blogger counter

Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018

ΜΕΣΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ—ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ) ΘΕΣ/ΚΗΣ, ΜΕΣΩ ΕΜΑΙΛΣ, ΠΡΟΣ : 1) ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ , 2) ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, 3) ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,4) Α.Ε.Δ. ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, 5) ΤΙΣ ΔΥΟ ‘’ΕΝΩΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ’’ , ΔΙΑ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ :
ΜΕΣΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ—ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ) ΘΕΣ/ΚΗΣ, ΜΕΣΩ ΕΜΑΙΛΣ, ΠΡΟΣ : 1) ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ , 2) ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, 3) ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,4) Α.Ε.Δ. ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, 5) ΤΙΣ ΔΥΟ ‘’ΕΝΩΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ’’ , ΔΙΑ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ : 

1)Π. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ , ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΤΕΚΤΟΝΟΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ  ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΑΣ ‘’ΑΟΑ’’ ΛΟΝΔΙΝΟΥ. 2) Α.ΤΣΙΠΡΑ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ , ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ‘’MOSSAD’’ , ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ. 3) Ν. ΤΟΣΚΑ, ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ , ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ‘’SECURIMI’’ , ΚΑΙ ΤΗΣ ‘’CIA’’ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΑΠΟΦΟΙΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΚ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΤΟΣΚΗΔΩΝ. 4) Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΗΣ CIA, ΑΠΟΦΟΙΤΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ CIA ΤΩΝ ΗΠΑ. 5) ΜΟΥΖΑΛΑ Η’ ΜΟΖΕ’ Η’ ΜΩΥΣΗ, ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ , ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ MOSSAD. 6) Α’ ΓΕΕΘΑ Ε.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ , ΝΑΥΑΡΧΟΥ , ΤΕΚΤΟΝΟΣ , ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΑΣ ‘’ΑΟΑ’’ ΛΟΝΔΙΝΟΥ. 7) Β’ ΓΕΕΘΑ Κ. ΦΛΩΡΟΥ, ΑΝΤ/ΤΗΓΟΥ, ΤΕΚΤΟΝΟΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΑΣ ‘’ΑΟΑ’’ ΛΟΝΔΙΝΟΥ. 8) ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΟΥ ΓΕΕΘΑ Ν.ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ , ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΥ , ΤΕΚΤΟΝΟΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΑΣ ‘’ΑΟΑ’’ ΛΟΝΔΙΝΟΥ. 9) ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΣ, Α.ΣΤΕΦΑΝΗ , ΤΕΚΤΟΝΟΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΑΣ ‘’ΑΟΑ’’ ΛΟΝΔΙΝΟΥ. 10) Α’ ΥΠ/ΓΟΥ ΓΕΣ Α.ΝΟΜΙΚΟΥ , ΑΝΤ/ΓΟΥ , ΤΕΚΤΟΝΟΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΑΣ ‘’ΑΟΑ’’ ΛΟΝΔΙΝΟΥ. 11) Β’ ΥΠ/ΓΟΥ ΓΕΣ Ν. ΜΑΝΟΥΡΗ, ΑΝΤ/ΓΟΥ , ΤΕΚΤΟΝΟΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΑΣ ‘’ΑΟΑ’’ ΛΟΝΔΙΝΟΥ. 12) ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΛΑΡΙΣΗΣ Δ.ΖΕΡΒΑΚΗ , ΑΝΤ/ΓΟΥ , ΤΕΚΤΟΝΟΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΑΣ ΄΄ΑΟΑ’’ ΛΟΝΔΙΝΟΥ. 13) ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ Ι.ΡΟΥΜΠΑΤΗ Η’ ΡΟΥΒΗΝ Η’ ΡΟΜΠΕΝ , ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΚ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΡΟΥΒΗΝ , ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ MOSSAD .14) ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. Κ.ΤΣΟΥΒΑΛΑ, ΑΝΤ/ΓΟΥ, ΤΕΚΤΟΝΟΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΑΣ ‘’ΑΟΑ’’ ΛΟΝΔΙΝΟΥ. 15) ΥΠ/ΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. Α.ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΤ/ΓΟΥ, ΤΕΚΤΟΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΑΣ ‘’ΑΟΑ’’ ΛΟΝΔΙΝΟΥ. 16) Μ.ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ, ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. , ΑΝΤ/ΓΟΥ, ΤΕΚΤΟΝΟΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΑΣ ‘’ΑΟΑ’’ ΛΟΝΔΙΝΟΥ. 17) Ζ.ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ, ΑΝΤ/ΓΟΥ, ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΥΝΟΡΩΝ. 18) Ι.ΤΟΛΙΑ, ΥΠ/ΓΟΥ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΤΕΚΤΟΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΑΣ ‘’ΑΟΑ’’ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ , ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ 12ΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ 18ΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΗΣ.

ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ: 

ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ 18 ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΟΜΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2018, ΜΕ ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΕΔΕΧΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΤΥΡΝΑΒΟ, ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ‘’SEEBRIG’’ ( SOUTH EASTERN EUROPEAN BRIGATE), ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΧΑΡΤΕΣΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝΤΕΣ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ(ΑΛΒΑΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ) , ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΟΜΩΤΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΟΠΩΣ Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑ ΠΡΟΣΑΡΤΙΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΩΣ ‘’ΡΟΥΜΑΝΟΒΛΑΧΙΑΣ’’.
ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΟ 1945, Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ’’ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ DIAMANTE’’, ΙΔΡΥΣΕ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ‘’ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ’’, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΦΟΝΕΥΣΕ Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ. Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ , ΤΟ 1946 ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΝΟΠΛΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ NOF KAI SNOF ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΨΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ‘’ΔΙΜΕΡΗ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ’’ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ. ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ 18 ΕΝΟΧΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ , ΩΣΤΕ ΣΕ ΒΕΒΑΙΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ SEEBRIG, ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΥΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙΚΗ ΝΥΚΤΕΡΙΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΤΗΣΕΩΣ, ΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ, ΚΑΙ ΣΦΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ , ΑΤΑΔ, 110 Π/Μ ΛΑΡΙΣΗΣ, 111 Π/Μ ΑΓΧΙΑΛΟΥ, 32ας ΤΑΞΥΠ ΒΟΛΟΥ, ΚΛΠ), ΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ SEEBRIG

ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΟΥ ΘΑΝΑΣΙΜΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΒΑΣΗ (!!!) ΤΗΣ SEEBRIG ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΛΑΡΙΣΗΣ, ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ 18 ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΕΣ ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ (ΝΑΤΟ-CIA-MOSSAD-EE ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ), ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ Μ.Α.Τ. ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ SEEBRIG , ΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ-ΟΠΛΙΣΜΟ, ΩΣΤΕ ΤΑ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΟΥΝ ΩΣ ΗΘΙΚΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΒΑΣΤΡ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ‘’ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ’’!!!.
ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕ Η SEEBRIG ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ‘’ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΩΝ’’ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙ ΑΥΡΙΟ 4/2/2018 ΕΙΣ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑ ΟΤ ΟΝΟΜΑ ‘’ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ’’ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ. Ο ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΔΙΠΛΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΥΠΟΥΛΟ ΠΑΙΓΝΙΟΝ , ΑΦ’ΕΝΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ‘’ΣΥΝΙΣΤΩΣΑΣ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΩΝ’’ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΔΙΑ ΤΙΣ 4/2/2018 ‘’ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ’’ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ –ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, ΚΑΙ ΑΦ’ΕΤΕΡΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ , ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΤΟΣΚΑ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ SEEBRIG , ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ SEEBRIG ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΚΙΑ ΝΑ ΦΟΝΕΥΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ‘’ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ’’ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΜΕ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΝΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΟΙ 18 ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΟΜΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥΣ , ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΕΩΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2018, ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΣΕΙ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 138 ΕΩΣ 144/1 ΠΟΙΝ.ΚΩΔ., ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 134 ΕΩΣ 135 ΠΟΙΝ.ΚΩΔ., ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΤΑ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ SEEBRIG, ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ. ΟΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ 18 ΣΥΝΕΣΤΗΣΑΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ-ΠΑΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ –ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ- ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΕΛΕΣΕΩΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΩΝ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΚΩΣ, ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΧΡΟΝΙΚΩΣ ΜΕΣΩ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ SEEBRIG ΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 4/2/2018, ΠΟΙΝ.ΚΩΔ.299 ΚΑΙ 187.
ΠΡΟΚΥΠΤΟΝΤΑ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 18 ΕΝΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΗΣ ΔΙΑ ΤΟΝ 12Ο ΚΑΙ 18Ο ΕΝΟΧΟ. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ SEEBRIG ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΤΟΙΚΗ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟ 1998 , ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ , ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ , ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ SEEBRIG ΕΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ , ΚΑΙ ΑΡΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ SEEBRIG ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ Η’ NORTH ATLANTIC TREATY ORGANISATION, ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 27/2 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΞΕΝΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ 151 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΤΟ ΑΡΘΡΟ 27/2 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ 151 ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΟΠΩΣ Η SEEBRIG ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΟΥΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΔΙΑ ΤΑ... ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΡΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΘΟΥ 27. 

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΜΕ ΕΜΑΙΛΣ ΠΡΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ SEEBRIG ΝΑ ΧΥΣΟΥΝ ΑΙΜΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ 4/2/2018, ΔΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ SEEBRIG ΤΥΡΝΑΒΟΥ.

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ:

ΔΙΑΤΑΞΤΕ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΕΣ ΕΛ.ΑΣ. , ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΣΥ ΨΕΥΔΟΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ SEEBRIG ΚΑΙ ΤΗΣ BLACKWATER. ΔΙΑΤΑΞΤΕ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΨΙΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΩΝ Μ.Α.Τ. ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΦΙΛΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΩΡΑ 9: 30 ΤΗΣ 3/2/2018. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ‘’ellhnkaichaos2.blogspot.gr’’ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΔΥΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ‘’ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ’’.

ΣΗΜ: ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΕ ΕΜΑΙΛΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΒΗ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ , ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. 

ΤΕΛΟΣ.

ΔΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ε.Α., ΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΗΛ: 698 36579 54, ΒΟΛΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ