blogger counter

Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΗΝ 14Η , 17Η , ΚΑΙ 20Η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018, ΕΙΣ ΤΟ ''ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ 2'' , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΧΑΟΣ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΗΝ 14Η , 17Η , ΚΑΙ  20Η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018, ΕΙΣ ΤΟ ''ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ 2'' , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΧΑΟΣ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΕ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Σ/Σ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΚΑΘΕ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΗΠ.Ε.Ι. (ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ-ΙΑΠΩΝΙΑ), Ρ.Ι.Κ (ΡΩΣΙΑ-ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ-ΚΙΝΑ) , ΚΑΙ ΒΑΣΤΡ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ . ΟΘΕΝ, Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥ ΓΝΩΣΕΩΝ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΚΩΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ... ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΝΑ ''ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ'' , ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΟΤΙ Η ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΘΡΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ''ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ'' , ΑΡΘΡΑ ΠΟΙΝ. ΚΩΔΙΚΟΣ 138-144, ΜΕ ΕΚΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ. ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΔΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ , ΟΠΩΣ ΤΑ ''ΚΑΤΟΧΙΚΑ.GR'' ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ SECURIMI , ΝΙΚΟ GKONO, ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΟΥ ΤΟΝ ''ΖΗΛΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ'' ΚΑΙ ΤΟΝ ''ΠΑΤΡΙΩΤΗ'' , ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΩΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ''ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑΣ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ 666 ΤΗΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ ΤΕΡΑΤΟΓΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΘΟΥΛΟΥ''. 

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ.

ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α., Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΟΛΟΣ.

Υ.Γ(1):

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ''ΚΑΤΟΧΙΚΑ.GR'', ΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ SECURIMI , ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΜΕ ΤΗ ''ΜΑΥΡΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΑ'' ΤΗΣ ''ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ'', ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ ΚARA-JAFFERI , ΕΨΙΛΟΝ, ΚΛΠ), ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΩΣ  ΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΩΝ ΣΙΝΟ-ΕΒΡΑΙΟ-ΜΟΓΓΟΛΟ-ΣΑΞΩΝΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΗΠ.Ε.Ι, Ρ.Ι.Κ, Β.Α.Σ.Τ.Ρ, Θ.Ι.Μ , ΚΛΠ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΓΝΩΣΕ Η Ο.Ε.Α. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΤΗ ΕΡΕΥΝΩΝ, ΩΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΒΑΣΤΡ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 5 ΔΙΣ. ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΤΟ ΚΙΝΕΖΟ-ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ (888+777), ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ . Ο ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ  NIKO GONO, Η SECURIMI, ΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΡΔΟΙ ΣΑΞΩΝΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΤΡ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Ο ΔΟΛΟΣ ΤΟΥ ''KATOXIKA.GR'' ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ , ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΝΑΤΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ , ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ  ΚΩΝ/ΛΕΩΣ 666'', ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ  ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ , ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ , ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Η Ρ.Ι.Κ, ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΗ ΔΥΣΗ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΞΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΟΥ ''KATOXIKA.GR'' , ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΕΙΔΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ.
Υ.Γ(2):

ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ''ΣΧΟΛΙΑ'' ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ , ΤΟ ''ΚΑΤΟΧΙΚΑ.GR'' ΑΦ’ΕΝΟΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΤΗΝ, ΜΕΣΩ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΕΩΝ, ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΦ’ΕΤΕΡΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ'', ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΣΘΕΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ''ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ''΄ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΩΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ''ΒΑΣΙΛΕΩΝ'' ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ GLUXBURG HOLSTEIN (ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΒΟΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΩΜΥΛΙΑΣ Η’ ΒΟΡΕΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ Η’ ΜΟΙΣΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ , ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΙΜΒΡΟΥ ΚΑΙ ΤΕΝΕΔΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΛΠ), ΩΣΤΕ Η ΔΙΑΔΟΧΗ ''ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ'' ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ''ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΝΙΚΟΛΑΟ ΧΟΛΣΤΑΙΝ'' , ΚΑΙ ''ΒΑΣΙΛΗΑ'' ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΧΟΛΣΤΑΙΝ , ΩΣ ΠΡΟΠΟΜΠΟΥΣ ΤΟΥ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΟΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ''ΑΝΑΣΤΗΘΕΝΤΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΤΑΤΖΗ'' , ΝΕΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ 666 , ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ....ΤΣΙΓΚΙΝΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΟΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ ΙΑΧΩΒΙΚΟΥΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΜΙΧΑΗΛ, ΓΑΒΡΙΗΛ, ΚΑΙ....ΚΑΤΟΥΡΙΗΛ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ''ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΤΑΤΖΗ ΘΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΘΑΝΑΤΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ''.
ΝΑΙ , ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ 1922 ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ''ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ'' ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΚΡΥΠΤΟ-ΙΑΧΩΒΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ''ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ'' (ΠΑΓΙΔΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ  ΕΛΛΗΝΩΝ Μ.ΑΣΙΑΣ) ΤΟΥ 1919.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ