blogger counter

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ (777) !!! ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ !!!

ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ 1950 - 1953 ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (!!!) Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΑΡΘΟΥΡ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΙΔΥΟΦΥΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ ΣΤΟ ΙΝΤΣΟΝ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ...
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΜΕ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΣΤΡΑΤΟ, ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΙΝΕΖΟΥΣ!!! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ (ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ) ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΣΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΟΛΜΗ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΥΣΗ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΟΛΩΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΑΝ ΑΡΩΝ-ΑΡΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΞΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ Ο ΣΙΚΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΧΩΡΙΣΤΗΚΕ Η ΚΟΡΕΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΑΚΡΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΑΚΡΩΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΥΣΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ -ΑΛΛΑ ΤΡΙΧΕΣ- ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ-ΚΙΝΕΖΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ....(ΟΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ : 777 / Α ΚΑΙ 777 / Β ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΧΟΝΓΚ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ - ΚΙΝΑ 888)
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΟΡΥΦΩΝΟΝΤΑΝ Η ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ, Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΜΟΓΓΟΛΑ ΛΥΚΑΙΝΑ ΤΟΥ ΒΑΥΑΡΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ (OBER-HAN = ΥΠΕΡ-ΧΑΝ) ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ(ΦΡΙΚΗ) ΠΙΕΖΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΜΑΡΣΑΛ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (!!!) ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΥΡΙΤΙΔΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ "ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ" (ΕΣΣΔ) ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΙΝΑΣ+Β.ΚΟΡΕΑΣ !!! (Ο ΤΟΤΕ ΑΞΟΝΑΣ Ρ.Ι.Κ. 888+777)
ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΤΕΦΡΑ (ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ), ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΘΙΒΕΤΙΑΝΙΚΗ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΑΣ ΒΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ ΝΑΖΙΣΤΡΙΑΣ ΜΕΓΑΙΡΑΣ ΦΡΙΚΗΣ, ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΧΩΡΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΟΓΓΟΛΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΙΟ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΑ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ 666" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΩΣ ΤΥΠΟΙΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΙΝΑΣ (ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ) ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΟΥΙΓΚΟΥΡΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΙΝΑΣ (ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΕΡΗΜΟΣ "ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ" ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ = ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ!!!) ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΤΙΚΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΑΠΟ 200.000.000 ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΗΛΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ΤΟΥ ΣΙΝΙΚΟΥ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ" ...ΑΜΗΝ!!!!!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

«Ο αυτοκράτορας χωρίς στέμμα». Μακάρθουρ, ο στρατηγός που ήθελε να γίνει πυρηνική επίθεση στη Β. Κορέα. Ευθύνεται για φιάσκο στο Περλ Χάρμπορ, αλλά νίκησε τους Ιάπωνες. Αποστρατεύτηκε γιατί «διέταζε» την Κυβέρνηση... 

Στις 29 Αυγούστου 1949 πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η δοκιμή της πρώτης σοβιετικής ατομικής βόμβας με κωδικό «RDS-1». Σημαντικό ρόλο στη δημιουργία της έπαιξε η κατασκοπεία. Οι πληροφορίες από τις πυρηνικές έρευνες στις ΗΠΑ, βοήθησε τους σοβιετικούς επιστήμονες να αποφύγουν αρκετά λάθη.

ΣΗΜ: ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΡΕΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΜΑΡΣΑΛ ΑΚΟΥΓΕ ΤΟΤΕ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΙΡΑΣ ΜΟΓΓΟΛΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ (ΕΣΣΔ) ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΙΝΑΣ+Β.ΚΟΡΕΑΣ ... ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1950 - 1953 ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΤΕΦΡΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΙΒΕΤΙΑΝΙΚΗ ΜΥΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ ΝΑΖΙΣΤΡΙΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ!!! 

ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ:

ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Η ΕΣΣΔ όχι μόνο είχε από τότε πυρηνικά αλλά τα είχε κιόλας δοκιμάσει (πρώτη δοκιμή 1949 ενώ το γράμμα της φρίκης γράφτηκε 1 χρόνο αργότερα, η ισχύς της ρωσικής βόμβας ήταν αντίστοιχη αυτής της Χιροσίμας) και μπορούσε να τα χρησιμοποιήσει με βομβαρδιστικά της αεροσκάφη μεγάλης εμβέλειας που άνετα έφταναν πάνω από τη χώρα μας καθώς πρακτικά συνορεύαμε με το σύμφωνο της Βαρσοβίας. Ο δε συμβατικός της οπλισμός ήταν κατά πολυ υπεράριθμος και ανώτερος από τη δύση όχι μόνο τότε αλλά και καθ'όλη τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου ακόμα και σήμερα. Απλώς η δύση διέθετε τα εφετζίδικα ηλεκτρονικά ενώ η ΕΣΣΔ διαθέτει την ισχύ και τους αριθμούς γι'αυτο και οι ΝΑΤΟΙΚΟΙ εξαρτιώνταν πάντα από τα πυρηνικά όπλα ως το μόνο αποτρεπτικό στη ρωσική αρκούδα των δεκάδων χιλιάδων αρμάτων μάχης του κεραυνοβολου πολεμου και της απειλουμενης εισβολης τους στην Ευρωπη μεσα σε λιγες μερες!!!...
Πέρα όμως από τις ισορροπίες δυνάμεων η ουσία είναι ότι η Φρικη σε περίοδο ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ αντί να προσπαθεί να δώσει λύσεις στον Μαρσαλ για να επιτευχθεί η παγκόσμια ειρήνη, η φιλοπόλεμη-ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ αυτή μογγόλα ύπουλη λύκαινα προσπαθούσε να τον πείσει να φουντώσει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος με ορμητήριο κιόλας την ελλάδα (!!!) έτσι ώστε κατά την αντεπίθεση του συμφώνου της βαρσοβίας να καταστραφεί ως πρωτεύον στόχος κατά προτεραιότητα η χώρα μας ως πυριτηδαποθήκη των συμμαχικών δυνάμεων! Διότι αυτή ήταν η μισελληνική μύηση που πήρε η Φρίκη στο μισελληνικό μογγολικόσαξονικό οίκο-δουκάτο του Ανόβερου Γερμανίας και διότι αυτοί οι μογγολικοί-σαξονικοί οίκοι Γερμανίας - Αγγλίας συμπαιχνιακά προκάλεσαν μέχρι στιγμής 2 παγκοσμίους πολέμους με αποτέλεσμα μια καταστραμμένη Ευρώπη και δεκάδες εκατομμύρια νεκρούς. Σήμερα το σχέδιο της ανάφλεξης του 3ου Παγκοσμίου πολέμου με ορμητήριο την Ελλάδα προσπαθούν να πραγματοποιήσουν οι μογγόλοι-εβραιο-σάξονες απόγονοι της Φρίκης Κωνσταντίνος και Παύλος Γλύξμπουργκ (και προσφατως: Νικολαος Γλυξμπουργκ) ως μυημένος στο ΟΤΟ και αρχιστράτηγος των ελληνικών δυνάμεων με τυπική ηγέσια των δυνάμεων της δύσεως ΗΠ.Ε.Ι. (ΔΥΤΙΚΗ ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΝΑΤΟ+ΣΕΑΤΟ) και επικεφαλης των πανιηλίθιων έψιλον σουφιστών ναζιστών MRA 666 του ΛΑ.Ο.Σ. & ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να μας σύρουν σε αυτοκτονικές υπονομευμένες εκστρατείες στα βάθη της Ασίας εντός του εδάφους της Κίνας (!!!) ώστε αντεπιτηθέμενη η Κίνα-δράκος-σύμφωνο Σαγκάης (Ρωσια-Ισλαμ-Κινα) να έχει το ηθικό άλλοθι για να γενοκτονήσει τη λευκή και μαύρη φυλή με προτεραιότητα γενοκτονίας τους πρώτους απρόκλητα επιτηθέμενους έλληνες!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ : ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ και ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΑΕΤΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΕΑ ΠΡΟΣ ‘’ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ 2’’ , ‘’ΚΕΡΒΕΡΟΣ ΕΛΛΑΣ’’, ‘’ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ’’ , ‘’ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ’’. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ‘’ΕΨΙΛΟΝ’’ , ΤΗΣ ‘’ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ’’, ΤΗΣ ‘’ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ’’ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 

777(KOREA) ΩΣ Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ 666(ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ - ΔΥΣΗ) ΣΕ 888(ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΙΝΑΣ: ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΟΣΧΟΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΣ ΚΟΡΕΑΤΗΣ 777 ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΥΠ(Ν)ΟΥΡΓΕΙΟ [ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ] ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ - ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΗΣ HONG ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ) !!!


Υ.Γ.:
ΘΕΜΑ 2: ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.
ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ - ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ (ΤΑ 2 ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΑΚΡΑ):

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ (ΑΚΡΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ) ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ (ΑΚΡΩΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ) ΚΟΡΕΑ !!!!!!!!!!!!!!

ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ:
 
http://2.bp.blogspot.com/_Mpd1ozuoa64/S61MLIMmt5I/AAAAAAAAB14/Ua1NZAuMm74/s1600/N+v+S+Korea.jpg

ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕ ΥΠΟΓΕΙΩΜΕΝΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΧΩΡΑ ( http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/607233_martyria-sok-gia-tis-synthikes-stis-fylakes-vkoreas-skavoyn ) ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ...

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ;;
ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΜΕΣΗ ΤΟΜΗ KAI ENA ΜΕΤΡΟ , MIA ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ;; (ΗΡΑΚΛΕΙΤΕΙΟ ΑΓΧΙΒΑΣΙΗΝ ΜΕΤΡΑ)

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΣΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ 888 ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΝΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΛΙΘΑΝΘΡΑΚΑ (ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ!!!) ΠΑΡΑΓΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΑΝΤΕΣ ΑΠΟΠΝΙΧΤΙΚΕΣ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΣΑΡΩΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ" ΤΟΥ "ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 888" ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ.
ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΣΧΡΑ ΑΝΤΙΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ "ΔΕΗ" Ο ΡΗΠΟΓΟΝΟΣ ΛΙΓΝΙΤΗΣ ΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΙΒΛΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!
ΟΧΙ ΑΛΛΟΟΟΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ (ΒΛ. ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ + ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ)

ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΤΥΓΝΗ ΚΥΝΙΚΗ ΤΕΡΜΑΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΕΣΤΡΑΣ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΙ ΣΕΛΗΝΙΑΤΕΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΠΙΚΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ (ΓΙΑΧΒΕ+ΣΑΒΑΩΘ):
Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΕ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ (ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟ-ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ) ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΟΙ "ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ" ("ΜΕΤΑΛΛΟΡΥΧΟΙ") ΓΗΙΝΟΙ+ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΙΝΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ "ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΗ" - ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ - ΔΙΑΦΥΓΗ ΤΗΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ (!!!) ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΕΝΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΒΛ. ΗΔΗ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΑΠΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΑΕΘΩΝΑ - ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΝΗ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΣ)...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΕΣΤΡΑΣ:

ΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΙΣΕΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΣΕΛΗΝΙΑΤΕΣ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΙ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΛΑΝΗΤΩΝ, ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ...(ΑΠΛΗΣΤΟΙ + ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ)

ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ (ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΡΟΤΑ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΘΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000 (= "ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΕΔΡΑΖΟΥΣΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΓΩΓΙΚΩΣ ΗΔΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ΛΙΘΟΣΦΑΙΡΑ...ΒΛ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΟΥΣ IRREGULAR ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ "ΠΛΑΝΗΤΕΣ-ΠΟΛΕΜΟΥ" ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΝΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000) !!!!!!!!!

Η ΜΟΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ:

ΠΕΡΙ ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ.

ο Ύπατος συμπαντικός νόμος είναι ότι το σύμπαν είναι ζωντανός - νοήμων αλληλοεπιδρών - και αλληλοεξαρτώμενος εσωτερικώς, οργανισμός, του οποίου τα μέλη (εμείς και οι λοιπές νοήμονες οντότητες όλων των διαστάσεων), οφείλουν να δρουν με μόνο κριτήριο την επιβίωση αυτού του οργανισμού, και όχι με κριτήριο την ατομική τους επιβίωση. Αυτό σημαίνει ότι οι συμπαντικές κοινωνίες είναι φύσει "κοινωνίες ηρώων", όπου ο καθένας είναι έτοιμος να πεθάνει αν χρειαστεί για το καλό του κοινωνικού συνόλου ή για την οικολογία του κόσμου του, χωρίς να έχει προσωπικό κίνητρο επιβίωσης.
Για να γίνει αυτό κατανοητό πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα βιολογικό γνωστό ανάλογο παράδειγμα: Τα λευκά αιμοσφαίρια (ήρωες - πολεμιστές), αλλά και τα λοιπά (υγειή - μη καρκινικά) κύτταρα του σώματος ζούν και πεθαίνουν όχι για τον εαυτό τους, αλλά για το σύνολο του σώματος. Όταν αλλάζουν κίνητρο δράσης και αρχίζουν να ζουν για τον εαυτό τους, αγνοώντας το σώμα, τότε γίνονται καρκινικά κύτταρα τα οποία διογκώνονται σχηματίζοντας "δικό τους ζωτικό χώρο", με σύνορα που διαχωρίζουν τη λειτουργία τους από τη λειτουργία του σώματος. Το σύνολο τέτοιων κυττάρων αποτελεί έναν καρκινικό όγκο.

ΑΙΤΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ !

ΤΕΛΟΣ ΟΒΕΡ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ