blogger counter

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

ΘΕΜΑ 1: ΛΕΙΩΣΙΜΟ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ - Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S. !!! ΘΕΜΑ 2: ΝΟΜΟΣ ΤΙΤΙΟΥΣ-ΜΠΟΝΤΕ KAI ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ !!!

ΛΕΙΩΣΙΜΟ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ
https://science.nasa.gov/science-news/sciencecasts/greenlands-thinning-ice

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (1979 - ΣΗΜΕΡΑ)

ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ....ΔΛΔ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ CO2 ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ... ΟΚ !!! ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ... ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ Η ΠΥΚΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ 90% ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΛΙΒΑΝΟΣ 400 ΒΑΘΜΩΝ ΚΕΛΣΙΟΥ!!!!!!!!!!!
ΟΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΑΦΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΨΑΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ CO2 ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟΤΕ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΩΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ("ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ")...Ή ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ, ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ...(!!!) (ΚΑΙ ΗΔΗ ΣΚΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΟΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΠΝΙΧΤΙΚΕΣ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΑΥΣΕΙΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ!!!! ΟΧΙ ΑΛΛΟΟΟΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟ !!!!!) ...
ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ, ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ, ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ, ΚΛΠ) ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ : ΒΛ. ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ.

ΚΑΝΕΝΟΣ ΒΕΒΑΙΑ (ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.) ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ Η "ΓΗ" ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 13.500 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΦΙΞΕΩΣ ΔΡΑΚΟ-ΣΕΛΗΝΗΣ (ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΑΓΙΑΣ - ΝΟΜΟΣ ΤΙΤΙΟΥΣ - ΜΠΟΝΤΕ) ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΕΡΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΦΥΣΙΚΟΥ ΥΠΕΡΒΑΡΟΥ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ, ΠΟΥ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΣΑΝ "ΒΑΡΥΔΙ" ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΕ ΣΠΙΡΑΛ ΤΡΟΧΙΑ ΠΤΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ!!!!!!!!!!

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΥΝΤΟΜΑ Η (ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ) ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ "ΕΙΡΗΝΕΥΣΕΙ-ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ-ΣΕΛΗΝΙΑΤΕΣ-ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΤΗΝ ΛΙΛΙΘ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΤΑΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 100 - 200 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΩΣ Η ΓΗ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΣΙΜΗ......ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΙΤΙΑ ΟΠΩΣ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Π.Β.Χ. (ΠΥΡΗΝΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ-ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ) Ή ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΩΜΕΝΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΠΙΘΑΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΝΙΚΟΥ - ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΣΦΥΧΤΙΚΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΤΖΕΝΤΑΪ - ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ...ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΗΔΗ ΑΝΑΤΙΝΑΓΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΦΑΕΘΩΝΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΕΞΟΡΥΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΗ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ - ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΦΑΕΘΩΝ - ΠΡΩΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΑΔΕΙΩΝ ΜΑΓΙΑΣ - ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΝΗ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΣ) ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟΥ (ΗΦΑΙΣΤΟΣ : ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΝΗ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ VULCAN ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ - ΕΣΩΤΕΡΟΣ ΕΡΜΟΥ!!!!)

ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ "ΜΟΛΙΣ" 8 ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΠΥΚΝΟ ΣΕΙΡΙΟ - ΥΠΕΡΙΩΝΑ - ΚΟΚΚΥΓΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΟΥ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 11 ΗΛ.ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ) 12 + 1 = 13 (Η 13η ΑΡΧΗ - ΗΛΙΑΚΟΣ ΛΟΓΟΣ)!!!

ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ Β' ΥΠΕΡΙΩΝΑΣ ΚΟΚΚΥΓΑΣ - ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΡΥΤΕΡΟ - ΠΥΚΝΟΤΕΡΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ (ΝΕΦΕΛΟ-ΚΟΚΚΥΓΙΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΝΤΟΓΚΟΝ - ΜΑΛΙ ΑΦΡΙΚΗΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΣ ΔΕΛΦΥΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΕΣ ΠΡΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Β' ΖΥΓΙΖΕΙ 5 ΤΟΝΟΥΣ !!!! ) ΚΑΙ ΑΡΑ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ - ΚΟΚΚΥΓΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΥΚΝΟ-ΒΑΡΥ ΟΣΤΟ ΤΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΥΛΗΣ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ - ΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΥ - ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ (ΠΑΝ) ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΕΓΙΣΤΩΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΕΩΝ !!!

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΛΕΟΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ ΑΝ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΖΩΤΙΚΗΣ-ΚΡΙΣΙΜΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΥΠΕΡΙΩΝΑ (SUPERSUN) - ΚΟΚΚΥΓΑ - ΣΕΙΡΙΟ "ΜΟΛΙΣ" ΣΤΑ 8 ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ !!! (ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΓΑΛΑΞΙΑ: 100.000 ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ)
(ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΤΕΦΘΑΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000 ΑΥΤΗ Η ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΑΡΜΑΔΑ ΤΩΝ 960 ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ)......

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ.... ,ΕΥΓΕ !!! ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ (ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ) ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ (ΣΟΥΦΙ) ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ : ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ/ΚΡΟΝΙΟΥΣ (ΨΕΥΔΟ)ΓΙΑΧΒΕ + ΣΑΒΑΩΘ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΩΣ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ TALE QUALE ΚΑΡΚΙΝΙΚΗ (ΑΠΛΗΣΤΗ - ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΙΚΗ) ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ !!!
(ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ)...

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ (ΘΕΜΑ 2):

Κανόνας του Μπόντε

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ WIKI ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ - ΘΡΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΦΑΕΘΩΝ) ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΣ (ΚΥΡΙΑ ΖΩΝΗ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ)

Επίσης στην απόσταση των 2,8 α.μ. δεν ήταν γνωστός κανένας πλανήτης, ούτε ήταν γνωστοί οι αστεροειδείς, αλλά και ούτε πέρα από τον Κρόνο άλλοι πλανήτες. Όμως στις 1 Ιανουαρίου του 1801 ανακαλύφθηκε εκεί τελείως τυχαία ο πρώτος "μικρός πλανήτης" η Δήμητρα, την ανακάλυψη της οποίας ακολούθησε η ανακάλυψη και άλλων σωμάτων, τα οποία σήμερα είναι γνωστά ως αστεροειδείς της κύριας ζώνης, που πιστεύεται πλέον ότι προήλθαν από θρυμματισμό κάποιου άλλου άγνωστου πλανήτη.

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΙΤΙΟΥΣ-ΜΠΟΝΤΕ ΤΩΝ (12) ΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΤΡΟΧΙΩΝ (ΑΡΧΗ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΙΚΟΥ ΑΙΘΕΡΑ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ!!!

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α., ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΟΣΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΤΡΟΧΙΕΣ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;; ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΟΧΙ, ΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Σύμφωνα με τον Νόμο ή Κανόνα αυτόν τα παραπάνω αποδίδονται αναλυτικά στον ακόλουθο πρακτικό πίνακα :

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΣΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ - ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΩΝ (12) ΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΤΡΟΧΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟΥ ΜΠΟΝΤΕ, ΜΕΤΡΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ (AU).

(ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΕ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ A.U. , 1 A.U. ~= 150.000.000 ΧΛΜ):

ΙΔΟΥ ΟΙ 12 ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ :(ΠΡΙΝ ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΙ-ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ/ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ - ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ)
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ-ΛΕΒΑΝ ΠΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 13.500 ΕΤΩΝ:

1) ΗΦΑΙΣΤΟΣ - ΕΣΩΤΕΡΟΣ ΕΡΜΟΥ - ΘΡΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ - ΖΩΝΗ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ VULCAN
2) ..0 + 4 : 10 = 0,4 ΕΡΜΗΣ (0,39 AU)
3) ..3 + 4 : 10 = 0,7 ΑΦΡΟΔΙΤΗ (0,72 AU)
4) ΑΝΤΙΧΘΩΝ (ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ)
5) ..6 + 4 : 10 = 1,0 ΓΑΙΑ (1,00 ± 0,02 AU) + ΣΕΛΗΝΗ + ΛΙΛΙΘ (ΟΠΙΣΘΕΝ ΣΕΛΗΝΗΣ)
6)..12 + 4 : 10 = 1,6 ΑΡΗΣ (1,52 AU)
7)..24 + 4 : 10 = 2,8 --ΚΕΝΟ-- (ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ)  (7η ΑΡΜΟΝΙΚΗ : ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΑΕΘΩΝ)
8) ..48 + 4 : 10 = 5,2 ΔΙΑΣ (5,20 AU)
9) ..96 + 4 : 10 = 10 ΚΡΟΝΟΣ (9,54 AU)
10) 192 + 4 : 10 = 19,6 ΟΥΡΑΝΟΣ (19,18 AU)
11) 384 + 4 : 10 = 38,8 ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ, (30,06 AU) (δεν συμφωνεί με την πραγματική)  και ...
12) 768 + 4 : 10 = 77,2 ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ, (39.5 AU) (δεν συμφωνεί με την πραγματική)

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΓΗΣ" ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΦΥΣΙΚΟΥ ΥΠΕΡΒΑΡΟΥ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ+ΛΙΛΙΘ+ΛΟΙΠΟΥ ΣΤΑΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΕΠΙ 13500 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ !!!!.....

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΒΟΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ) :

ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΚΔΟΧΗΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΩΣ (ΑΝΤΙ ΓΙΑ 21/12/2012) ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η 25η /12/2012 ΔΙΟΤΙ Ο "ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ" ΤΩΝ ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ "ΜΠΑΚΤΟΥΝ" ΤΩΝ "ΜΑΓΙΑΣ" ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ 2012 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΟΝΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΚΑΣΤΟΥ ΕΤΟΥΣ. ΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΡΙΑ (3) ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΥΝΕΧΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΚΤΙΝΟΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΤΑ 3/365 ΗΤΟΙ ΚΑΤΑ 0,0082191 ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΣ ΤΡΟΧΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΩΝ "ΜΑΓΙΑΣ" ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΥΠΕΡΒΑΡΟΥ ΑΦΥΣΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΒΑΡΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΩΝ ΤΟΥ ΤΡΙΔΥΜΟΥ "ΓΗ+ΣΕΛΗΝΗ+ΛΙΛΙΘ", ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΡΙΑ ΣΩΜΑΤΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΩΣ ΕΝΑ.

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΕΛΛΟΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΡΙΚΝΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΤΩΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΜΑΖΑΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΒΑΡΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΛΙΛΙΘ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ 118 ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ, ΕΠΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 13.500 ΕΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ._

ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ, Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΙΕΧΩΒΑ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΡΟΧΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ "Ζ1" ΚΑΙ "Ζ2 ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Ή RETICULI", ΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΜΕΣΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΓΗΪΝΩΝ "ΜΜΕ" (ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "STRANGE" ΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΩΝ "ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ") ΟΤΙ «ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑ», ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΗΪΝΟ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ" ΗΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ «ΔΡΑΚΟΝΤΑ» ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΕΝΙΚΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΗΡΩΟΣ ΠΕΡΣΕΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ «ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ», ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΜΙΤΟ-ΛΟΓΙΑΣ ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗΣ ΜΕΣΩ "ΝΗΜΑΤΟΣ ΙΧΝΗΛΑΣΙΑΣ" Ή "ΜΙΤΟΥ" ΗΤΟΙ ΚΛΕΙΔΩΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΥΔΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ._
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΙΤΝΙΑΖΟΝΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΑ-ΑΡΧΙΔΙΑΒΟΛΟΥ ΙΕΧΩΒΑ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΗΝΤ-ΙΟΥΔΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ, ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΝΤΑΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΔΙΑ ΕΥΚΟΛΩΤΕΡΗ ΕΞΟΡΥΞΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ "ΦΑΕΘΩΝΑ" ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΙΤΑΝΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ
"ΜΑΓΙΑΣ" ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ "ΦΑΕΘΩΝΟΣ".

=================
ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ:

ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΑΥΡΟ!!!!

ΑΠΛΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΛΑ ΤΕΧΝΗΤΑ-ΑΦΥΣΙΚΑ-ΒΑΡΥΔΙΑ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ + ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΣΤΟΛΟΙ) ΠΟΥ ΑΝΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΡΟΠΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΣΠΙΡΑΛ ΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ!!!!!!!

ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΠΙΔΥΝΩΝΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟ "ΑΠΟΨΗΣ ΑΦΥΣΙΚΟΥ ΒΑΡΥΔΙΟΥ-ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ" ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 960 ΓΙΓΑ-ΣΚΑΦΗ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000 ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ......ΑΛΛΙΩΩΩΣ ΚΛΑΦΤΑ...

H ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΕΥΡΥΝΟΜΕΝΕΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΕΙ ΤΟΝ 7ο ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΑΕΘΩΝΑ (7η ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ) ΜΕ ΥΨΗΛΟΤΑΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΕΩΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ...

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΓΗΙΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ/ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ - ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ/ΣΑΒΑΩΘ, ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΙ...ΗΔΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ - ΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ - ΖΟΜΠΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ!!!....

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ - "ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ" ...(ΜΕΤΑΛΛΟΡΥΧΟΙ)...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΟΥΝ-ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΤΟΥΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ)!!!

ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ...

ΔΥΝΑΜΙΣ !!!


ΣΧΕΤΙΚΑ :

Ο.Ε.Α. / Ο.ΠΛ.Α. ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Draconians , criminal killers of the cosmic organism

NASA observes the Fleet of the Draconians and Andromedians

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΠΕΡΣΕΑΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΜΕΔΟΥΣΑΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ

ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ - 2003 - KILL ΑΠΟ ΩΡΑ!!!
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΣΑΛΕΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (2 ΚΟΜΒΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ 1986 - 2003)
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ" 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ !!! END STARS WAR !! STOP THIRD WORLD WAR !!! ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ - ONU ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ!! ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ