blogger counter

Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΜΥΝΑΣ.
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΜΥΝΑΣ.
ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΕ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

ΣΗΜΑ ΕΘΝ/ΑΣΦ/ΣΤΡ/Σ Ο.Ε.Α. :

‘’ΕΠΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΕΙΣ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ 3 ΚΑΙ 6 ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΑΟΖ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ) ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΠΛΩΤΟΥ ΓΕΩΡΤΥΠΑΝΟΥ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ‘’ΕΝΙ’’.  Η ΩΣ ΑΝΩ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΗ ΔΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΝΟΠΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ.

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΕΘΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΗΣΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΜΕ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ , ΜΕ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΒΑΡΕΑ ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΑ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΑ ΠΝΕΥΣΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΗΣ 4ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ , ΜΕ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ‘’ΑΟΖ’’ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΕΚΑΟΚΤΩ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ‘’ΝΑΤΟ’’ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΝΑΤΟΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ : ‘’ ΤΑ 7 ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ , ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ‘’ΝΑΤΟ’’ , ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ’’!!!. ΑΡΑ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ‘’ΝΑΤΟΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ’’ , ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑΤΟ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ 18 ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ. ΗΤΟΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ 1974, ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ  ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ‘’ΝΑΤΟ’’ , ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΟΥ ‘’ΝΑΤΟ’’ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΥΣ. ΕΙΣ ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ. Η ΑΓΓΛΙΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΤΩΝ ΗΠΑ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΚΑΙ ΤΟΥ ‘’ΝΑΤΟ’’.

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΥΣ, ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ‘’ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ’’ , ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ  ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ  ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ , ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. 

ΟΘΕΝ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.

1...ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΠΛΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ.

2...ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΠΥΡΟΣ ΜΕ ΤΑ 7+4 ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΟΙΑ +ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.

3...ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ , ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩ, ΡΟΔΟ, ΣΑΜΟ, ΧΙΟ, ΛΕΣΒΟ, ΛΗΜΝΟ.

4....ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ Ζ’ ΜΑΚ ΕΙΣ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΝΗΣΙΑ ΑΝ.ΑΙΓΑΙΟΥ, ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ : ¼ ΤΗΣ Ζ’ΜΑΚ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ¼ ΣΤΗ ΡΟΔΟ, ¼ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ, ΚΑΙ ¼ ΣΤΗ ΧΙΟ.

5...ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝ.ΑΙΓΑΙΟΥ.

6....ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ , ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΟΠΛΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΝΑΥΣΤΑΘΜΩΝ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ-ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΤΗΣ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ 4ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ , ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

7...ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ‘’SEEBRIG’’ ΚΑΙ ‘’BLACKWATER’’ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΞΕΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΝΑ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ 1Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ Ο.Υ.Κ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.

8...ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ Γ’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΕΘΑ.

9...ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ Α’Σ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ Β’ Σ.Σ ΒΕΡΟΙΑΣ.

10...ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΙΔΡΥΣΗ 5ΟΥ Σ.Σ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

11...ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ 24ΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ  ΕΑΒ, ΕΒΟ, ΚΑΙ ΕΛ.Β.Ο.

12...ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΒΙΖΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ.

13...ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΒΑΡΕΩΝ ΟΠΛΩΝ ΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 70 ΕΤΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ, ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ. 

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΑΤΑΓΩΝ , ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ , ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120/4 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ‘’ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ’’ ΚΑΙ ‘’ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ’’ , ΑΡΘΡΑ 134 ΕΩΣ 144. ΠΟΙΝ.ΚΩΔΙΚΟΣ. ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΑΖΙΜΟΥΘΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΠΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ –ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ, ΔΙΑ ΒΟΛΕΣ ΟΛΜΩΝ ΝΙΤΡΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΕΚΡΗΞΙΜΟΤΗΤΑΣ ...ΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ...ΓΕΙΤΝΙΑΖΟΝΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ. ΕΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Η’ ΚΥΠΡΟΥ, ΑΥΤΟ, ΟΠΩΣ ΤΟ 1974 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟ . ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΕΙ, ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΗΠΑ. ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΜΩΝ ΤΩΝ 80MM , ΚΑΙ ΜΕ ΒΛΗΜΑΤΑ ‘’AG/NO3’’ ΝΙΤΡΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ. ΤΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΩΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ, ΤΟ CITY ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΩΝ ‘’ΑΟΑ’’ ΚΑΙ ‘’ΟΤΟ’’  ΛΟΝΔΙΝΟΥ , ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΩΝ ‘’NSA’’, ‘’DIA’’, ‘’CIA’’, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΟ ΑΜΕΙΡΚΑΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΩΝ ‘’ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ’’ ΒΑΡΟΥΧ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ  ΩΣ ΣΥΝΝΕΝΟΧΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ‘’ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΟΛΕΣ’’ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΑΓΓΛΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ , ΚΛΠ.  ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΟΛΜΩΝ ‘’AG/NO3’’ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΩΣΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ ΙΔΙΑΣ ΕΝΤΑΣΕΩΣ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΩΝ ‘’ΜΙΝΙ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΒΟΜΒΩΝ ΝΕΤΡΟΝΙΩΝ’’. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΟΛΜΩΝ ΚΑΙ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ‘’AG/NO3’’ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΑ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΜΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ , ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.

ΤΕΛΟΣ. ΟΒΕΡ.

ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΕΑ, Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ , ΒΟΛΟΣ, ΕΛΛΑΣ.

Υ.Γ (1):

ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΘΑ ΑΠΟΒΕΙ ΑΝΩΦΕΛΗ. Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΡΙΣΕΩΣ ‘’ΟΡΙΑΚΟΥ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΝΟΥ’’ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΕΙΑ ΨΥΧΟΤΡΟΠΩΝ ΟΥΣΙΩΝ, ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΝΟΜΕΝΟ.

Υ.Γ(2):

 ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΟΛΜΩΝ ''AG/NO3'' ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΙ LASER ΑΝΤΙΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ-ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΒΟΛΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΚΤΑΓΩΝΙΚΗ ΔΙΑΤΟΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑ ΟΛΙΚΗΣ ΣΚΕΔΑΣΕΩΣ ΠΡΟΣΠΙΠΤΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΛΩΜΕΝΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΡΑΝΤΑΡ STEALTH ΜΗ ΟΡΑΤΑ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ.
ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΩΣ ΕΜΑΙΛ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Γ.Α.Δ.Α, ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ , ΥΠ' ΟΨΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥ (MILITARY ATTACHE).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ