blogger counter

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΔΕΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΣΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΣΕ 4 !!!!! Κομισιόν: «Αν ολοκληρωθεί η συμφωνία Ελλάδας-Αλβανίας θα γίνει και αλλαγή συνόρων»

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΓΙΟΧΑΝΕΣ ΧΑΝ (!!!) ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ¨ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ¨ ΜΕΤΑΞΥ ΑΘΗΝΑΣ-ΤΙΡΑΝΩΝ!!! 

(ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΛΗΝ-ΚΑΙ-ΧΑΟΣ: ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ;;)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
ΚΙ ΕΔΩ:

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΙΣ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΜΑ:::

""ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ --ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!"".__,

"" ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ  ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!!!""._

ΙΔΕ ΑΡΘΡΟ 139  ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ

139:::ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Η' ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΞΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟ... ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ Η' ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ(139/2).

ΑΝΤΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΛΠΙΔΟΣ 12, Ν.ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ.__ Α.Δ.Τ.: Δ.424419.__ ΤΗΛ: 698.36.579.54.__

Υ.Γ: ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ PRONEWS, ΑΡΘΡΟ 11/7/2018, ΜΕ ΤΙΤΛΟ : ''ΚΟΜΜΙΣΙΟΝ, ΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ'', ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΡΕΞΗ....
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΜΑ ''ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ-ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΓΙΑ TON ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ''. ''ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ''. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ.

''ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!! ΤΑ ΠΕΡΙ ''ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΡΑΜΑ'' (ΓΙΟΧΑΝΕΣ ΧΑΝ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ), ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥ ΤΕΤΤΟΒΟ, ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΤΙΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΘΗΚΕ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'' ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ''ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ'' ΕΛΛΑΔΟΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΨΕΙ ΤΡΙΑ ΓΡΑΠΤΑ ''ΔΙΜΕΡΗ ΑΜΥΝΤΙΚΑ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΣΥΜΦΩΝΑ'' ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΤΥΠΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΩΣ ''ΡΟΥΜΑΝΟΒΛΑΧΙΑ''. Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΕΙΧΕ ΙΔΡΥΣΕΙ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ DIAMANTE. ΤΗΝ ''ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ'' ΑΥΤΗ ΕΞΟΝΤΩΣΕ Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ (ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ). ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΓΕΕΘΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ.
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ. 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ-ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ-ΝΗΣΙΩΤΕΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΥΣ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ ΣΕ ΠΑΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΒΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΤΙΕΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟ-ΒΑΛΚΑΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ!!!
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΠΙΤΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ!!! ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!! 
ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΑΒΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ!!!
ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ!!!  

Άρθρο 139 - Ποινικός Κώδικας - Προσβολή εναντίον της διεθνούς ειρήνης της χώρας

1. Όποιος συνεννοείται ή διαπραγματεύεται με ξένη κυβέρνηση με σκοπό να προκαλέσει πόλεμο ή εχθροπραξίες εναντίον του ελληνικού κράτους ή κάποιου συμμάχου του, τιμωρείται με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη.2. Αν εξαιτίας των ενεργειών αυτών ξέσπασε πραγματικά ο πόλεμος ή άρχισαν οι εχθροπραξίες τιμωρείται με ισόβια κάθειρξη ή με θάνατο.

- ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ

- ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΚΡΗΤΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.

- ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΟΥΦΛΗ.

- ΟΜΟΙΩΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΠΡΟΣ 55 ΑΣΤΥΝ. Δ/ΣΕΙΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΜΜΕ, ΠΑΝ/ΜΙΑ, 4 ΑΝΩΤΑΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΗΘΕΙ ΠΡΟΣ ΑΞ/ΚΟΥΣ ΕΝ.ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΑΞ/ΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 13.7.2018:ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Η ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΥΣΤΡΑ!!!!
ΤΑΚΤΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΓΙΟΧΑΝΕΣ ΧΑΝ (ΚΟΕΝ) ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΖΕΓΚΙΣ ΧΑΝ...ΑΒΡΑΑΜ-ΧΑΒΡΑ-ΧΑΝ..ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΛΕΥΚΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ