blogger counter

Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

ΤΕΡΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ''COSMIC ETNA'', ΗΤΟΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ '' ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ'' ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΣΟΒΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΒΑΣΤΡ, ΜΕ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΟΥ ''ΝΑΤΟ''. -------- ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. - ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ : ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ή ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΤΟΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ (ΣΙΝΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ) !!!
ΤΕΡΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  ''COSMIC ETNA'', ΗΤΟΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ '' ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ''  ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΣΟΒΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΒΑΣΤΡ, ΜΕ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΟΥ ''ΝΑΤΟ''.

ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ , 17/6/17 , ΩΡΑ 23:30 , ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ''ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΔΙΚΟΥ'' ΣΤΙΣ 16/6/17  ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΒΟΛΟΥ , ΩΣ ''ΥΠΟΧΡΕΩΤIΚΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ'' ΔΙΣ ΜΗΝΙΑΙΩΣ , ΔΙΑΤΑΧΘΕΝΤΟΣ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ , ΜΕ  ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΝΑ ΟΡΙΣΘΕΙ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΔΙΑ ...'' ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ'' (!!!), ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΒΟΛΟΥ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ , ΛΟΓΩ ΟΛΙΚΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΩΣ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝΤΕ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ''ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ'' ΟΤΙ , ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΠΟΠΕΙΡΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ , ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ''DENIZ KURDU'' ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ''UCK'' ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ, Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΥΠΝΟΣ ΔΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΑΠΟ ΤΟ ''SOS1'' ΕΩΣ ΤΟ'' SOS10'' ( COSMIC ETNA) , ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 18/6/17.

ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΔΕΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ :

1…ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ,  ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ , ΤΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΓΝΩΣΕ ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΓΜΑ ΔΕΞΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΓΜΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΕΚΑ ΚΕΙΜΕΝΩΝ , ΓΡΑΦΕΝΤΩΝ ΜΕ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΔΕΞΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣ.

2…ΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ 18/6/2017 , Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΡΟΦΗΣ , ΛΟΓΩ ΠΑΡΟΧΗΣ ΜΟΝΟΝ ΕΝΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ''SOS10'' ΕΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΛΥΜΗΝΗΣ ΑΥΠΝΙΑΣ , ΦΡΙΚΤΩΝ ΠΟΝΩΝ ΔΕΞΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣ , ΚΑΙ ΟΛΙΚΗΣ ΝΗΣΤΕΙΑΣ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ, ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΑΓΧΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ , ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΣΑΣ ΑΠΟ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΠΡΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ  ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ .

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΔΕΝ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΕΙ ΔΙΟΤΙ , ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΕΓΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΗΡΩΙΔΑ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ , ''ΘΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ''.
ΟΜΩΣ , ΜΕ ΛΥΠΗ ΤΗΣ Η ΟΕΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Η ΚΙΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΥΤΕ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΟΥΤΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΒΑΣΤΡ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΟ ''ΝΑΤΟ''.

ΤΩΡΑ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ , ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΗΤΟΙ ''ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ'' ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ, ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΗΛΙΘΙΑΖΟΝΤΕΣ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ''SURVIVOR'' ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΙΨΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΕΩΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ.

ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΕΙΨΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ , ΕΚΤΟΣ ΤΡΙΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ , ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΩΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΥΤΕ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ .

ΟΘΕΝ , ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ , ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ , ΑΥΤΟ ΘΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ , ΗΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ''SURVIVOR'' , ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ''ΝΑΤΟ'' ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .

ΗΔΗ, Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΠΛΕΟΝ ''UCK'' ΤΟΥ ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΕΥΘΕΩΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ , ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ , ΕΛΛΑΔΑ , ΣΚΟΠΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ , ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΟΣΣΟΒΑΡΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ''UCK'' ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟ (ΖΗΤΗΜΑ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ) ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ .

ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΑΠΟ ΤΑ ''SOS1'' ΕΩΣ ΤΟ ''SOS10'' ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , Η ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ , ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ , ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ''UCK'' ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ .

ΑΠΟΔΕΙΞΗ , ΤΟ Α’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ , ΑΦΥΛΑΚΤΟ ΑΠΟ ΣΚΟΠΟΥΣ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΦΥΣΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ''UCK'' ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ , ΜΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΥΜΟΥΛΚΟΥΜΕΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΚΟΥΡΙΑΖΟΥΝ , ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΛΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΩΛΟΥΝ ΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ SCRAP ΜΕΤΑΛΛΩΝ.

ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ .---

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΕΑ , ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΑΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΕΑ .
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ.
ΤΗΛ: 693 1836204/698 3657954
--------------------------------------------------------------

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ  ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - COSMIC ETNA ΤΗΣ Ο.Ε.Α. :


- COSMIC ETNA - ΣΗΜΑ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΘΑΣΕ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΑΣ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ.....] --- ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!!

ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. - ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ : ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ή ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΤΟΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ (ΣΙΝΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ) :


ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΕΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ «ΣΥ.ΡΙΖ.Α.», ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕ ΔΙΚΗ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ «ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ» (ΠΟΙΝ. ΚΩΔ. 134, 135) ΚΑΙ ΤΗΣ «ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» (ΠΟΙΝ.ΚΩΔ. 138 ΕΩΣ 151) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΟΣ «Γ.Α.Π.» ή Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΪΚΟ – ΤΣΑΝΤ ή ΤΣΙΝΤΕΝ-ΜΠΑΟΥΜ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥ, ΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΤΗΣ «ΕΛ.ΣΤΑΤ.» ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ «ΔΝΤ» ΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΣΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ), ΔΙΟΤΙ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ (ΓΑΠ + ΓΕΩΡΓΙΟΥ) ΔΙΟΓΚΩΣΑΝ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 2009 ΕΠΙ ΤΟΥ «ΑΕΠ» («ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ», ΗΤΟΙ «ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ»), ΑΠΟ ΤΟ 5% ΤΟΥ «ΑΕΠ», ΕΙΣ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ 15+% ΤΟΥ «ΑΕΠ», ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ “EUROSTAT” (ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ) ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΝΑ «ΔΕΧΘΟΥΝ» ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΩΣ ΑΛΗΘΕΣ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ 15+%, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ» (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ») ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ «ΑΠΩΛΕΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΓΕΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΞΙΑΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ «ΕΥΡΩ», ΔΙΑ 99 ΕΤΗ (!!!)», ΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΜΟΝΟ 45 ΔΙΣ ΕΥΡΩ !!! (ΙΔΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΟΛΜΕΡ ΠΕΡΙ 45 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 1999, ΑΥΞΗΘΕΝΤΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΕΙΣ ΤΑ 212 + 45 = 257 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΗΤΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ (!!!), ΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (!!!), ΜΕ ΤΟΝ ΕΚ ΠΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΔΟΛΟ ΤΗΣ «EUROSTAT» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΛ.ΣΤΑΤ.», ΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΓΕΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΔΙΑ 99 ΕΤΗ, ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.»(ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ ΕΙΣ ΤΟ 35% ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΡΟ ΤΟΥ 2010._
ΤΕΛΟΣ, ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΛΗΣΤΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΩΣ ΕΙΣ ΤΑ 257 + 100 = 357 ~ 360 ΔΙΣ Ε ΕΥΡΩ, ΜΕΣΩ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΚΙΣΜΩΝ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΗΤΟΙ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΚΙΣΜΩΝ 39% ~40% (!!!) ΕΝΤΟΣ 7 ΕΤΩΝ 2010-2017 ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (!!!). ΟΛΕΣ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΩΣ 2017, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΩΣ ή ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ 1999 ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ 45 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ «ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ» (ΠΟΙΝ. ΚΩΔ. 134-135, ΚΑΙ «ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» (ΠΟΙΝ.ΚΩΔ. 138-151)._
ΟΜΟΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ, ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΗΤΟΙ 212 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ,ΩΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ» (!!!), ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ «ΜΝΗΜΟΝΙΑ» ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΑΤΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΚΙΣΜΩΝ 40% ΕΝΤΟΣ 7 ΕΤΩΝ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ 257 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΗΤΟΙ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΣΙΪΤΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ) ΜΕΤΑ ΤΟ 2023._

ΟΘΕΝ, ΔΙΑΤΑΣΣΕΣΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ [ΙΔΕ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΙΑ «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (300) ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΔΙΑ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΗΤΟΙ ΔΙΑΡΚΩΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΛΗΨΗ, ΤΕΛΟΥΜΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ (ΑΡΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ) ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ] ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΩΣ 2017, ΔΙΑ «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» ΚΑΙ «ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ», ΠΟΙΝ.ΚΩΔ. 134-135, ΚΑΙ 138-151, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΣΘΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ, ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΟΠΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ, «ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ», ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟ ΤΡΟΠΟ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ._

5] ΥΠΟΧΡΕΩΣΤΕ ΤΟ «ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ», ΩΣ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ._
ΕΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ «ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ» ΩΣ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΗΤΟΙ «ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ» ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ – ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ «ΓΕΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ» ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΚΑΙ ΕΣΟΔΩΝ – ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΕΩΣ 2017, ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΙΜΟ, ΔΙΑ «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» ΚΑΙ «ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ»…

6] ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ, ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΨΤΕ ΣΕ ΔΙΚΑΣΙΜΟ, ΑΠΑΝΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ 40 ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ «ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ» ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΩΣ 2017, ΩΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ «ΜΝΗΜΟΝΙΑ» ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΜΗ ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΝΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΑΠΑΤΗ, ΟΤΙ: «ΤΑ ΔΥΟ (2) ΠΡΩΤΑ «ΜΝΗΜΟΝΙΑ» ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ «ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ –ΣΥΝΘΗΚΕΣ», ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ «ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ («ΕΚΤ»: ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΚΑΙ «ΔΝΤ»: ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ), ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ 3/5 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 28 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ»._
ΤΑ 2 ΠΡΩΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ – ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ – ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΗΣ «ΤΡΟΪΚΑΣ» ΗΤΑΝ Η «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ» ΗΤΟΙ Η «ΚΟΜΙΣΙΟΝ» ή «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ», ΗΤΟΙ ΔΙΕΘΝΗΣ «ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΧΗ»._

7] ΥΠΟΧΡΕΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ «ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ», ΩΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 100 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ «Α.Ε.Δ.» (ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ), ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ «Α.Ε.Δ.» ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΩΣ ΕΠΙ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΥΟ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ «Α.Ε.Δ.» «ΠΡΟΣΦΥΓΗ» ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ «ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ» ΠΕΡΙ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ» , ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ – ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 28/2 ΠΕΡΙ «ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ», ΑΠΟ ΤΟ «Σ.τ.Ε.» (ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ)._ ΕΑΝ ΟΙ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ, ΩΣ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ, ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ «Α.Ε.Δ.» ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ «ΠΡΟΣΦΥΓΗ», ΤΟΤΕ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ – ΠΡΟ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ – ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΔΙΑ «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» ΚΑΙ «ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ», ΠΟΙΝ.ΚΩΔ. 134 ΕΩΣ 135, ΚΑΙ 138 – 151._

8] ΔΙΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ «EUROSTAT», ΠΡΟΣ ΤΗΝ “COMMISSION”, ΠΡΟΣ ΤΗΝ «Ε.Κ.Τ.», ΠΡΟΣ ΤΟ «Δ.Ν.Τ.», ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ «Ε.Σ.Μ.» («ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΟΣ») ΟΤΙ, ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ», ΠΑΥΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ 3 + 1 ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΡΙΖΟΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΣ 99 ΕΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΓΕΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΟΤΙ ΜΕΤΟΧΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΚΑΘΑΡΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ, ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΔΡΑΧΜΗΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΕ ΥΛΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ» ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ή ΚΡΑΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΕΞΩΦΛΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΜΕ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΦ’ΑΠΑΞ._
ΔΙΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ «ROTHSCHILD» ΟΤΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΚΟΥΣΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ». ΔΙΑΚΟΙΝΩΣΤΕ  ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ «ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ» ΠΑΣΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΘΑ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑ 55%._
ΕΚΔΙΩΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΙΓΕΙΣ ή ΠΡΟΣΜΙΓΕΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (888 ΚΑΙ 777)._

9] ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ «ΜΗ ΜΑΣΩΝΩΝ» (NOT - MASONS), ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΗΣ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΚΑΙ ΘΕΣΠΙΣΤΕ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΥΝΟΛΟΥ ΑΜΕΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ 10%._

10] ΜΕ ΙΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΣΠΙΣΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ >200%, ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ, ΜΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΖΟΝ 100% ΩΣ ΠΡΟΪΟΝ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΑ ΔΙ’ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ._

11] ΜΕ ΙΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΣΠΙΣΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΩΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ, ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΩΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΦΑΡΜΑΚΩΝ – ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΑΣΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ._

12] ΔΙΑΤΑΞΤΕ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΠΑΝΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ -/ ΡΟΥΜΑΝΙΑ), ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΟΛΙΩΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΕΔΑΦΗ ΠΡΟΣΑΡΤΩΜΕΝΑ ΕΙΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.»._ ΟΜΟΙΩΣ ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ (888 + 777) ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΥΠΟΥΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ – ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΕΝΤΕ (5) ΔΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ «ΜΗ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ», ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΧΙΛΙΕΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ (ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ), ΜΕΤΑ ΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΑΝ ΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2023 ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ. ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑ, ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΞΕΝΕΙΩΝ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ._

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. 22 ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ 16-6-2017:

- COSMIC ETNA - ΣΗΜΑ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΘΑΣΕ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΑΣ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ.....] --- ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!!
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2017/06/cosmic-etna.html

ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.ΑΞ. (ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ) ΣΤΟ "SOS-8":
https://www.scribd.com/document/346757446/SOS-8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ