blogger counter

Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΗ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΗ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ''ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ'' ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ''ΚΙΡΚΗΣ'', ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ , ΔΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΤΟΥ 2003, ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΦΥΣΙΚΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ''ΧΑΟΤΙΚΟΥ ΦΟΙΤΗΤΟΥ'' ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ ΤΗΣ BOLOGNA ΙΤΑΛΙΑΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ''ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ'' ΣΤΗΝ SIEMENS Δ.ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ. Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α, ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ!!!. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΘΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΞΗ ΩΡΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΩΣ ''ΚΟΙΝΟΦΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ'' ΑΝΤΙ 16 ΜΗΝΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ''ΛΑ.Ο.Σ''  ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.
Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ Η’ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ. ΖΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ-ΟΙΚΙΑ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΗ, ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΜΕ ΑΠΕΙΛΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΕΩΣ, ΜΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΜΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΟΙΚΙΑΣ, ΜΕ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΟΡΟΦΗΣ ΣΕ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ , ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ''ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ'' (!!!) ΑΠΟ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ''ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ'' (ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ+ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ+ΕΥΜΟΛΠΟΣ)ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΗΣ ''CIA'' ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ , ΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΒΟΛΟΥ ΜΗΔΕΝ ΕΥΡΩ.

ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΙΡΚΗΣ, ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΣΤΟ ΒΟΛΟ ,ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ''ΒΑΣΤΡ'' ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ''ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ'' ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΜΟΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ''CIA'' ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

ΟΘΕΝ, ΠΛΕΟΝ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ), ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΣΤΟ ΒΟΛΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ , ΤΟΤΕ , ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΗΤΟΙ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ –ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ-ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ , ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΕΙΣΘΕ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΣΦΑΓΕΝΤΩΝ ΤΟ 2017-2018, ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΣΦΑΓΕΝΤΩΝ ΤΟ 2023, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ''Ρ.Ι.Κ'' Η’ ''ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ'' . 

ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ''Ρ.Ι.Κ'' , ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ''ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ 2'' , ΑΘΛΙΑ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΗΜΙΜΑΘΕΣ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ , ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α, ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ''ΚΑΤΟΧΙΚΑ.GR'' .

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α ΑΘΗΝΩΝ.

ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΝ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ , ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ,
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ε.Α, ΒΟΛΟΣ, 27/8/2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ