blogger counter

Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΑΤΡΩΝ, ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ, ΑΡΧΗΓΕΙΑ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ, ΚΥΠ/ΕΥΠ. ΠΡΥΤΑΝΕΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, ΜΜΕ, ΑΠΑΣΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ 55 ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΚΕΡΒΕΡΟΣ" ΣΤΟ ΤΕΛΟΣΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΑΤΡΩΝ, ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ, ΑΡΧΗΓΕΙΑ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ, ΚΥΠ/ΕΥΠ. ΠΡΥΤΑΝΕΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, ΜΜΕ, ΑΠΑΣΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ 55 ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ, ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΛΗΠΤΕΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΗΛ/ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ CHEMBUSTER ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΝΕΦΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ.

ΣΗΜΑ :

ΠΡΩΤΟΝ: ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΩΝ, ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΜΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΙΣΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο MEDICANE ΥΠΕΡ-ΚΥΚΛΩΝΑΣ ''ΖΗΝΩΝ'' , ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, ΜΕ 16-ΩΡΕΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΔΕΙΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΣΕ ΛΑΣΠΗ ΤΑΦΗΣ ΠΟΛΕΩΝ , ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ,  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ, ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΔΙΝΩΝ, ΜΕ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΟΣ ''ΕΥΡΥΔΙΚΗ'', ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ : ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ( ‘Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ HAARP ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ CHEMTRAILS???), ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΑΦΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ΥΠΕΡΨΥΧΡΩΝ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, Η Ο.Ε.Α. ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΕΠΑΡΚΗ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΣΚΕΥΩΝ CHEMBUSTER ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΩΝ ΝΕΦΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ , ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ CHEMBUSTER , ΧΡΗΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ , ΤΗΛ: 695 503 4387, ΑΡΙΔΑΙΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΣΚΕΥΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΟΥΝ ΤΟΣΑ CHEMBUSTERS , ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΗΔΗ Η ΟΜΑΔΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ , ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ 4 ‘Η 5 ΔΙΑ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ,  ΜΕΣΩ ΤΟΜΗΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΕΚΑΣΤΟΥ , ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 70 ΕΩΣ 80 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ , ΣΥΝ ΕΠΑΡΚΗ ΑΡΙΘΜΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ, ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ , ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ.

ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΟΙ ''ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΝΕΦΩΝ'' ‘Η CHEMBUSTERS ΤΗΣ ''ΟΜΑΔΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ'' , ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ , ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΕΦΗ ΤΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ CHEMTRAILS. ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ CHEMBUSTERS ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΕΩΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΚΤΗ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ , ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ ΙΟΝΙΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Ο ΥΠΕΡΚΥΚΛΩΝΑΣ ''ΖΗΝΩΝ'' ΚΑΙ Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ ΑΚΟΜΗ ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΩΝΑΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ , ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ. ΟΜΟΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΜΕ CHEMBUSTERS ΤΡΙΩΝ ΣΕΙΡΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΦΡΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΚΑΤΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΨΥΧΡΩΝ ΜΑΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ.

ΕΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ-ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ CHEMBUSTERS ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΔΟΛΟ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ , ΚΑΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ, ΕΠΙΒΛΗΘΗΣΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

Υ.Γ(1):

ΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ , ΚΑΘΕΤΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΩΝ ΝΕΦΩΝ, ΚΑΙ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΟΠΛΙΣΜΟΣ MASER ΚΑΙ NASER ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (EMISSION RADIATION).
ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ MASAR ΚΑΙ NASAR (ABSORPTION RADIATION) ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΤΩΣ , ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ , ΝΕΦΩΝ ΚΑΙ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΩΝ , ΣΕ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ. Η Ο.Ε.Α. ΕΔΩΣΕ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΠΛΗΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ MASER-MASAR ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΟΥΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑΝ ΟΥΤΕ ΔΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΣ. ΤΑ NASER ΚΑΙ NASAR ''ΑΥΤΟΕΦΕΥΡΕΘΗΚΑΝ'' ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ MASER-MASAR. ΛΟΓΩ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΥΠΕΡΟΠΛΩΝ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΟΥΤΕ ΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΙΣΧΡΟΥΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΕΧΘΡΟΥΣ.

Υ.Γ(2):

ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ..

ΟΙ ΑΙΣΧΡΟΤΕΡΟΙ , ΠΡΟΣΤΥΧΟΤΕΡΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΤΕΡΟΙ, ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΩΤΕΡΟΙ, ΨΕΥΔΕΣΤΕΡΟΙ, ΓΛΟΙΩΔΕΣΤΕΡΟΙ, ΣΑΤΑΝΙΚΩΤΕΡΟΙ, ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΤΕΡΟΙ, ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΩΤΕΡΟΙ, ΔΑΙΜΩΝΙΚΟΤΕΡΟΙ, ΥΠΟΥΛΩΤΕΡΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗΣΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΓΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΙΑΧΩΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΕΙΔΟΝΙΩΝ ''ΚΘΟΥΛΟΥ'' ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ , ΜΕΛΗ ΤΗΣ ''ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ'' , ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΟΥΣ , ''ΚΑΤΟΧΙΚΑ.GR'' ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΑΜΑΝΟΙ ΗΤΟΙ ΜΑΓΟΙ '' INVISIBLE LYCANS TEAM'' (''ΟΜΑΔΑ ΑΟΡΑΤΩΝ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΩΝ'') , ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ 'Η ''CRYPTOSATANICA.GR''.
VIDEO 1:

https://youtu.be/MUsAhZFrcuw
VIDEO 2:

https://youtu.be/6kj305D4QYAkerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ