blogger counter

Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018

ΔΙΑΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΡΥΦΟ (ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ) ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΔΙΑΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΩ Ε-ΜΕΙΛ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΑΡΟΥΠΑ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΑΡΟΥΠΑ:
Μαζευτείτε! Μηνύσεις έχουν ήδη υποβληθεί! Και εξώδικα έχουν γίνει! Μαζευτείτε σαπακια του συστήματος!

ΜΑΡΟΥΠΑ:
Καλησπέρα. Κυριε Καραγεωργίου μετά δεύτερη ανάγνωση των επιστολών σας συνειδητοποίησα ότι υπήρχε το όνομα σας κι ότι υπέπεσα στο ίδιο σφάλμα με σας.  
1. Δεν με γνωρίζετε. Ούτε εγώ εσάς. Εγώ μάλιστα εσάς καθόλου. Εσείς έχετε τουλάχιστον την δημόσια εικόνα και συμπεριφορά μου. Σας ζήτω να μου στείλετε φωτογραφία σας, το τηλέφωνο σας γιατί αυτό που έχετε είναι απενεργοποιημένο. Και να γνωριστούμε άμεσα από κοντά. 
2. Ποιο είναι το νομικό σφάλμα της αίτησης ακύρωσης; γιατί δόλιο σίγουρα δεν είναι. Είμαι πρόθυμη να σας ακούσω και να διορθώσω όλα τα νομικά σφάλματα.
3. Μάλιστα σας παρακαλώ εσείς να υποβάλλετε το δικό σας δικόγραφο το οποίο θα υποστηρίξω εξίσου με το δικό μου ή και προσφέρομαι να υπογράψω το δικό σας δικόγραφο που θα μου υποδείξετε ότι είναι το άρτιο και καλό. 
4. Άραγε τα δικαστήρια για να αποτρέψουν την διάλυση της Ελλάδας και τον διαμελισμό της χρειάζονται άρτια δικόγραφα και μηνύσεις; και ένα παιδί αντιλαμβάνεται ότι το όνομα σημαίνει έδαφος, ο κ Ζουράρης όταν τα έλεγε το 92 δεν άντεξε Γρ ουδείς, και γιατί άραγε οι εισαγγελείς μόνοι τους δεν ενεργοποιούνται όπως στην περίπτωση Μπαρμπαρούση αλλά περιμένουν το δικό μου κακό δικόγραφο (αλλά πάντως όχι δολίως καλό), για να πράξουν το αυτονόητο για τον εαυτό τους τις οικογένειες τους και την Ελλάδα; να υπερασπιστούν την εδαφική της ακεραιότητα. 
5. Δεν ξεκίνησε σωστά η γνωριμία μας, αλλά πάλι οι καλύτερες φιλίες ξεκινούν με ένταση καθώς λέει ο λαός μας. 
Περιμένω άμεσα νέα σας. Το τηλέφωνο μου είναι ******. Περιμένω νέα σας τόσο τηλεφωνικά για να συναντηθούμε όσο και μέσω μειλ. Άμεσα. 
Καλή σας ημέρα. 
Ειρηνη Μαρουπα 

ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΟΥΠΑ.
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΘΕΙΤΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΠΛΑ ΠΡΟΩΘΩ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Ε-ΜΕΙΛ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΔΩ:
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΤΕΡΜΑ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ (Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) 
========================================================
ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ :
698 365 79 54
========================================================
ΕΠΙΜΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΠΑΝΤΑ (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΔΕΣ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟ) Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ Ή ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 40 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΖΕΙ ΣΑΝ ΠΕΝΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.
ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΡΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Η Ο.Ε.Α. ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ,ΚΛΠ...ΠΟΥ ΕΔΡΑΣΑΝ ΗΛΙΘΙΩΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ...
ΔΥΝΑΜΙΣ!!!

ΜΑΡΟΥΠΑ:
Οκ αν πρόκειται για παρεξήγηση θα την λύσουμε. Θα τον καλέσω ώσπου να μπορέσω να μιλήσω μαζί του. Προδοσια εγώ που έχω δώσει όλη μου την ζωή και την προσπάθεια στην σωτηρια της Ελλάδας; μόνη μου; 
Καλό βράδυ. 

ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.:
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΩ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΑΠΛΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΘΕΙΤΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. (ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ) ΔΙΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΣΑΣ...ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΟ.......ΗΔΗ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Η Ο.Ε.Α. Η ΤΟΥΡΚΙΑ (ASELSAN) ΕΧΕΙ ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ..."ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ" ΜΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ-ΑΓΓΛΟΥΣ-ΡΩΣΟΥΣ-ΚΛΠ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ LASER ΥΨΗΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΙΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ 7000 ΤΟΝΩΝ ΤF2000 ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΝΑΥΠΗΓΕΙ ΤΩΡΑ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΜΑΣ ΑΝΕΥ ΑΕΡΟΜΑΧΙΩΝ (ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ο ΣΜΗΝΑΓΟΣ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΣ)....
Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ MASER/NASER ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΓΕΕΘΑ/ΓΕΣ/ΓΕΝ/ΓΕΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ(ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΟΕΑ) ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΠΡΑΞΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

ΜΑΡΟΥΠΑ:
Και φταίω εγώ για όλα αυτά; έλα Χριστέ μου! 

ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.:
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ...
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ....
ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ: Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΗΘΟΣ:

ΜΑΡΟΥΠΑ:
Εγώ όμως δεν έκανα τίποτα προδοτικό ούτε κατά λάθος. Περιδιαβαίνω ολόκληρη την Ελλάδα με δικά μου έξοδα, κάνω μέρα νύχτα εκπομπές να ενημερώσω τον κόσμο για όσα μας ετοιμάζουν, έχω αφήσει την δουλειά μου και την οικογένεια μου ασχολούμαι μέρα νύχτα με την Ελλάδα και τις δικαστικές ενέργειες μεταξύ άλλων για να την προφυλάξω και ν ακούω αυτά τα λόγια; 
Για όνομα θεού! 

ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.:
ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΗΔΗ, ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ(ΟΕΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ.....ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΠΛΕΟΝ...
ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ....
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ...ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ....

ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΛΛΟΓΟΥ._

ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΘΕΣ/ΚΗΣ ΠΡΟΣ Κα ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ , ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: Κα ΣΟΥΦΛΗ , ΣΤΗΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΑΡΟΥΠΑ.

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΡΗΤΕΣ: ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ. 1..ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΝ ΠΟΛΛΑΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΕΡΙΠΕΣΟΥΣΑ ΓΥΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΔΟΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΟΛΙΩΣ ΑΚΥΡΗ ΜΗΝΥΣΗ ΜΑΙΜΟΥ ΤΗΣ '' ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ'' ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ Γ.ΤΑΤΣΙΟΥ, ΔΙΑ ΠΟΙΝΙΚΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ ''ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ''.

ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ::: Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ , ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΣ ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.__ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΣΑΣ.__ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟΥΣ Η' ΑΝ ΟΧΙ , ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΦΕΡΕΤΡΑ.__ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ