blogger counter

Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

ΤΟ ΕΚΔΙΩΧΘΕΝ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΤΟΥ ''ISIS'' ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΣΟΥΛΗ ΤΟΥ ΙΡΑΚ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΤΟΥ ''ISIS'' ΕΚΔΙΩΧΘΕΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΚΚΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΑΝΑΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!! (ΕΡΕΥΝΑ ΑΥΣΤΡΙΑΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ). ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ 5ου ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ , ΟΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΟ 1920. ΑΝΑΛΥΣΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΩΗΝ ΑΝΔΡΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΕΡΙ ΠΩΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ''PECHENEG'' , ''DRAGOUNOV'', ΚΑΙ ''ISTIGLAL'' ΑΠΟ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ , ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΠΡΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑ—ΚΟΣΣΟΒΟ—ΤΕΤΟΒΟ ΣΚΟΠΙΩΝ , ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΤΟΥ ''ISIS'' ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΥΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΤΗΣ ΠΡΙΣΤΙΝΑ. '' ISIS'' + ''UCK ΚΟΣΣΟΒΟΥ''= ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΜΙΓΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΑΝΟΙΞΤΕ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ''KATOHIKA NEA .GR'' , ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ''ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ''. ΑΝΑΛΥΣΤΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΔΙΩΧΘΕΝ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΤΟΥ ''ISIS'' ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΣΟΥΛΗ ΤΟΥ ΙΡΑΚ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ  ΤΟΥ ''ISIS'' ΕΚΔΙΩΧΘΕΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΚΚΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΑΝΑΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!! (ΕΡΕΥΝΑ ΑΥΣΤΡΙΑΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ).
 ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ 5ου ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ , ΟΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΟ 1920. ΑΝΑΛΥΣΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΩΗΝ ΑΝΔΡΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΕΡΙ ΠΩΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ''PECHENEG'' , ''DRAGOUNOV'', ΚΑΙ ''ISTIGLAL''  ΑΠΟ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ , ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΠΡΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑ—ΚΟΣΣΟΒΟ—ΤΕΤΟΒΟ ΣΚΟΠΙΩΝ , ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΤΟΥ ''ISIS'' ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΥΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΤΗΣ ΠΡΙΣΤΙΝΑ. '' ISIS'' + ''UCK ΚΟΣΣΟΒΟΥ''= ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΜΙΓΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΤΟ ''ISTIGLAL'' ΕΧΕΙ ΕΞΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΖΕΡΟΥΣ , ΗΤΟΙ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ, ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΟΥΝΙΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΙΙΤΙΚΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΗΤΟΙ ΣΕ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΑΛΛΗΛΟΜΙΣΟΥΜΕΝΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ. ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΞΑΓΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΚΟΣΣΟΒΟ, ΤΕΤΤΟΒΟ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ''ISIS'' ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. 

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ''ISTIGLAL'' ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ.
ΟΘΕΝ , ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΕΑ, Η ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Β’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ, Η ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Γ’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΕΚΤΟΣ ΔΟΙΚΗΣΕΩΣ ΝΑΤΟ , ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΔΟΙΚΗΣΕΩΣ ΝΑΤΟ. ΑΝ ΟΧΙ , ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΘΟΥΝ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΔΙΑ ''ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ'', ΑΡΘΡΑ ΠΟΙΝ.ΚΩΔΙΚΑ 138 ΕΩΣ 151., ΕΠΙΔΙΚΑΣΘΕΙΣΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΘΕΣ/ΚΗΣ.

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΕΘΑ: 1) ΤΑ ΔΥΟ ΔΙΑΛΥΘΕΝΤΑ ΧΑΛΙΦΑΤΑ ΤΟΥΣ ''ISIS'' ΤΗΣ ΡΑΚΚΑ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΣΟΥΛΗΣ ΙΡΑΚ, ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΜΕΝΑ ΩΣ ΕΝΙΑΙΟ ''ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΤΗΣ ΠΡΙΣΤΙΝΑ'', ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. 2) ΤΟ ''ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΤΗΣ ΠΡΙΣΤΙΝΑ'' ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΕΞΟΠΛΙΣΘΕΙ ΜΕ ''ISTIGLAL'' ΑΠΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ''PECHENEG'' ΚΑΙ ΜΕ ''DRAGOUNOV'' ΑΠΟ ΡΩΣΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. 3) ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ Β.Α.Σ.Τ.Ρ ΑΠΟ ΧΕΡΣΑΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ. 4) Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΘΕΣΕ ΣΕ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΝ Α’ ΣΤΡΑΤΙΑ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΕ ΡΟΔΟ, ΚΩ, ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ (ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΑ) ΚΑΙ ΧΙΟ, ΣΑΜΟ , ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ Δ’ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ , ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΜΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΔΙΑ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΠΡΟΣΕΧΟΥΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΔΕΝ ΔΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ Ζ’ ΜΑΚ ΚΑΙ ΤΟΥ 50% ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΣ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΑ-ΧΙΟ-ΣΑΜΟ. ΟΜΟΙΩΣ , ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΓΕΝ ΣΕ ΟΛΙΚΗ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ ΕΙΣ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ-ΚΩ-ΡΟΔΟΥ-ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ.

ΟΜΟΙΩΣ, ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΣΤΟ ΑΤΑΔ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΙΑΣ ΜΟΙΡΑΣ F-16 ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΟ.

ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΑΤΑΓΩΝ , ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΑΡΘΡΩΝ 138 ΕΩΣ 151 ΠΟΙΝ.ΚΩΔΙΚΟΣ.

ΤΑ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠ’ΟΨΙΝ ΟΤΙ Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ Α’ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΦΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΙΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΝΤΟΣ ΔΥΟ ΩΡΩΝ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΔΙΑ ΩΣ ΑΝΩ ΠΙΘΑΝΗ ΜΠΛΟΦΑ ΤΟ Δ’ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΑΝΘΗΣ. 

ΕΠΕΙΓΕΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΚΟΙΛΑΔΟΣ ΣΤΡΥΜΩΝΟΣ ΜΕ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ (KORNET---E, ΚΛΠ) ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΣΤΡΥΜΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΥΜΩΝΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ Δ’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΑΝΘΗΣ, ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΕΑ.

Υ.Γ:

ΤΑ ''ΚΑΤΟΧΙΚΑ.GR'' ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΝ ΑΠΟ ''ΚΕΡΒΕΡΟ'' ΚΑΙ ''ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ'' , ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ''ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ'' ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΗΣ ''ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ'', ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ''ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ'' ΕΥΜΟΛΠΟΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΕΑ , ΔΙΟΤΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ''ΕΨΙΛΟΝ'' ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ''ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 666 ΚΩΝ/ΛΕΩΣ'' , ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΣΙΑΣ, ΙΣΛΑΜ, ΚΙΝΑΣ, ΣΕ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ , ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ''ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ'' ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΚΟΠΡΑΝΑ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ''ΝΟΜΑΡΧΕΣ'', ''ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ'', ΚΑΙ ΣΚΑΤΑΡΧΕΣ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΕΑ, ΒΟΛΟΣ.


http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2017/06/blog-post_27.html

http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2017/06/blog-post_26.html

http://katohika.gr/ellada/kokkinos-sinagermos-tourkia-apagoreuei-sto-elliniko-polemiko-nautiko-askisi-sto-kastelorizo-notam/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ