blogger counter

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ (ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ) : Ο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ (ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ) : Ο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑ ΑΡΧΙΚΑ, ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΕΡΒΕΡΟΣ : ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΪΣΚΟ ΤΗΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ "ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ:

ΙΔΟΥ Η ΠΥΡΗΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙ:

Υ.Γ.: ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΞΑΝΑ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α. ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ (...ΤΗΣ ΦΡΑΓΚΟΚΡΑΤΙΑΣ) ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΩΣ ΗΓΕΤΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
ΠΡΩΤΟΝ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΒΑΡΥΝΕΤΕ ΜΕ ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΟΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΒΑΘΗ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (ΔΗΘΕΝ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΛΑΘΡΟ"), ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΩΣΙΑ..
ΔΕΥΤΕΡΟΝ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΛΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΛΙΑ, ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ, ΠΡΟΔΟΤΡΑ ΚΑΙ Η ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ...
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ...
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΙ(Ω)ΝΙΣΤΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΪΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ M.R.A. 666 !!!
ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ...

Υ.Γ.2: Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ :
ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ, ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΜΥΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΚΟΥΣ ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ, ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΣΟΔΟΜΙΖΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ-ΜΟΓΓΟΛΟΙ (!!!) ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΣΕ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ "ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΕΦΙΡΩΘ" ΚΑΙ "ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ"...
ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΜΑΣ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΓΟΥΝ ΕΤΣΙ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΤΥΦΛΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ...
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΟΙ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ : ΔΕΞΙΑΣ-ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΧΕΙΡΟΣ : 888-666 : ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΗΘΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ "ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ" ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ:

Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΒΑΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΕΒΡΟΥ

ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ:

Οι Έλληνες στρατιωτικοί διοικητές των συνοριακών φυλακίων Κήπων, Πυθίου και Καστανιών που βρίσκονται στον ποταμό Έβρο, παρέδωσαν στις 10 Δεκεμβρίου όλους τους χάρτες με τα μυστικά περάσματα από την Τoυρκία στην Ελλάδα μέσω Έβρου στον Τούρκο ακόλουθο άμυνας, αντισυνταγματάρχη Σουλεϊμάν Γιουκσέλ, εκπρόσωπο του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Τουρκίας.

Η απίστευτη αυτή παραχώρηση έγινε με σκοπό δήθεν να κλείσουν τα κενά στην συνοριακή γραμμή που επιτρέπουν σε οικονομικούς μετανάστες να μπουν από την Τουρκία στην Ελλάδα.


Η συμφωνία για την παραχώρηση αυτών των χαρτών με τα μυστικά περάσματα έγινε κατά την επίσκεψη του Έλληνα αρχηγού ΓΕΣ, αντιστράτηγου Φραγκούλη Φράγκου στην Άγκυρα και τη συνάντηση που είχε εκεί χερσαίων δυνάμεων της Τουρκίας στρατηγό Έρνταλ Τσεϊλάλογλου.

Η παράδοση αυτών των πολύ σημαντικών απόρρητων χαρτών γίνεται σε μία εποχή που η Τουρκία προμηθεύεται ειδικά οχήματα που μπορούν αν μετατραπούν σε γέφυρες για το πέρασμα δυνάμεων και τεθωρακισμένων από τον ποταμό Έβρο για την Ελλάδα.

Έτσι για μια ακόμα φορά η Ελλάδα υποκύπτει στις δήθεν προσπάθειες αντιμετώπισης των μεταναστών που έρχονται από την Τουρκία παραδίδοντας πολύ σημαντικούς χάρτες που αποκαλύπτουν τα μυστικά περάσματα στον ποταμό Έβρο.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ:

ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΒΡΑΙΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΟΥΓΚΑ Ο ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Η Ο.Ε.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ