blogger counter

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ-ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ-ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ-COSMIC ETNA-ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΠΟ Σ/Σ/Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ''ΑΤΑΔ'' ΛΑΡΙΣΑ.
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ-ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ-ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ-COSMIC ETNA-ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΠΟ Σ/Σ/Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ''ΑΤΑΔ'' ΛΑΡΙΣΑ. 


ΣΗΜΑ:

ΣΤΙΣ 13/3/18, ΩΡΑ 23:00 , ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΩΝ ΗΠΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ CRUISE-SCALP ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ 560 ΧΛΜ, ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Α/ΦΗ MIRAGE 2000-5, ΩΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.

ΤΟ Σ/Σ/Ο.Ε.Α. ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΕΘΑ ΟΤΙ Η ΩΣ ΑΝΩ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ:

Α) ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΑΜ ΠΡΟΣ ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ , ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ << ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ , ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΟΥΝ ΤΑ Α/ΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΥΘΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ>>.

Β) ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΕΘΑ ΘΑ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΕΑΝ ΤΕΛΕΣΘΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ , ΤΟ ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΑΣ , ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟ ΓΕΑ , ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ Α/ΦΩΝ ΚΑΙ ΒΥΘΙΣΗ ΠΛΟΙΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ , ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΤΗΣ Α', Β', ΚΑΙ Δ' ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

Γ) ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ , ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΧΟΡΗΓΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΩΝ SCALP-EG ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΕΡΖΙΝΤΖΑΝ , ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥ , ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ (ΣΥΡΙΑ, ΙΡΑΚ, ISIS, AFRIN) ΕΡΝΤΟΓΑΝ.

ΕΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ MIRAGE ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ SCALP-EG(STORM SHADOW) , ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ , ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΜΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΑΝΤΑΡΣ , ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ , ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε., ΩΣ ΧΩΡΑΣ ''ΑΠΡΟΚΛΗΤΩΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ , ΚΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Ε.Ε.''.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΣ ΑΦΡΟΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ , ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ Α/ΦΗ, ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΑ ΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΗ Β’ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ Α’ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΚΤΙΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΝΑΥΣΤΑΘΜΩΝ ΜΕ ΠΛΟΙΑ ΕΜΦΟΡΤΑ ΜΕ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΔΙΑ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟΥ ,ΚΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΤΙΩΝ ΑΚΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (ΑΙΓΑΙΟ-ΚΥΠΡΟΣ), ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΤΗΣ Α’ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ , ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ-ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Δ’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΑΝΘΗΣ-ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΚΥΠΡΟ!!!.
ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ (!!!) ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΝΑ ΡΙΨΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ ΒΥΘΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ !!!. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ , ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΓΕΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΑΜ ΚΑΜΜΕΝΟΣ , ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ , ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΟΝ ''ΗΝΙΟΧΟ 2018'', ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΑ Α/ΦΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΔΙΑ ''ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ'' , ΔΙΑ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ,ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ. 

Η Ο.Ε.Α. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ, ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΗΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ‘’ΗΝΙΟΧΟΣ 2018’’, ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ Α/ΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΑΝ ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ''ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ''.

ΤΕΛΟΣ-ΟΒΕΡ.

ΑΝΤΙ ΤΟΥ Σ/Σ/ΟΕΑ, Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ , ΣΤΡ/ΓΟΣ (*****) ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΒΟΛΟΣ.

Υ.Γ:

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ COSMIC ETNA ΕΣΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ  ''ΑΤΑΔ'' ,ΛΑΡΙΣΑ , ΩΡΑ 13:30’ ΤΗΣ 14ΗΣ /3/18.


http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2018/03/cosmic-etna.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ