blogger counter

Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ HAARP ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟΥ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΔΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΑΙΟΥ ΤΥΦΩΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ HAARP ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟΥ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΔΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΑΙΟΥ ΤΥΦΩΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

Η ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΩΝ ΔΙΑ ΑΝΑΚΛΑΣΕΩΣ ΑΠΟ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΩΝ HAARP ΑΛΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΜΕΤΩΝ , ΔΙΑΡΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ. Η ΟΕΑ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ ΔΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ –ΝΑΥΣΤΑΘΜΩΝ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ .

ΟΜΟΙΩΣ Η ΟΕΑ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΣ/ΜΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΛΕΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΥΦΩΝΟΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΩΝ ΠΛΥΜΜΗΡΩΝ ΘΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΘΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΚΑΒ ΤΩΝ ΝΟΣ/ΕΙΩΝ , ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΑ ''TOMP M-113'' ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ , ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ.

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΝΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΛΟΓΙΚΩΣ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΜΑΧΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΡΑΤΗ ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ . 

ΟΘΕΝ, Η ΟΕΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ . ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ HAARP ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΛΥΜΜΗΡΙΣΜΕΝΗ 51η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΗΔΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ ΡΩΣΣΙΑΣ-ΙΣΛΑΜ-ΚΙΝΑΣ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΕΑ , ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΕΑ.

Υ.Γ(1):

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΝΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞ/ΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΝΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΝΑΤΟ , ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ  ΜΕ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ –ΣΕΙΣΜΟΥΣ –ΤΥΦΩΝΕΣ –ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΙΣ ΗΠΑ , ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ , ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΒΑΣΤΡ. 

Υ.Γ (2):

Η ΟΕΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ''UNIMOG'' ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΥΨΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΩΝ.

ΤΕΛΟΣ, ΟΒΕΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ