blogger counter

Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017

ΧΙΤΛΕΡ-ΕΛΒΕΤΙΑ-ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ-Β'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ-ΠΟΛΕΜΟΥ

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥ!! ΑΦΗΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑΧΤΗ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ!!
Ο ΧΡΥΣΟΣ ΦΥΛΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΣΤΟ ΟΡΟΣ "ΣΙΩΝ" ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΒΑΣΙΛΕΙΑ" (ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ) ΑΡΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!!! 
ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΗΣ ΝΑΖΙ ΤΩΝ ΕΣ/ΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΑ ΚΟΙΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΜΑΖΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.
ΑΠΛΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΞΕΣΠΙΤΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΝΑ ΞΕΣΠΙΤΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
Π.Χ. Ο ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΣΤΗ ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΠΙΤΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΡΧΙΣΕ Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ Β'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ Η ΟΛΗ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΜΕ ΤΟ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ" ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΑ ΩΣ ΔΗΘΕΝ "ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΕΝΟΙ"...(ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ)
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΟΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΟΥΣ.
ΧΙΤΛΕΡ = ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΧΙΣΛΕΡ - ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΤΟΥ Γ'ΡΑΙΧ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΒΑΡΜΠΟΥΡΓΚ (ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ)
ΜΠΕΝΙΤΟ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ = ΙΤΑΛΟΕΒΡΑΙΚΟ ΟΝΟΜΑ = ΜΠΕΝ ΜΟΖΕ = Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ
ΤΣΩΡΤΣΙΛ = ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑΣ
ΡΟΥΣΒΕΛΤ = ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ "ΗΠΑ" = ΡΟΖΕΝ-ΒΕΛΤ
ΣΤΑΛΙΝ ΤΖΙΟΥΓΚΑΣΒΙΛΙ = ΓΕΩΡΓΙΑΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ = ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ!"
ΧΙΡΟΧΙΤΟ = Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ.
ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ = Ο ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΡΟΖΕΝ-ΜΠΕΡΓΚ. ΚΑΝΕ ΣΥΝΕΙΡΜΟ ΜΕ ΤΑ 2 ΕΒΡΑΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ : ΡΟΖΕΝΣΤΑΙΝ ΚΑΙ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ.
ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ Β'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ: Ο ΟΥΓΓΡΟΕΒΡΑΙΟΣ ΧΑΜΑΙΛΕΩΝ ΠΟΛΥΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΛΙΝΚΟΛΝ ΦΟΝ ΤΡΕΜΠΙΤΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΠ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ "Α.Ο.Α." ΛΟΝΔΙΝΟΥ (ΣΑΝΧΕΝΔΡΙΝ ΤΩΝ 72) ΜΥΗΘΗΚΕ ΩΣ ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ, ΜΥΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ-ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΧΟΝΓΚ. (ΒΛ. ΒΙΒΛΙΟ ΝΑΖΙΣΜΟΣ: ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ)
ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ: ΚΑΡΛ ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΒΡΑΙΑ, ΜΥΗΘΗΚΕ ΩΣ ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΡΑΚΟ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΟΜΜΑ ΤΟΥ Ο ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ)
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΟΛΟ Β'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΑΝ ΜΟΓΓΟΛΟΙ + ΕΒΡΑΙΟΙ !!!
ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΑΔΟΓΜΑΤΙΣΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΩΘΗΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΟΛΑΣ, ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ», ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΤΟ 2011 – 2012. 

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΪΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ