blogger counter

Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΝΑΤΟ ΔΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΣΩ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ HAARP ΧΑΜΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΕΩΛΟΓΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ.ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΝΑΤΟ ΔΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΣΩ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ HAARP ΧΑΜΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΕΩΛΟΓΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ.

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΑΤΡΩΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ HAARP ΔΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΜΕΣΩ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΥΦΩΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΩΝ ΧΑΜΗΛΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΟΣ ΔΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΣΩ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΩΝ ΧΑΜΗΛΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΟΣ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ HAARP ΑΝΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ''ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΑ ΥΨΗΛΑ'' ΚΑΙ ''ΓΕΩΛΟΓΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ '', ΠΙΘΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ( Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΤΥΦΩΝΟΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ), ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΑΝ ΤΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΩΛΟΓΙΚΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ , ΟΠΟΥ ΣΤΙΣ 27/10/17 ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΤΡΕΙΣ ΣΕΙΣΜΟΙ ΕΚΤΟΝΩΣΕΩΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ,  ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΚΤΟΝΩΣΕΩΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΕΝΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.

ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΙΑΡΡΟΙΑΣ , ΕΜΕΤΩΝ , ΚΛΠ, ΑΠΟ ΒΑΡΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΩΝ.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΣΤΑ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΟΕΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΩΣ ΕΝΤΟΛΗ ΟΥΤΟΠΙΑΣ , ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ.

ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ , ΚΑΤΑΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ LASER ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ , ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΦΥΛΗ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΦΙΛΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΦΥΛΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ Α’ ΚΑΙ ΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΤΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ  ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ ΕΙΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΑΣ ‘’HONG’’ ΣΑΝΓΚΑΗΣ.

ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ.

ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΟΕΑ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΕΑ.

Α.Δ.Τ: Δ.424419
ΤΗΛ: 6983657954
ΕΛΠΙΔΟΣ 12 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΣ.

Υ.Γ(1):

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΕΙΣ ΑΠΑΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΜΜΕ, ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ , ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΜΑΙΛ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Υ.Γ(2):

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΜΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΙΕΧΩΒΑ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΝΤΑΙ-ΣΕΝΤΑΙ-ΤΖΕΝΤ-ΤΖΕΗΝΤ-ΤΖΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ ΩΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΗΓΕΤΟΥ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ''ΣΕΛΗΝΗ'' 'Η ''ΛΕΒΑΝΙΑ-ΕΥΑ-ΛΕΒΑ''. Ο ΩΣ ΑΝΩ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ''ΕΛΛΩΧ'' ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥ , ''ΑΛΛΑΧ'' ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ , ΚΑΙ ''ΘΕΟΥ ΠΑΤΡΟΣ'' ΤΗΣ ''ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ'' ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΙΡΕΣΕΩΝ, ''ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ'', ''ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΩΝ'', ''ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΩΝ'', ''ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΩΝ'', ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ