blogger counter

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΒΟΛΟΣ: ΤΕΛΕΣΜΕΝΗ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΑΥΠΝΙΑΣ ΔΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ-ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΡΟΣ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΩΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥ ΣΙΩΠΗΣ) ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΗΤΟΙ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ : ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ, ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. , ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΟΥΜΠΑΤΗ-ΡΟΥΒΗΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΩΣ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ.


ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΒΟΛΟΣ: ΤΕΛΕΣΜΕΝΗ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΑΥΠΝΙΑΣ ΔΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ-ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΡΟΣ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΩΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥ ΣΙΩΠΗΣ) ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΗΤΟΙ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ : ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ, ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. , ΚΑΙ  ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΟΥΜΠΑΤΗ-ΡΟΥΒΗΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΩΣ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ.

ΜΕ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ

ΕΝΩ ΧΘΕΣ 12/7/18, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΘΕΜΑ ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ'' ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. , Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΩΣ ΜΟΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ, ΕΛ.ΑΣ., ΚΑΙ ΚΥΠ/ΕΥΠ!!!. Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ ΟΧΛΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΦΥΛΑΚΗΣ ΗΜΙΤΡΕΛΛΩΝ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ , ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.


ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΩΦΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η' ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙΣ ΕΝΟΣ, ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. , ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ρ.Ι.Κ , ΜΕΤΑ ΤΟ 2023, ΣΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΗΠ.Ε.Ι+Θ.Ι.Μ. ΚΑΙ Ρ.Ι.Κ (ΡΩΣΙΑ-ΙΣΛΑΜ-ΚΙΝΑ), ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΞΩΝΕΣ, ΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΤΗΝ Ρ.Ι.Κ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ε.Α., ΒΟΛΟΣ, ΕΛΛΑΣ.
Υ.Γ(1):

ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ‘’ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ’’, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ‘’ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ’’, Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΩΣ ‘’ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ’’!!!, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ  ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ , ΗΤΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΓΙΟΧΑΝΕΣ ΧΑΝ, ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ, ‘’ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΣΤΟΝ ΒΠ.Π. ΗΤΑΝ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ’’!!!. ΕΜΕΤΟΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ‘’ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ’’ !!!, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΠΩΣ ΟΤ ΕΠΡΑΞΕ ΕΠΑΝΕΛΕΙΜΕΝΩΣ Η Ο.Ε.Α., ΜΑΤΑΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ , ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗΣ Ο.Ε.Α., ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΛΥΣΗ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΑΝΔΡΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΡΥΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ‘’ΑΦΓΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ’’ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΑΠΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΑΦΓΑΝΙΚΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΜΕ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ Α’ Π.Π. ΤΟΥ 1914. ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΝΙΚΗΦΟΡΩΣ ΜΟΝΟΝ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΩΝ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΘΕΛΟΥΣΙΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΑ ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΜΥΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΛΕΙΟΚΑΝΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΑ ΟΠΛΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΒΛΗΜΜΑΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΥΡΕΘΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΡΑΒΔΩΤΗΣ ΚΑΝΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΒΟΛΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ ΣΕ ΟΔΟΜΑΧΙΕΣ ΠΟΛΕΩΝ ΑΠΟ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΦΛΑΣ.

ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ, Η Ο.Ε.Α. ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ.

ΑΝΤΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., Ο ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΕΞΟΝΤΩΜΕΝΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΟΛΟΣ, ΕΛΛΑΣ.

Υ.Γ(2):

ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΘΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΙΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΩΝ, ΜΕ 1η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΘΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΜΕ 2η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΑΞ/ΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ,ΜΕ 3η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΑΞ/ΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. , ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ , ΚΑΙ ΜΕ 4η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ : ΣΤΡ/ΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΔΤ: Δ424419, ΤΗΛ: 698 36 579 54

Υ.Γ(3):

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΑΙΛΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ''ΕΛΛΗΝΚΑΙΧΑΟΣ2'' ΚΑΙ ''ΚΕΡΒΕΡΟΣ --HELLAS''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ