blogger counter

Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2017

ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ ''ΑΟΑ'' ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕ ΥΠΑΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ''ΧΟΝΓΚ'' ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΠΡΟΣΩΜΟΙΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΛΗΓΜΑΤΟΣ EMP (ELECTROMAGNETIC PULSE) ΣΕ ΗΠΑ ΚAI ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΙΣ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ , ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΥΠΕΡ-ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Η/Υ ΕΠΙΠΕΔΟΥ GRAY ΚΛΠ, ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ , ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ , ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ.ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ ''ΑΟΑ'' ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕ ΥΠΑΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ''ΧΟΝΓΚ'' ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΠΡΟΣΩΜΟΙΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΛΗΓΜΑΤΟΣ EMP (ELECTROMAGNETIC PULSE) ΣΕ ΗΠΑ ΚAI ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΙΣ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ , ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΥΠΕΡ-ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Η/Υ ΕΠΙΠΕΔΟΥ GRAY ΚΛΠ, ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ , ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ , ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΩΣ ''ΑΣΚΗΣΗ'' ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΕΘΑ ΔΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ''ΑΣΚΗΣΗ'' ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ , ΝΟΤΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΚΑΝΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΗΣ.

Η ΟΕΑ ΑΓΝΟΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ ΕΜP. ΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΩΣΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ EMP ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΡΗΞΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ. Η ΟΕΑ ΑΓΝΟΕΙ ΤΟ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ‘Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ EMP ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΜΕ ΗΠΙΑ ΜΕΣΑ ΩΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΕΚΡΗΞΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ , ‘Η ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ''ΧΟΝΓΚ'' ΩΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ , ΤΟ ΕΑΝ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ EMP ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΚΡΑΓΟΥΝ ΑΝΩΘΕΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.
ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ''ΧΟΝΓΚ''.

ΩΣ ΜΕΤΡΑ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ ,ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ PC , ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ SERVERS Η ΟΕΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΜΕΤΡΑ :

1...ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ (3/11) ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ , PC , ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ HI FI ΚΛΠ, ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.
2....ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΜΕ ΨΙΛΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΣΙΤΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΩΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ‘Η ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟΥ. Η ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΣΙΤΑ ‘Η ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΕΙΣ ΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΑΓΓΙΣΤΡΑ , ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΓΕΙΩΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΗΣ ΠΡΙΖΑΣ ''ΣΟΥΚΟ''. ΟΜΟΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ. ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΟΠΩΣ PC ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ , ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ , ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΟΙΝΕΣ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ.
3...ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΟΙ ΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ ΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ , ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΙ ΠΟΜΠΟΙ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΑΝΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ''ΑΣΚΗΣΕΩΣ''.
4....ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΜΑΙΛ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΡΑΝΤΑΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ . ΟΜΟΙΩΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΣΤ' ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΒΕΙΕΣ ΑΘΗΝΩΝ , ΑΠΑΝΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΞΕΝΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΝ/ΜΙΑ.

Υ.Γ(1):

ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΥΠΟΠΤΟΝ ΟΤΙ Η ΝΑΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 15ΜΕΡΗ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΓΗΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΙΕΧΩΒΑ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΣΕΝΤΑΙ-ΤΖΕΝΤΑΙ-ΤΖΟΥΝΤ-ΤΖΕΗΝΤ , ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΠΟΛΩΣΕΩΣ ΔΥΟ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΞΟΝΑ ΠΟΛΩΣΕΩΣ ΤΕΜΝΟΜΕΝΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΠΟΛΩΣΕΩΣ ΚΑΤΑ 90 ΜΟΙΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΟΕΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΑΤΡΩΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ''ΚΑΤΟΧΙΚΑ .GR'' , ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ , Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΕΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΩΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ , Η ΗΜΕΡΑ , Η ΩΡΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΛΗΣΤΕΥΘΕΙ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ .

ΟΘΕΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ , ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ , ΚΟΙΝΟΥΣ ΤΡΕΛΛΟΥΣ , ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥΣ , ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟ ''ΚΑΤΟΧΙΚΑ.GR'' , ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ , ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ , ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ , ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΟΤΕΡΣ ΑΝΤΛΙΩΝ ΤΩΝ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΩΝ , ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΕΣΤΡΑΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΗΛΙΘΙΩΣ ΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ , ΕΠΙΖΗΜΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ''KATOXIKA.GR'' ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ''ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ'' ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ''ΚΘΟΥΛΟΥ'' ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΑ ΛΑΒΚΡΑΦΤ , ΤΟΥ ΟΜΟΙΟΥ ALISTER CROWLEY ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΤΖΕΝΤΑΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ,  ΔΙΟΤΙ Η ΟΕΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ''ΚΑΤΟΧΙΚΑ.GR'' ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ''ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ'' ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ, ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΣΑΜΑΝΟΥΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ''ΚΘΟΥΛΟΥ'', ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ –ΚΡΟΝΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΘΕΩΝ ΣΥΝΟΜΩΤΟΥΝΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΝΝΟΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ . ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ.

Υ.Γ(2):

ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΟΝΓΚ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ , ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΛΙΛΙΘ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΗΠΕΙ (ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ-ΙΑΠΩΝΙΑ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Θ.Ι.Μ (ΘΙΒΕΤ-ΙΝΔΙΑ-ΜΟΓΓΟΛΙΑ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ . ΟΘΕΝ Η ΟΕΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΕΙΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΞΟΝΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ , ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΟΤΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΦΙΛΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ, ΚΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ 5 ΔΙΣ. ΑΝΘΡΩΠΩΝ , ΗΤΟΙ ΤΩΝ 2/3 ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ 7.5 ΔΙΣ . , ΚΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΝΙΟΣΤΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΦΥΤΩΝ-ΔΕΝΤΡΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΑ ΣΕ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΤΥΟ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΛΙΛΙΘ , ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ  ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ , ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΚΟΚΚΥΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ , ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΕΚΕΙΘΕΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΜΕΣΩ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α’ ΚΑΙ ΣΕΙΡΙΟΥ Β’.


Υ.Γ(3):

ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΙΖΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ. ΟΜΟΙΩΣ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ .ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΦΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΙΑ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ.

ΤΕΛΟΣ, ΟΒΕΡ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ , ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΕΑ .

ΕΛΠΙΔΟΣ 12 , ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ.
ΤΗΛ: 6983657954
Α.Δ.Τ: Δ.424419
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ