blogger counter

Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΕΣΩ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ: ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ 7/7/17 ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ‘’TA KATOXIKA NEA’’ , ΜΕ ΤΙΤΛΟ: ‘’ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!, ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΙΚΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ!!!, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!!! , ΞΕΝΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ!!! , ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ’’!!!.

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΟΡΕ ΕΛΛΗΕΝΣ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ!!! ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ "ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ;;; ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΟΥ Ε.Σ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΝΑΤΟ;;;
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΕΣΩ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ:
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ 7/7/17 ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ''TA KATOXIKA NEA'' , ΜΕ ΤΙΤΛΟ: '' ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!, ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΙΚΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ!!!, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!!! , ΞΕΝΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ!!! , ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ''!!!.
  
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ: ΑΡΧΙΣΤΕ ΜΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟ 3% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΗΤΟΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΡΘΡΑ 138-151 ΤΟΥ ΠΟΙΝ.ΚΩΔΙΚΟΣ. ΕΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ , ΤΟΤΕ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΘΡΑ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ—ΑΝΕΛ, ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ—ΑΝΕΛ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ—ΑΝΕΛ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΦΙΔΟΠΟΥΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΦΙΔΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ,ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΩΝ ΑΝΕΛ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ—ΦΙΔΟΦΩΛΙΑΣ ΤΩΝ 300 ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΩΝ ΔΟΛΙΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕΣΩ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.
ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ , ΜΕ ΤΣΑΤΣΑ—ΜΑΣΤΡΩΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ.
ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΙΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ  ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ -- ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ -- "ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ" ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ "ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"!!! ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΔΗΘΕΝ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ" ΤΣΑΤΣΑ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ "CIA" ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΧΑΣΙΔ Ή ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ._
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ._
ΩΣΤΕ ΕΚΕΙ "ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΕΤΣΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ? ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ "ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" , ΠΡΩΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΠΡΩΗΝ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, ΠΡΩΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΡΩΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΥΣ, ΠΡΩΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ, ΠΡΩΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΟΙΚΙΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΠΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΥΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ "ISIS", ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΥ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΕΠΙΜΙΞΕΙΕΣ._
ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΞΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΕΠΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΩΝ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΥΣ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ", ΕΤΣΙ???
ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,  ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΧΙΣΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΙΘΟΥΝ  ΕΙΣ ΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΚΡΑΤΗ,  ΕΤΣΙ???
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΤΕ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥΣ ΛΥΣΑΣΜΕΝΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΩΝ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΩΝ "ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ" ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ ΚΑΙ ΚΡΟΠΟΤΚΙΝ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟΥΣ "ΛΑΘΡΟ" ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΤΣΙ???
ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ 45 ΔΙΣ € ΥΠΟΘΥΚΕΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΤΕ ΥΠΕΡ ΞΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ "ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ" ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΑΞΙΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ €, ΕΤΣΙ???
ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ , ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΓΕΩΡΓΙΑ, ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ, ΑΛΙΕΙΑ , ΕΤΣΙ???

ΔΙΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ ΕΤΣΙ???
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΛΟΙΠΟΝ!!!.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ: ΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ!!!.
ΔΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α,
Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ.ΓΙΑΝΝΗΣ,
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α, ΒΟΛΟΣ, 8/7/17.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΛΙΝΚ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ