blogger counter

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΑ ''ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ''.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΑ ''ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ''.

ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.


''....
 9
 7
Γιάννη… για άλλη μια φορά ζεις στον κόσμο σου! Είναι άγνωστο το πότε θα κόψεις τις μαλακίες; Αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ήδη έχει λάβει τέλος η μεγάλη στρατιωτική άσκηση των ειδικών δυνάμεων του Ισραήλ (400 άντρες, πολεμικά αεροσκάφη και ελικόπτερα), που έλαβε για πρώτη φορά μέρος στην νήσο Κύπρο, στην περιοχή του Τρόοδος! Η δικαιολογία για αυτή την στρατιωτική άσκηση ήταν η συνεργασία Κύπρου – Ισραήλ στα ενεργειακά θέματα. Παράλληλα με αυτή ακριβώς την δικαιολογία έγινε σχεδόν ταυτόχρονα, επίσημη επίσκεψη του Πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπ. Νετανιάχου στην Ελλάδα και όχι τυχαία στην Θεσσαλονίκη! Ανάμεσα στα άλλα ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ, επεσήμανε στον δημοσιογράφο Αλ. Παπαχελά και στην εφημερίδα Καθημερινή της Κυριακής (φύλλο 19/6/2017) http://www. kathimerini.gr/914471/article/ proswpa/synentey3eis/ netaniaxoy-megala-apo8emata- aerioy-se-israhl-kypro-krhth  για τον αγωγό μεταφοράς φυσικού αερίου EastMed προς την Ευρώπη, και τα μεγάλα αποθέματα φυσικού αερίου μεταξύ των κρατών Ισραήλ, Κύπρου και… Κρήτης (δεν μίλησε για νότια Ελλάδα, αλλά για Κρήτη και αυτό είναι πολύ σημαντικό). Για ποιο πραγματικό λόγο όμως έγινε τόσο η στρατιωτική άσκηση των Ισραηλινών στην Κύπρο (πιστεύω ότι θα έρθει σύντομα ο καιρός να γίνει ανάλογη στρατιωτική άσκηση ευρείας κλίμακας και στην Κρήτη) ενώ ταυτόχρονα στην επίσημη επίσκεψη του στην Θεσσαλονίκη ο Μπ. Νετανιάχου, μίλησε για Κρήτη και όχι για νότιο Ελλάδα που είναι ένας ποιο γενικός προσδιορισμός; Γιατί είναι να γίνει γενική πολεμική ανάφλεξη στην Μέση Ανατολή, και ο Ισραηλινός άμαχος πληθυσμός θα μεταφερθεί σε Κύπρο, Κρήτη και Θεσσαλονίκη! Αυτά. Υγ. Να υπενθυμίσω ότι πρόσφατα η Ελληνική πολιτεία έχει δώσει το αεροδρόμιο Μακεδονία, στον Ισραηλινό στρατό για κάθε χρήση, και ο νοών νοήτω! Αυτά που διαβάζεται σε αυτές τις γραμμές, δεν αναφέρονται στο διαδίκτυο… ούτε στους τηλεοπτικούς δέκτες… ακόμα!...''


''... ]+[ 19 Ιουνίου 2017 @ 05:53
9
10
Κι εσυ τι είσαι και τα ξέρεις, Μοσάντ;...''
 
 Ανώνυμος 19 Ιουνίου 2017 @ 15:50
5
5
''...Δεν είμαι Mosant… αλλά κάτι αρκετά παραπάνω από Mosant! Το θέμα όμως δεν είναι το τι είναι ο γράφων… αλλά το τι ρόλο έχουν βαρέσει στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια όλοι αυτοί οι τύποι όπως τον Γιάννη! Όταν κανείς από όλους αυτούς τους τεμπέληδες πολύξερους… δεν μας ενημέρωσε για αυτό το χωρίς τέλος ξεφτίλα και μαρτύριο το όποιο ζούμε. Ενώ ταυτόχρονα κατά καιρούς και διαστήματα μας επισείουν και επί των κεφαλών μας, μια υποτίθεται γενοκτονία από άλλες διάφορες φυλές του πλανήτη, ενώ είναι γνωστό ότι μας έχει επιβληθεί πολιτική γενοκτονία με ειρηνικό τρόπο, εδώ και 40 συναπτά έτη. Αυτά....''

 
Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ''ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ'' ΔΗΛΩΝΕΙ ΩΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ''ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΣΑΝΤ''.
ΕΑΝ Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΦΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ , ΚΑΘΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΔΕΝ ΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ  ΔΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ , ΤΟΤΕ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ  ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ '' ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ'', ΗΤΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΩΜΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ''NSA'' ΤΩΝ ΗΠΑ. 

ΣΚΟΠΙΜΩΣ, ‘Η ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΠΟΥ ΛΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, Ο ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ  ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΣΑΝΤ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ .

ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΔΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ISIS  ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΣΙΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΗΠΑ .
ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ Η ΑΜΥΗΤΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΙΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΚ.

ΤΩΡΑ , ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΕΣΩ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΣΙΣ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΑΚΚΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ , ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΙΣΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΣΥΛΟ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΑΛΙΦΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΑΚΚΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ , ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΣΕ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΤΟΥ ΙΣΙΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΙΣΙΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΩΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΝΑ ''ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ'' ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ , ΜΕ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ''ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ'' ΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΡΙΚ (ΡΩΣΣΙΑ-ΙΣΛΑΜ-ΚΙΝΑ),   ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΕΥΛΟΓΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ '' ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ '', ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΜΑΣ  ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ  ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΑ .

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ