blogger counter

Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

ΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΡΟΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΣΤΟ YOUTUBE ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ ‘’ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΓΚΟΡΔΗ’’. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΟΠΛΙΣΘΕΙΤΕ, ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΛΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΛΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ , Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ , ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ. ΕΙΣΘΕ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. ΕΞΟΠΛΙΣΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ.


ΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΡΟΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΑΝΟΙΞΤΕ ΣΤΟ YOUTUBE ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ ''ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ'' ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΓΚΟΡΔΗ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΟΠΛΙΣΘΕΙΤΕ, ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΛΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΛΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ , Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ , ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ. ΕΙΣΘΕ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. ΕΞΟΠΛΙΣΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ.


ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΕ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ!

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΤΡ/ΓΟΣ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ , ΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΤΡ/ΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ , 5/4/18.

Υ.Γ(1):

ΠΛΑΙΣΙΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ . ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ.

Υ.Γ(2):

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ CIA ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ‘’ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ’’, ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΓΚΟΝΟΥ ΤΩΝ ‘’ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΝΕΩΝ’’, ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΦΕΛΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΘΑΝΑΣΙΜΗΣ ΥΠΕΡΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΟΡΙΑΚΗΣ ΛΕΙΨΑΝΔΡΙΑΣ , ΚΑΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ –ΤΟΞΟΥ ΒΑΣΤΡ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ –ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ , ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΡ/ΓΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ ΤΗΣ ‘’ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ’’. ΑΝ ΟΧΙ , ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΙΣΑΡΙΘΜΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ. ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ –ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΟΠΛΟ.

Η Ο.Ε.Α. ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ –ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ, ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΑΚΤΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟΥ ΛΟΙΠΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟΥ , ΜΕ ΤΥΦΕΚΙΑ ‘’FN’’ ΚΑΙ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ , ΜΕ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ‘’RPG-7’’ , ΚΑΙ ΜΕ ΝΥΚΤΕΡΙΝΕΣ ΔΙΟΠΤΡΕΣ (ΚΥΑΛΙΑ) ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ. ΤΑ ΕΡΠΟΝΤΑ ‘’RPG-7’’ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΘΡΙΚΑ ΑΠΟΒΑΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΟΛΟΣ, ΕΛΛΑΣ.
ΤΗΛ: 698 365 7954.

Υ.Γ(3):

ΤΑ ΕΛΑΦΡΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ''RPG-7'' ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΠΥΣΤΡΙΕΣ ΒΑΡΕΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ 50+ ΤΟΝΩΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ''LEOPARD 2A4'' ΚΑΙ ''Μ-60/SABRA III'', ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΩΝ ΕΛΑΦΡΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ 20+ΤΟΝΩΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ''Τ.Ο.Μ.Α'' ΜΑΧΗΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΙ ''ΤΟΜΠ'' ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. ΜΕ ΤΑ ΕΡΠΟΝΤΑ ''RPG-7'' ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ''UCK'' ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ''UCC'' ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ , ΔΙΑ ΧΡΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ''ΠΑΟ/Μ67'' ΤΩΝ 90ΜΜ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΣΕ ΧΡΗΣΗ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΛΟΓΩ ΑΠΛΟΥ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ.  ΑΜΦΟΤΕΡΑ (Μ-67 ΚΑΙ RPG-7) ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ  ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ Μ-48, Μ-60, ΚΑΙ LEOPARD 1. ΕΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ , ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ.
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ.

Υ.Γ(4):

ΕΛΛΗΝΕΣ: ΕΞΟΠΛΙΣΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΟΧΙ , ΕΙΣΘΕ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ ΝΕΚΡΟΙ , ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, Ο.Ε.Α.

Υ.Γ(5):

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΙΣ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΑΡΟΥΠΑ , ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ : '' ΠΑΟ 90 MM'' H' ''ANTI TANK M--67'', ΚΑΙ ''RPG--7'', ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ GGOGLE. K.Γ/Ο.Ε.Α.

Υ.Γ(6):

Η Ο.Ε.Α. ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ...ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ (ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ), ΓΙΑ ''ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ''!!!, ΝΑ ΠΑΥΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ''ΑΝΑΣΤΑΣΗ''  ΚΑΘΕ ΠΑΣΧΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1700 ΕΤΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ , ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ , ΩΣ ''ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΛΑΩΝ'', ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΙ-ΤΖΕΝΤΑΙ-ΤΖΙΟΥΝΤ--ΙΟΥΔΑ. ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ : ''ΜΠΑΜΠΑ ΑΡΚΕΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ''ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ'' , ΘΑ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΝ'ΟΣ Η' ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ , ΑΜΗΝ''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ