blogger counter

Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ''ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ '' (ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ) ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΑΣ, (ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΑΓΕ Η’ ΜΗΠΩΣ ΑΛΒΑΝΟΣ?) , ΔΗΛΩΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ , ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ''ΣΥΜΦΩΝΙΑ'' ΑΜΑΧΗΤΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΛΑΒΟΜΟΓΓΟΛΙΚΑ (ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ) ΣΚΟΠΙΑ!!!. ΚΟΙΝΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ'' ΚΑΙ ''ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ'' ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΧΩΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ'' ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ , ΩΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΣ.


Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ''ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ '' (ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ) ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΑΣ, (ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΑΓΕ Η’ ΜΗΠΩΣ ΑΛΒΑΝΟΣ?) , ΔΗΛΩΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ , ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ''ΣΥΜΦΩΝΙΑ'' ΑΜΑΧΗΤΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΛΑΒΟΜΟΓΓΟΛΙΚΑ (ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ) ΣΚΟΠΙΑ!!!. ΚΟΙΝΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ'' ΚΑΙ ''ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ'' ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΧΩΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ  ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ'' ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ , ΩΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝAIΝEΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ''ΥΠΟΥΡΓΟΥ'':
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νίκος Τόσκας: Με τη συμφωνία ξεπεράσαμε αδιέξοδα και αγκυλώσεις δεκαετιών
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας προχώρησε στην παρακάτω τοποθέτηση σχετικά με τη συμφωνία για το θέμα του ονόματος της ΠΓΔΜ.
“ Ξεπεράσαμε αδιέξοδα και αγκυλώσεις δεκαετιών και έχουμε σήμερα μια συμφωνία που ρητά εξαλείφει τις συγχύσεις και αποκηρύσσει τον αλυτρωτισμό ενώ διασφαλίζει την πολιτισμική μας κληρονομιά και την ιστορία μας.
Η διεθνής θέση της χώρας αναβαθμίζεται ως ένας πυλώνας σταθερότητας και κέντρο φιλειρηνικών πρωτοβουλιών στα Βαλκάνια και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Η χώρα και ο Πρωθυπουργός χαίρουν της εμπιστοσύνης και του σεβασμού της διεθνούς κοινότητας, ενώ ο Υπουργός Εξωτερικών δημιούργησε ένα επιτυχημένο πρότυπο διπλωματίας που το είχε ανάγκη η Ελλάδα. Από αυτή την εξέλιξη ο ελληνικός λαός έχει μόνο οφέλη, σε πολλά επίπεδα.
Δεν στέκομαι αυτή την ώρα στα λάθη, στις παραλείψεις και στην ολιγωρία των προκατόχων μας. Επισημαίνω όμως ότι η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα αυτό, μόνο ως προϊόν τυχοδιωκτισμού μπορεί να θεωρηθεί. Δεν είναι μόνο ότι “εκεί που μας χρωστούσαν, ζητάνε και το βόδι!”. Αλλά και είναι αδιανόητο το ότι η αξιωματική αντιπολίτευση συστρατεύεται με τα κατάλοιπα του ακραίου εθνικισμού και του κάλπικου μεγαλοϊδεατισμού, όπως και τους νοσταλγούς της στρατοκρατίας.
Είναι αδιανόητο επίσης να εγκαταλείπει το μεσαίο μετριοπαθή χώρο, να περιφρονεί τα διεθνή στηρίγματα της χώρας, προωθώντας τη διεθνή της απομόνωση. Και είναι οι ίδιοι που δεν αντιλήφθηκαν παλιότερα αλλά ούτε και τώρα ότι δεν είναι προς όφελος των εθνικών μας συμφερόντων ο διαμελισμός της γειτονικής χώρας. Δεν κατάλαβαν ποιοι θα είχαν όφελος.
Ας μου επιτραπεί να υπενθυμίσω ότι υπηρέτησα επί πολλά χρόνια στην πρώτη γραμμή της άμυνας των Βορειοανατολικών μας συνόρων. Γι αυτό είμαι σήμερα διπλά υπερήφανος και ως Έλληνας πατριώτης και ως μέλος αυτής της κυβέρνησης, επειδή προσφέραμε στον ελληνικό λαό αυτή τη συμφωνία. Ο αληθινός πατριώτης εύκολα απαντά στο ερώτημα: κομματικός τυχοδιωκτισμός ή εθνικό συμφέρον;”.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ''ΟΦΕΛΗ'' ΚΥΡΙΕ ΤΟΣΚΑ ? ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ? ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΕ Ο ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΑ ΑΝΕΦΕΡΕ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΧΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ''ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ'' (ΕΛΛΗΝΑΣ Η’ ΜΗΠΩΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ?) ΤΑ ΑΝΕΦΕΡΕ , ΟΠΟΤΕ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!!! ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΤΟΣΚΑ? 

ΚΑΙ Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ''SEEBRIG'' ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ (!!!!!!!) , ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΕΘΝΗ ΕΧΘΡΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΝΕΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΟΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΦΟΣΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ), ΑΥΤΗ Η ΕΧΘΡΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ  ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ , ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΗΜΑ!!!. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ''ΦΑΣΙΣΤΩΝ/ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ'' ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ‘’ΕΣΧΑΤΗ ΑΝΑΣΧΕΣΗ’’:


ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ:

‘’….ΤΙΣ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ? ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΘΕΣ 15/6/18 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΑ. ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ....’’

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΗ:


ΠΑΤΕΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΩΤΗΣ :

'' ΑΥΤΟΙ ΔEN ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ '':


ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ: ''ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΘΝΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑΣ'':


ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ'' ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΤΟ 1944:


ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ-ΠΡΕΣΠΕΣ:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ