blogger counter

Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Γ.ΑΥΦΑΝΤΗΣ ΤΗΣ ''ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ'' , ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ''ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ'' 18/1/18 , Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ , ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ , Ο ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 3 ΚΑΙ 49 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ : '' ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ (ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΩΣ) ΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ'' , ΑΡΑ ΕΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'' , ΑΥΤΟ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΤΙ Η ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΩΝ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 21/1/18 ΣΕ ΘΕΣ/ΚΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΑΝΤΙ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ''.
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΤΟ ΚΚΕ ΚΗΡΥΞΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΜΠΟΥΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΘΕΣ/ΚΗ 21/1/18. ΑΥΤΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕ.Λ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ , ΑΡΘΡΑ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 138-151, ΜΕ ΕΚΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ. 

ΕΑΝ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ , Η Ο.Ε.Α ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΟΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΣΙΩΠΩΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 138-151 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ , ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΡΗΤΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120/4 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΤΕΛΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ε.Α. , ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΕΛΠΙΔΟΣ 12 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ .
ΤΗΛ: 698 365 7954

Υ.Γ(1):

ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ‘’CIA’’ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ 21/1/18. ΑΥΤΟ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ . ΟΜΟΙΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ.

Υ.Γ(2):

ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ , ΕΝΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΝΙΜΙΤΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ , ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΧΩΡΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΑ ΕΔΑΦΗ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΑΝ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΩΣ ΘΕΣ/ΚΗ. ΟΘΕΝ, ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΩΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑΣ ΤΟ ΝΑΤΟ , ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ  ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ KUSHNER ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΙΜΙΤΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'' , ΩΣ ΣΥΝΘΕΤΟ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΧΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΝΙΜΙΤΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ''. ΟΜΟΙΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΩΝ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ , Η ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ''ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ'' ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.

Υ.Γ(3):

ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΣΙΠΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 21/1/18 ΣΤΗ ΘΕΣ/ΚΗ. Η Ο.Ε.Α. ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΙΕΡΩΝΥΜΟ.

Η διανοητική εξόντωση του εβραιοσάξονα μισέλληνα Νιμιτς από την ΟΕΑ!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post_20.html

και το μεταφρασμενο στα αγγλικα:
Intellectual Death of Hebrew-Mongol Matthew Nimetz

http://hellenandchaos.blogspot.com/2010/01/intellectual-death-of-hebrew-mongol.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ