blogger counter

Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΟ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α, ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΝΑΡΤΗΣΙΜΟ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ, ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛ.ΑΣ, ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ, ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ''KERBEROSHELLAS'' ΡΟΔΟΥ, ΑΠΑΝΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΜΑΙΛΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΚΑΙ ΑΠΑΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΘΗΝΩΝ.ΑΠΟ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α, ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΝΑΡΤΗΣΙΜΟ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ, ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛ.ΑΣ, ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ, ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ''KERBEROSHELLAS'' ΡΟΔΟΥ, ΑΠΑΝΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΜΑΙΛΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΚΑΙ ΑΠΑΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΘΗΝΩΝ.

ΣΗΜΑ: ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ''KATOXIKA.GR'' ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ''KATOXIKA.GR'' , ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.Ζ.Α ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α , ΠΕΡΙ ''ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ , ΔΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ''Β.Α.Σ.Τ.Ρ'' (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΣΕΡΒΙΑΣ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ, ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ''ΝΑΤΟ'' (ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΟΣΣΟΒΟΥ-ΣΚΟΠΙΩΝ),ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017''.

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ Ο.Ε.Α ΟΤΙ Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΩΝ 60 ΤΕΛΙΚΩΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ 29) ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ Ε/Π ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ''Τ-129'' ΔΟΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΣ ΑΛΒΑΝΙΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΣΦΑΓΙΑΣΜΟ ΤΗΣ 8ης ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΟΣΣΟΒΑΡΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΑΞ/ΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ , ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ''Τ.Ο.Μ.Α'' ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΜΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΕΧΑΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ''ΝΑΤΟ'', ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017. ΙΔΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ''ΚΕΡΒΕΡΟΣ'' ΠΕΡΙ ''ΔΩΡΕΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ'', ΚΑΙ ΠΕΡΙ ''ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ''. 

ΤΕΛΟΥΝΤΕΣ ΟΜΟΙΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ , ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ''ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ'' ΤΩΝ ''ΚΑΤΟΧΙΚΑ.GR'' , ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΣΗΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΕΡΙ ''ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ S—400 ΑΠΟ ΡΩΣΣΙΑ ΕΩΣ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΜΕ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ''ΥJ—12'' (ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ 400 ΧΛΜ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ 5 MACH ) ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΕΩΣ 30/9/2017, ΚΑΙ ΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ''F-35/STEALTH'' ΜΕ Α/Α ΒΛΗΜΑ ''METEOR'' ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΚΗΣ ''SAAB'' , ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ 5MACH ΚΑΙ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ 400 ΧΛΜ, ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΟΙΡΑ F-35 ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΜΕΝΗ ΕΝΤΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017''.

ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΩΝ ''ΚΑΤΟΧΙΚΑ.GR'' ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ''ΤΟ F-35 ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ''METEOR'' ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ''. Η Ο.Ε.Α ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΤΑ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΑ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΗΔΗ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ''F-35A'' ΚΑΙ ''F-35B'' ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ''METEOR'' ΤΩΝ 5 MACH ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΑΥΛΟΩΘΗΤΗΡΩΝ. ΜΟΝΟ Ο ΤΥΠΟΣ ''F-35C'' ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥ ΡΑΝΤΑΡ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ  Η/Y ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ .

Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΟΤΙ ΕΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ''ΚΑΤΟΧΙΚΑ.GR'' ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ , ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ.

ΤΕΛΟΣ – OVER.

ΑΝΤΙ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α , ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ε.Α.
ΒΟΛΟΣ 6/11/2017.

Υ.Γ (1):

ΟΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ''CRUISE YJ-12'' ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΙ ''YJ-18'', ΗΤΟΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ''YJ-98''.Ο ''YJ-12'' ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ''ΝΑΤΟ'' ΩΣ ''Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ CRUISE ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ''. Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΓΛΙΚΟΣ ''PERSEUS'' ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΟΚΙΜΩΝ. ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ''S-400'' ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ''YJ-12'' ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ : ''ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ , ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΝΑΤΟΙΚΟ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ''S-400'' , ''YJ-12'' ΚΑΙ ''DRONES STEALTH'' ΑΝΤΙ-ΡΑΝΤΑΡ.
ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΚΑΙ Η Ο.Ε.ΑΞ. ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΞΗ ΩΡΩΝ. ΛΟΓΩ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ .

Υ.Γ (2):

ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ''ΚΑΤΟΧΙΚΑ.GR'' ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΩΣ '' INVISIBLE LYCANS'' ΚΑΙ ''SHAMAN LYCANS'' , ΔΗΛΑΔΗ ''ΣΑΜΑΝΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΓΟΙ'' ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΕΣ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΩΝ , ΗΤΟΙ ΜΕ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣΤΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΜΕΛΗΜΕΝΟ ''ΝΑΤΟ'' ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΩΡΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΤΗ Β.Α.Σ.Τ.Ρ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ ΔΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ  Η '' ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ 666'' , ΩΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ''ΝΑΤΟ-SEATO'' ΔΙΑ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΗΠ.Ε.Ι (ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ-ΙΑΠΩΝΙΑ) ΚΑΙ Θ.Ι.Μ (ΘΙΒΕΤ-ΙΝΔΙΑ-ΜΟΓΓΟΛΙΑ), ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ (ΡΩΣΙΑ-ΙΣΛΑΜ-ΚΙΝΑ), ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ 2023.

Υ.Γ(3) :

ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ, Η Ο.Ε.Α ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΔΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΣΩ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΔΙΜΕΡΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2017 ΕΓΙΝΑΝ ΚΟΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΠΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΚΑΙ ΩΣ ΤΩΡΑ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ , ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΜΕ ΨΕΥΔΕΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.

ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ : ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΗΣ ΟΡΔΗΣ ΤΩΝ ΠΕΤΣΕΝΕΓΚΩΝ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΤΟ ΤΕΤΤΟΒΟ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΜΟΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ ΔΕΝ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΑΜΥΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΘΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΜΕ ''ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ'' , ΑΡΘΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 138-151, ΜΕ ΕΚΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΗΔΗ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ , ΟΣΟ ΥΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΕ, ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ (ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΣΙΠΡΑ) , ΥΠΟΥΡΓΩΝ , ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞ/ΧΟΥΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Ο.Ε.Α ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΓΕΕΘΑ ΚΛΠ:

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΚΑΙ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ''ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ '', ΔΙΟΤΙ Η Ο.Ε.Α ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ: '' ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ'' , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ, ΚΛΠ, ΛΟΓΩ ΒΑΡΕΙΑΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ ΗΤΟΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΜΗ ΛΗΨΕΩΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ''ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΦΙΔΙΟΥ''.

ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ , ΤΕΛΟΣ.

ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ Υ.Γ :

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΘΗΝΩΝ ,ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ , ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΟΜΟΙΩΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ, ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΟΠΩΣ ''ΑΧΕΠΑΝΣ'' ΚΛΠ.

ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ