blogger counter

Πέμπτη, 1 Απριλίου 2010

ΙΔΟΥ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΡΩΣΙΑ

ΕΠΕΙΔΗ ΗΔΗ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΠΡΩΗΝ ΔΟΙΗΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΟΡΡΑΝΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «INTELIGENCE SERVICE» ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΠΕΡΙ ΙΔΡΥΣΕΩΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΕΠΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.»(ΡΩΣΙΑ - ΙΣΛΑΜ - ΚΙΝΑ) Η’ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ, ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΕΛΕΕΙΝΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΑΝΑΝΔΡΟ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ «ΠΑ.ΣΥ.Α.» ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ «ΤΑΤΑ» ΕΥΜΟΛΠΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΦΕΡΕΦΩΝΩΝ ΤΗΣ «ΓΑ.ΔΑ.» ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ «NEAR METATRON» ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΜΟΜΦΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΟΜΦΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΝΕΑΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΓΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1945 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ «ΝΑΤΟ» ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ - ΣΚΟΠΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΤΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΩΣ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ» ΩΣΤΕ Ο ΑΞΟΝΑΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥΣ ΓΗΣ.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΔΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ:

ΕΑΝ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΜΕ «ULTIMATUM - ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ» ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΕΘΑ. ΕΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΕΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΕΝΟΠΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΗΤΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ «ΝΑΤΟ», ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΕΑΝ ΤΕΛΕΣΘΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ, Η Ο.Ε.Α. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΑ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΟΡΡΑΝΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «ΜΜΕ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ. ΕΑΝ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΕΣ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΕΙΤΕ Η Ο.Ε.Α. ΗΤΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΕΡΣΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΟΥ ΕΡΡΙΚΟΥ ΡΑΛΛΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΡΑΛΛΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.». ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΟΡΡΑΝΤΗΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΙΔΡΥΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ, ΟΠΩΣ Ο ΜΙΚΡΟΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΕΡΡΙΚΟΣ ΡΑΛΛΗΣ (ΡΑΟΥΛ) ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΡΑΛΛΗΣ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ “UCC” ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΩΣΤΕ Η ΒΟΡΕΙΑ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ, ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΩΣΤΕ ΤΟ «ΠΑΣΟΚ» ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΗΝ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 666» ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΚΑΙ ΩΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ.

ΙΔΟΥ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.»:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΑΟΥΣ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΝΟ ΜΟΓΓΟΛΟ ΙΩΑΝΝΗ ΨΕΥΔΟΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΨΕΥΔΟΔΡΑΓΑΖΗ, ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΝΑ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

(Τελειώνοντας με τα θέματα εθνικής – πλανητικής ασφαλείας η Ο.Ε.Α. συνεχίζει σχολιάζοντας θέματα ελάσσονος προτεραιότητας όπως οι ντόπιοι μετατρονισμένοι αμετανόητοι εφιάλτες)

Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ «ΤΑΤΑ», ΕΥΜΟΛΠΟΥ, ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ «ΠΑ.ΣΥ.Α.» ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ «ΤΑΤΑ» ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΓΕΝΕΤΗΣΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΝΕΤΗΣΙΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ, ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ Η Ο.Ε.Α. ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΓΕΝΕΤΗΣΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΙΛΙΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ Ο ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ, ΑΡΚΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΕΛΛΗΝΚΑΙΧΑΟΣ» ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΛΛΗΝΟΣ ΑΝΔΡΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΖΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΛΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ «ΤΑΤΑ» ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΕΥΜΟΛΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ «NEAR METATRON», ΑΣΚΟΥΝ ΠΑΝΣΕΞΟΥΑΛΙΣΜΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ, ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΜΕΝ ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΝΑ ΜΙΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΦΥΛΟ, ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΝ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο «ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ» ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΑΝΩΜΑΛΙΩΝ ΤΟΥ, Ο ΔΕ ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΟΤΙ ΠΡΟΗΓΑΓΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ, ΣΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΩΣ ΑΥΤΟΠΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΕΣΒΙΑΚΩΝ ΟΡΓΙΩΝ, Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΤΙΜΑΣΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΝ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ ΩΣ ΙΕΡΕΙΑΣ – ΙΕΡΟΔΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΟΥ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥΛΑΤΟΥ, ΙΔΡΥΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ», ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΙΔΡΥΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΝΑΝΔΡΩΝ ΑΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΚΜΑΥΛΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ.

ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΕΚΦΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΦΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΩΣ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΜΑΥΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΙΜΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΟΠΩΣ Η Ο.Ε.Α., Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙ 36 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΕΞΥΒΡΙΖΟΥΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ Κ.Ε.-Ο.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΗ ΧΡ. ΧΡ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, Ν.ΙΩΝΙΑ - ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ


Και ενώ οι ντόπιοι σεληνιασμένοι μετατρονικώς εφιάλτες κάνουν ότι μπορούν για να πλήξουν την Ο.Ε.Α. και τις συμμαχικές ιστοσελίδες ώστε να σταματήσουν τα κείμενα τους εθνικής και πλανητικής ασφαλείας, και ενώ οι ντόπιοι ελληνοεβραίοι πολιτικοί και τουρκαλβανοί προβοκάτορες κάνουν ότι μπορούν για να διαλύσουν την Ελλάδα με την κοινή επίθεση του άξονος ΒΑΣΤΡ και με την πρόκληση εσωτερικού χάους και χρεωκοπίας, οι ενέργειες και πρωτοβουλίες της Ο.Ε.Α προς την Ρωσική Κυβέρνηση οι οποίες αναλύθηκαν από το παρόν ιστολόγιο, αρχίζουν να πιάνουν τόπο.

15 κοινές Ελληνο-Ρωσικές αεροναυτικές ασκήσεις φαίνεται να έχουν προγραμματιστει για το 2010, ήτοι παραπάνω από 1 το μήνα(!!!) δίνοντας κάλυψη και αμυντική ανάσα ζωής στην ημιδιαλυμένη αμυντικώς και πολιτικώς και οικονομικώς Ελλάδα και κόβοντας στην κυριολεξία τον τσαμπουκά των Τούρκων και του άξονα ΒΑΣΤΡ ως άξονας που ετοιμάζονταν για επικείμενη επίθεση εντός της Άνοιξης. Έτσι αφήνονται αποχρώσες ενδείξεις ισχυρής διπλωματικής πίεσης από την Ρωσία προς την Ελλάδα (καθώς αρχικά αυτή απέκρυψε και αποκρύβει επιμελώς την Ρωσική Βοήθεια) προς αποβολή της Ελλάδος από το εγκληματικό ανθελληνικό ΝΑΤΟ και σταδιακή αμυντικο-οικονομική συμμαχία και συνεργασία με την Ρωσική Ομοσπονδία με αμυντική προληπτική κάλυψη του Αιγαίου από τον Ρωσικό στόλο.

Αυτό διασπάει ταυτόχρονα το ολικό μέτωπο του δρακονιανού σχεδιασμού για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, απαγορεύει την επίθεση του ΒΑΣΤΡ και την τυπική μετέπειτα ηγεσία του «ΝΑΤΟ» από την Ελλάδα με βάση Κωνσταντινούπολη και εναντίον του Συμφώνου Σαγκάης. Παράλληλα ελπίζουμε στην αποχώρηση της Ρωσίας από τον Κινεζικό άξονα Σαγκάης.

Όλα αυτά χάρη στην Ο.Ε.Α. η οποία κατά τα φαινόμενα λειτουργεί πλέον ως άτυπη κυβέρνηση της Ελλάδος.

Αν και είμαστε ακόμα εξαιρετικά επιφυλακτικοί ένεκα των γνωστών προδοτών, οψόμεθα και αναμένουμε περισσότερες ευχάριστες εξελίξεις.

http://nationalpride.wordpress.com/2010/03/30/%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD/

ΥΓ. Η γελοία άνανδρη και απάνθρωπη απάντηση του εγκληματικού γενοκτονικού ΝΑΤΟ και της εγκληματικής μογγολικής Τουρκίας (ηγέτιδα του άξονος ΒΑΣΤΡ) στην κίνηση ρουα-ματ Ρωσικής Βοήθειας προς την Ελλάδα, ήταν οι άνανδρες και φρικτές τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον άμαχου πληθυσμού στη Ρωσία και στο μετρό Ρωσίας με εκπαιδευμένες στην Τουρκία «μαύρες χήρες»…


http://nationalpride.wordpress.com/2010/03/31/%ce%bc%ce%ae%ce%bd%cf%85%ce%bc%ce%b1-%cf%84%cf%81%cf%8c%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%cf%83%ce%b5%cf%84%cf%83%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%bf-%ce%bc/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ