blogger counter

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΛΟΙΜΩΞΕΩΣ ΤΥΦΟΥ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΤΥΦΟΕΙΔΟΥΣ ΠΥΡΕΤΟΥ ΑΠΟ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ (ΠΟΝΤΙΚΙΑ-ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ) ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΡΩΓΟΥΝ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΩΣ ΜΟΝΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ ΒΟΥΒΩΝΙΚΗΣ ΠΑΝΩΛΗΣ ΑΠΟ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΠΙΔΗΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.


ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 

ΘΕΜΑ Α :

S.O.S ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΖΩΗ ΠΡΩΗΝ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟ  ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΠΟ ΕΛΕΙΨΗ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΑ.

ΘΕΜΑ Β:

ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΛΟΙΜΩΞΕΩΣ ΤΥΦΟΥ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΤΥΦΟΕΙΔΟΥΣ ΠΥΡΕΤΟΥ ΑΠΟ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ (ΠΟΝΤΙΚΙΑ-ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ) ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΡΩΓΟΥΝ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΩΣ ΜΟΝΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ.
ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ ΒΟΥΒΩΝΙΚΗΣ ΠΑΝΩΛΗΣ ΑΠΟ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΠΙΔΗΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

ΚΕΙΜΕΝΟ:

Η ΦΙΛΟΖΩΗ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΡΛΙΩΤΟΥ , ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ, ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΑΝΕΡΓΗ, ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΔΙΟΤΙ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ (ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΓΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ) ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ . ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΛΗΓΜΑ ΗΤΑΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΣΕ ΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΖΩΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΤΕΙΡΩΣΗ , ΛΟΓΩ ΑΣΤΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΜΟΝΟ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΟΚΤΩ ΗΜΕΡΩΝ.

ΤΟ ΖΩΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΑΝΑΙΜΙΑ ΛΟΓΩ ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΙΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑΣ , ΚΑΙ ΕΠΕΝΕΒΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΤΗΙΝΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ: 690 621 3254. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ :

Α. ΚΡΟΚΕΤΤΕΣ ΓΙΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΚΥΛΑΚΙΑ

Β. ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΣΙΔΗΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΙΜΙΑ

Γ. ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ, ΦΙΑΛΛΙΔΙΑ ΜΕ ΣΚΟΝΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗΣ AUGMENTIN ΤΩΝ 250mg.

Δ. ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ΓΙΑ ΓΑΤΑΚΙΑ.
Ε. ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ''NUTRIFORCE'' ΓΙΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΑΚΙΑ (ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ)

ΔΙΑ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΟΥΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ .

ΘΕΜΑ Β:

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΜΕ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΔΗΜΙΩΝ ΤΥΦΟΥ ΚΑΙ ΤΥΦΟΕΙΔΟΥΣ ΠΥΡΕΤΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΒΩΝΙΚΗΣ ΠΑΝΩΛΗΣ ΑΠΟ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΜΕΣΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ . ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΥΦΟΕΙΔΗ ΛΟΙΜΩΞΗ ΑΠΟ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ  ΚΑΙ ΑΡΑ Η ΛΟΙΜΩΞΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ.
ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΒΩΝΙΚΗ ΠΑΝΩΛΗ . ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΡΩΓΟΥΝ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤ ‘ ΕΠΙΦΑΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΑΓΕΙΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΙΣΤΟΡΙΚΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΙΓΥΠΤΟ  (ΑΙΓΥΠΤΟΣ = ΥΠΤΙΩΣ ΑΙΓΑΙΟΥ) ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΙΕΡΑ ΖΩΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΛΟΙΜΩΔΩΝ ΝΟΣΩΝ .

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ , ΤΑ ΝΟΣ/ΜΕΙΑ ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΕΩΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ , ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΩΣ ΟΡΓΑΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ. ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΙΚΙΣΚΩΝ ΔΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΖΩΩΝ , ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΠΕΡΙΕΧΟΝ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΙΛΟ ΠΑΤΩΜΑ ΧΩΡΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΓΝΑ ΤΗΣ. Ο ΟΙΚΙΣΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΚΑΛΥΜΑ  ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΣ ΔΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ , ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΠΗΝΕΜΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΛΗΤΕΤΤΑΙ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΝΕΜΟ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΒΕΡΑΝΤΑ Η’ ΕΝΤΟΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΒΟΛΟΥ. ΑΝΤ’ΑΥΤΩΝ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΙΛΟΥΡΟΕΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΠΛΗΜΜΕΛΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ ΠΑΝΩΛΗΣ ΚΑΙ ΤΥΦΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ, ΤΗΛ: 698 36 579 54.

Y:

ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΘΑΝΑΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΖΩΑ , ΗΤΟΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΩΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΩΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.

ΤΕΛΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ