τετραγράμματο και αποδίδεται συνήθως Γιαχβέ ή Ιεχωβά.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%B9%CE%B1

Η «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ» ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 4 (ΤΕΣΣΕΡΙΣ) ΦΟΡΕΣ ΑΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΗ ΛΕΞΗ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ = «ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ»!!

Παραθέτουμε αυτούσιο απόσπασμα από χριστιανική απολογητική ιστοσελίδα για την ετυμολογία της λέξεως «ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ» που εκτός του ότι αναγκάστηκαν να ομολογήσουν την αλήθεια, ομολογούν και την σχιζοφρένια των Ελλήνων :

Στο χωρίο Αποκ. 19/ιθ΄ 1–6 της ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ περιέχεται ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ η Εβραϊκή φράση Αλληλούϊα . Τί σημαίνει όμως Αλληλούϊα;

Αλληλούϊα σημαίνει αινείτε(δοξάσουμε) τον Γιάχ (ΧΑΛΛΕΛΟΥΓΙΑΧ). Το Γιάχ αποτελεί σύντμηση του ονόματος Γιαχβέ. Η Καινή Διαθήκη λοιπόν μας καλεί να αινέσουμε τον Γιαχβέ. Αν ο Γιαχβέ δεν ήταν ο Αληθινός Θεός ημών των Χριστιανών, θα μας έλεγε η Καινή Διαθήκη να Τον αινέσουμε ; Όχι βέβαια. Όμως ο Γιαχβέ είναι ο Αληθινός Θεός, γιαυτό και ορθώς η Καινή Διαθήκη μας καλεί να Τον αινέσουμε . Το χωρίο Αποκ. 19/ιθ΄ 1–6 , αποτελεί σωστό κόλαφο για τους αρνητές του Γιαχβέ και της Παλαιάς Διαθήκης.
http://www.oodegr.com/oode/biblia/gxbx/kef2.htm

Η ΕΠΙΣΗΜΗ «ΟΡΘΟΔΟΞΗ» ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΨΑΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΝ ΨΑΛΜΟ «ΑΛΛΗΛΟΥΓΙΑΧ» ΔΟΞΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΨΕΥΔΟΘΕΟ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΕΝΤΑΪ –  ΤΖΕΝΤΑΪ - ΤΖΕΗΝΤ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑ - «ΓΙΑΧΒΕ» (!!!) ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ –ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ-ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ & ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ («ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟΣ ΧΑΜ»), ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΙΞΙΕΣ (ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΕΦΑΡΑΔΕΙΜ, ΣΑΞΟΝΕΣ, ΧΑΖΑΡΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ)!!!

ΠΟΙΟΣ «ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ» ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΑΝ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ …ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ;;

Καταγγέλουμε την πλαστοπροσωπεία Πανός από Γιαχβέ-Σαβαώθ και ...Παυλάκια
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2010/01/blog-post_28.html

ΠΟΙΟΣ «ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ» ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΑΠΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚAΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΩΣ «ΔΟΥΛΟΥΣ» - «ΣΚΛAΒΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ»;;
ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ – ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΔΥΝΑΣΤΗΣ ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ ΣΑΤΡΑΠΗΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΨΕΥΔΟΘΕΟΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΜΗ ΥΠΑΚΟΥΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΦΥΛΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΩΣ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΖΟΜΠΙ ΚΑΙ ΣΕ «ΔΟΥΛΟΥΣ – ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ» - ΜΕΤΑΛΛΟΡΥΧΟΥΣ, ΩΣΤΕ Η ΣΕΛΗΝΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ» ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ, ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΟ, ΤΟ ΤΙΤΑΝΙΟ, ΤΟΥΣ ΚΡΥΣΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ «ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΗ» ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΕΝΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Αναχώρηση της ληστοπειρατικής Σελήνης αφού ο ρεπτιλιανός δρακόπουστας Ελοχιμ Σιν κατακλέψει όλο τον χρυσό.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/blog-post_19.html

ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΚΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/04/blog-post.html
(ΠΕΡΙ ΤΟΥΛΑΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ)

Ο …ΔΗΘΕΝ «ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ» ΧΑΤΖΗ-ΤΟΥΛΑΤΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟΝ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΡΑΒΒΙΝΙΚΟ ΚΙΠΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΟΝ ΣΙ(Ω)ΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΚΥΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ ΣΤΗΝ ΣΙΩΝ – ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ
http://4.bp.blogspot.com/_yD3U4SR92gM/TEhf_Trwu-I/AAAAAAAAAJs/bspzLFiE58o/s1600/who_is_kipa.jpg

Ο …ΔΗΘΕΝ «ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ» ΞΕΦΤΟΥΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟ-ΜΟΓΓΟΛΟ-ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ ΤΟΥ
http://1.bp.blogspot.com/_yD3U4SR92gM/TEhhEHTGGzI/AAAAAAAAAJ8/2QEuj3jwTM4/s1600/who_is_drunk_dancer.jpg


Σατανιστης Τουλατος Παναγιωτης ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ) ΒΙΒΛΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «A.O.A.» – Equinox
https://www.youtube.com/watch?v=zgTqEZcw8_Q

(Ο "ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗ ΜΑΣΩΝΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΤΟΥΛΑΤΟ)
ΣΗΜ: "ΕΩΣΦΟΡΟΣ" ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΑΣ. ΒΛ. LUCIS TRUST Ή LUCIFER TRUST (=ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ) ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ Ο.Η.Ε.  ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΙΩΣ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (ΜΠΛΑΒΑΤΣΚΥ, ΜΠΕΙΛΥ, ΚΛΠ).
https://en.wikipedia.org/wiki/Lucis_Trust

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΕΛ-ΛΗΝΕΣ" ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ...
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/03/blog-post_15.html

ΟΤΑΝ Ο ΤΟΥΛΑΤΟΣ ΕΓΛΥΦΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΝ ΕΡΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ. ΤΩΡΑ Ο ΤΟΥΛΑΤΟΣ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΕΠΕΙΔΗ Η Ο.Ε.Α. ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΝ ΤΟΥΛΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ "END" ΩΣ "ΑΤΟΜΑ ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΚΡΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ", ΚΑΙ ΩΣ ΑΤΟΜΑ ΥΠΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 666 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ", ΩΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ!
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/04/666.html


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥΛΑΤΟΣ & ΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ......
http://neataksi.blogspot.gr/2011/03/blog-post_9959.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ