blogger counter

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΕΩΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΕΩΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΠΡΩΤΟΝ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΗΤΟΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ: ΕΝΩ Η ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΛΑΣΠΗΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ , ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ , ΘΕΡΜΑΣΤΡΕΣ , ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ , ΟΙ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΕΞΑΠΩΛΥΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΣΤΗ BLACK FRIDAY ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΕΡΙΤΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ .
 
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ : ΟΥΔΕΝ ΜΕΤΡΟΝ ΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α S.O.S (1) ΕΩΣ S.O.S(8).
ΕΙΔΙΚΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΗΦΘΕΙ ΜΕΤΡΑ ΑΜΥΝΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΘΟΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΠΛΙΣΕΙ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΔΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΕΚΔΟΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΩΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΟΣΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ . ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 1821, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΦΑΞΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΘΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ 8ης ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (ΠΡΩΗΝ 8ης ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ), ΟΠΟΤΕ Η ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΕΘΟΡΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΩΣ ΤΟΥ Α’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΟΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ , ΠΥΡΟΒΟΛΑ , ΚΛΠ., ΣΚΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΜΑΙΑ ΚΛΟΠΗΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΑΠΟ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ 1920 ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΗΤΑΝ ΕΔΡΑ ΚΑΙ 5ου ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ –ΧΟΛΣΤΑΙΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΝΩ ΤΩΝ ΕΞΗ ΗΜΕΡΩN, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΙ ''ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΝ'' ΤΑΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ , ΗΤΟΙ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΑΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΑΛΟΝΤΕΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ. ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΜΥΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΟΕΑ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ (ΙΔΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ), ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ''ΚΑΤΟΧΙΚΑ.GR'' ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ''PANDAROS'' ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ Α/Α ΠΥΡΑΥΛΩΝ S-400 ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ, ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΩΝ Α/Π ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ CRUISE YJ-12 ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΚΙΝΑ.

ΕΑΝ Η ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ , Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΑΦΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017.

ΤΕΛΟΣ, ΟΒΕΡ.

Υ.Γ(1):

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΟΤΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΑΥΤΟΙ ΑΦΗΣΑΝ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ  ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΦΑΡΜΑΚΩΝ , ΧΡΗΜΑΤΩΝ , ΚΛΠ., ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΟΕΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ. ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ , Η ΟΕΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΥ ΟΔΗΓΙΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΙΑ ΟΙΚΤΡΗ ΤΟΥΣ ΤΥΧΗ, ΩΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΒΕΒΑΙΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΝΟΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΒΟΘΡΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .

Υ.Γ(2): 

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ : ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ , ΜΗΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΕΑ , ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΕΑ, ΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΝΩΣΤΑ.

Υ.Γ(3):

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΜΑΙΛΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ