blogger counter

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΑΡΧΕΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΙΔΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ''ΕΛΛΗΝΚΑΙΧΑΟΣ2'' ΑΝΗΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΙΣ 17/2/2018. Η ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ 24ΩΡΑ , ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α, ΗΤΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ''ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ 2'' , ΑΝΗΡΤΗΜΕΝΟ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ 14/2/2028.ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΑΡΧΕΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΙΔΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ''ΕΛΛΗΝΚΑΙΧΑΟΣ2'' ΑΝΗΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΙΣ 17/2/2018. Η ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ  24ΩΡΑ , ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α, ΗΤΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ''ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ 2'' , ΑΝΗΡΤΗΜΕΝΟ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ 14/2/2028.

Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 13ΗΣ /2/2018, ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΜΕ SMS ΠΡΟΣ ΤΟ ''ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ 2'', ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠ/ΕΥΠ. ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ 13ΗΣ ΠΡΟΣ 14Η/2/2018 , ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΕΣΒΥ, ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΣ DIA, ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ ΤΗΣ CIA ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠ.ΕΞ. ΤΩΝ ΗΠΑ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΧΗΓΕΙΑ ΤΗΣ DIA (DEFENCE INTELLIGENCE AGENCY), ΤΗΣ CIA , KAI ΤΗΣ NSA ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ''ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ'', ΔΙΟΤΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΚΤΟΝ ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ''ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ'' , ΜΕ ΒΛΗΜΑΤΑ ΟΛΜΩΝ ΝΙΤΡΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ, ΙΣΟΔΥΝΑΜΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΜΕ ΜΙΝΙ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ''ΚΑΘΑΡΕΣ'' ΒΟΜΒΕΣ ΝΕΤΡΟΝΙΩΝ , ΕΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΥΠΟΘΑΛΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ.

ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΣΑΛΟΣ ΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΗΓΕΙΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΚΑΙ ΣΤΙΣ 15/2/2018 ΔΙΕΤΑΧΘΗΣΑΝ, (ΑΠΟ ΤΗΝ NSA??? ΑΓΝΩΣΤΟ) Ο ΥΠ.ΕΞ./ΗΠΑ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΕΣΒΥΣ/ΗΠΑ ΑΘΗΝΩΝ PYATT ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΔΙΑ ΝΑ ''ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ'' ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ . ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ 15ΗΣ /2/2018, Ο ΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΔΙΕΤΑΧΘΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΠΤΕΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗ ΒΥΘΙΣΕΩΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΑΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΛΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ROSS/USA ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥ ΤΗΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ BARBAROS Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ.

ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ , Η Ο.Ε.Α. , ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΑΓΓΛΙΑΣ, ΡΩΣΙΑΣ, ΙΣΡΑΗΛ, ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΣΚΟΠΙΩΝ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ, Ε.Ε ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΕΔΑΦΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ''ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ'' ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΛΜΩΝ ΝΙΤΡΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ , ΚΑΙ ΜΕ ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ. 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΝΩ ΧΩΡΕΣ , ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΤΕΛΟΣ, ΟΒΕΡ.-

ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , Ο Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

Α.Δ.Τ.: Δ.424419, ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ, ΕΛΛΑΣ.
ΤΗΛ: 698 36 579 54.

Υ.Γ:

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΜΕ ΕΜΑΙΛΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΘΗΝΩΝ , ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΜΑΙΛΣ , ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ –ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΝΗΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ‘’ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ 2’’ ΣΤΙΣ 14/2/2018 :

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΜΥΝΑΣ.
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2018/02/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ