blogger counter

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017

ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ , ΟΙ ΗΠΑ, Η Ε.Ε., Η ΡΩΣΙΑ, ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ!!!

Ακούει κανείς στην Αθήνα; - Κατασκευή 127 αμφίβιων ΤΟΜΑ που θα μεταφέρουν μία Τ/Ξ σε 5' στην Σάμο αποφάσισε η Τουρκία!

To τουρκικό υφυπουργείο αμυντικής βιομηχανίας (SSM), κατόπιν έγκρισης του σχετικού φακέλου από τον ίδιο τον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ.Ερντογάν, ενέκριναν μια προμήθεια οχημάτων ειδικού γεωστρατηγικού "βάρους", η οποία θα πρέπει να κτυπήσει "καμπανάκι" ακόμα και στους πλέον "κουφούς" Ελληνες πολιτικούς: Αποφασίστηκε οριστικά η ανάπτυξη και η κατασκευή  τεθωρακισμένων οχημάτων αμφίβιων επιχειρήσεων κατά των νησιών του Αιγαίου από την τουρκική βιομηχανία FNSS!

Τον Μάρτιο SSM και FNSS, υπέγραψαν την σύμβαση για την αρχική παραγωγή ενός πακέτου 27 τεθωρακισμένων οχημάτων αμφίβιας εφόδου, αλλά μόλις χθες πήρε την τελική έγκριση.

Θα ακολουθήσουν άλλα εκατό  οχήματα, τα οποία θα μπορούν να μεταφέρουν μέσα στη νύχτα, με την μέγιστη δυνατή κάλυψη-απόκρυψη, αφού μόλις και θα εξέχει ο πυργίσκος του πυροβόλου, απο τις μικρασιατικές ακτές στα ελληνικά νησιά που βρίσκονται εγγύτερα σε αυτές (Λέσβος, Χίος, Σάμος), μία ολόκληρη τουρκική Ταξιαρχία σε χρονικό διάστημα που κυμαίνεται από 5' για την Σάμο, μέχρι 20' για την Λέσβο!

Είκοσι τρεις από τις σχεδιαζόμενες μονάδες θα είναι οχήματα μεταφοράς προσωπικού, δύο θα είναι οχήματα διοικήσεως και δύο θα είναι οχήματα διάσωσης. Οι προδιαγραφές τους καθορίστηκαν από κοινού από τον Στρατό και από το Ναυτικό, αφού τα πρώτα τεθωρακισμένα αμφίβια οχήματα πρόκειται να αναπτυχθούν στο TCG Anadolu, το μίνι "αεροπλανοφόρο" (πλοίο διοίκησης-αποβασεων – LPD) της Τουρκίας, του οποίου η κατασκευή ξεκίνησε πρόσφατα.

Οι Τούρκοι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι το πρόγραμμα LPD θα είναι το πρώτο ελπιδοφόρο βήμα προς την παραγωγή του «πιο εκλεκτού» αεροπλανοφόρου. Το 2013, η Τουρκία ανακοίνωσε ότι είχε επιλέξει το τοπικό ναυπηγείο Sedef για το πρόγραμμα του LPD. Στη σύμβαση του LPD, η Sedef συνεργάζεται με την ισπανική Navantia, τον Ισπανό κατασκευαστή του Juan Carlos I.

Το σχεδιαζόμενο αμφίβιο σκάφος εφόδου θα μεταφέρει μια μονάδα επιπέδου τάγματος με συνολικά 1200 στρατιώτες και προσωπικό, οχτώ ελικόπτερα γενικής χρήσης και τρία μη επανδρωμένα αεροχήματα, θα μεταφέρει επίσης 150 οχήματα, συμπεριλαμβανομένων αρμάτων μάχης.

Θα διαθέτει πλατφόρμα αεροσκαφών F-35B για κάθετη απονήωση και προσνήωση. Μια ράμπα ολίσθησης (ski-ramp) στο μπροστινό μέρος του καταστρώματος θα χρησιμοποιηθεί για την εκτόξευση μαχητικού αεροσκάφους.

Η ανάπτυξη και κατασκευή του νέου αποβατικού Τεθωρακισμένου Οχήματος Μεταφοράς Προσωπικού, του «Zırhlı Amfibi Hücum Aracı» (ZAHA) προβλέπεται να αποτελέσει τον "εφιάλτη" του ελληνικού συστήματος άμυνας στα νησιά του Α.Αιγαίου που γειτνιάζουν με την μικρασιατική ακτή.

Ο εντοπισμός αντικειμένων ύψους 50 εκ.έως 1 μέτρου, επάνω από την επιφάνεια της θάλασσας (τόσο θα εξέχει το όχημα) δεν είναι μέσα στις δυνατότητες των νυν συστημάτων επιτήρησης των ΕΔ.

Φυσικά, το όχημα και η παραγγελία, αφορούν αποκλειστικά επιχειρήσεις στα νησιά του Αιγαίου, εκτός και αν πιστεύει κανείς ότι η Τουρκία σχεδιάζει... αποβάσεις στην Βουλγαρία, την Ρουμανία ή την Ρωσία στην Μαύρη Θάλασσα...

Βάση της νέας σχεδίασης θα είναι το σασί του Τεθωρακισμένου Οχήματος Μάχης (ΤΟΜΑ) Kaplan (βίντεο) της ίδιας εταιρίας, το οποίο αθόρυβα σχεδιάστηκε, αναπτύχθηκε και από τα μέσα του 2018 θα αρχίζει να εξοπλίζει τις τουρκικές  μηχανοκίνητες Ταξιαρχίες στον Εβρο

Το ZAHA, με βάρος 22 τόνους, θα είναι διαθέσιμο με δύο επιλογές πύργου, με διμελές πλήρωμα, και μια έκδοση του μη επανδρωμένου πύργου TEBER. Και οι δύο μπορούν να δεχθούν το αυτόματο πυροβόλο των 30-40 χιλιοστών,.

Και οι δύο διαμορφώσεις του πύργου είναι οπλισμένες με ένα συζυγές πολυβόλο των 7,,62 χιλιοστών.

Η αρχιτεκτονική του οχήματος περιέχει συστήματα προστασίας από νάρκες, φορητούς εκτοξευτές ρουκετών και απειλές κινητικής ενέργειας. Επιπλέον, σύγχρονα ηλεκτρονικά υποσυστήματα είναι εγκατεστημένα μαζί με ένα υψηλής επίδοσης συγκρότημα ισχύος, βαρέως τύπου ανάρτηση και ερπύστριες οι οποίες επιτρέπουν στο όχημα την μεταφορά μεγάλων φορτίων όπως και πυροβόλο των 105 χιλιοστών.

ΠΗΓΗ:

ΣΧΟΛΙΟ:
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:
ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΡΟΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΟΡΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ:
Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗΤΙΚΑ 5ΗΣ ΓΕΝΕΑΣ STEALTH F-35._
Η ΡΩΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΝΤΙ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ S-400._
Η ΚΙΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΒΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΡΟΥΖ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΛΟΙΩΝ._
Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ(ΓΕΡΜΑΝΙΑ) ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ._ 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΒΑΡΙΑ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΙΑ «ΤΟΜΑ» STEALTH ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ!!!._
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ LASER ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΑ (ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΕΞΩΤΙΚΑ ΟΠΛΑ)._
ΑΜΕΡΙΚΗ,Ε.Ε. ΚΛΠ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ (KNOW-HOW) ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ !!!!! (ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΣΧΥΣΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ-ΣΙΝΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ "ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 888")   

ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΙΝΕΖΟ-ΕΒΡΑΙΚΗ (ΚΙΝΕΖΟ-ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ) ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ Η Ο.Ε.Α. ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ , ΤΟΤΕ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ;;;;;;

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ISIS ΓΙΑ ΥΠΟΥΛΟ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΜΑΧΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!
 
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΕ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
 
ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ!!! ΕΧΟΥΜΕ Τ’ …«ΑΣΤΕΡΙΑ» ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ, ΤΑΣΙΕΣ, ΤΣΙΠΡΕΣ, ΧΡΥΣΕΣ ΑΥΓΕΣ  ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΙΠΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ....
ΚΑΙ ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ