blogger counter

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ‘’ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ’’, Ο.Ε.Α , ΑΘΗΝΑΙ ΠΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΒΟΥΛΙΟ ‘’ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ’’.ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ‘’ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ’’, Ο.Ε.Α , ΑΘΗΝΑΙ ΠΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΒΟΥΛΙΟ ‘’ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ’’.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ!!!!!!!

ugs@ath.forthnet.gr

ATHENS 3/4/17.

ΘΕΜΑ: ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ-ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ), ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΕΩΣ 16/4/17.

ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΕΜΑΙΛ , ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΑΝΑΡΤΗΘΕΝ ΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ‘’ ΕΛΛΗΝΚΑΙΧΑΟΣ2’’ , ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝ ΘΕΜΑ. 

ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΣΑΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΕΝΤΟΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΕΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΠΟΛΥΒΟΛΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ . Η ΡΩΣΣΙΑ , ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ ΦΙΛΛΕΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ , ΠΑΡΕΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΒΟΛΟ ‘’PECHENEG’’ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΣΦΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ . ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡ-ΟΠΛΟ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΔΙΟΠΤΡΕΣ ΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΥΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΒΟΛΗΣ ΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΓΧΕΙΡΙΣΤΗ , ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΝΗ ΔΙΠΛΟΥ ΤΟΙΧΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ ΚΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ , ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΒΟΛΗΣ.

ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ ΔΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΞΟΔΑ ΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΕΕΘΑ , ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ , ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΣΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ –ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ –ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ Π. ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΒΟΛΟΥ ‘’PECHENEG’’ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΡΩΣΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΟΜΟΙΩΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΣΙΚΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΟΠΛΟΥ , ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ‘’PECHENEG’’ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ .

ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΑΕΡΑΠΟΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (BORDO BERILERI) ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΤΗΣΕΩΣ .

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΥΜΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΕΡΑΠΟΒΑΣΕΩΝ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ . ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΕΡΑΠΟΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΠΙΒΙΒΑΣΘΕΝΤΩΝ ΣΕ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΣΚΑΦΗ. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ‘’ PECHENEG’’, ΟΙ BORDO BERELI ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΤΥΦΕΚΙΟ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΟΥ ‘’DRAGOYNOV’’ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΕΦΟΔΟΥ ΜΕ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ 7,62 ΜΜ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ .

ΤΟ ‘’DRAGOYNOV’’ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ ΟΜΟΙΩΣ ΑΠΟ ΡΩΣΣΙΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ . ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ , ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΕΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟ ΟΠΛΟ ‘’FN’’ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ 7,62ΜΜ ΩΣ ΟΠΛΟ ΕΦΟΔΟΥ , ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΠΛΟ Μ-16 ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ 5,56ΜΜ , ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΕΡΑΠΟΒΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΒΑΣΕΩΣ ΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΦΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ . ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΠΛΩΝ ΧΟΡΗΓΗΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΡΩΣΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ( PECHENEG KAI DRAGOYNOV) , ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΥΦΕΚΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΟΥ ‘’ISTIGLAL’’ ΩΦΕΛΙΜΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ 4,000 ΜΕΤΡΩΝ (!!!) ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ 14,5ΜΜ, ΩΣ ΟΠΛΟ ΧΟΡΗΓΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ( ΑΖΕΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ) ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΕΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ .

ΕΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡ-ΟΠΛΟ ΒΛΗΘΟΥΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΒΛΗΜΜΑΤΑ , ΤΟΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΒΟΛΗ ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ . ΕΡΕΥΝΗΣΑΜΕ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΩΣ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΟΥ ‘’ISTIGLAL’’ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΥΦΕΚΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΟΥ ‘’ANZIO’’ , ΩΦΕΛΙΜΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ 5,000ΜΕΤΡΩΝ, ΗΤΟΙ ΥΠΕΡΕΧΟΝ ΣΕ ΒΕΛΝΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ‘’ISTIGLAL’’ , 1,000 ΜΕΤΡΑ ΩΦΕΛΙΜΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ. 

ΟΘΕΝ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ , ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΟΜΟΙΩΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΥΦΕΚΙΟΥ ‘’ΑΝΖΙΟ’’ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΤΥΦΕΚΙΟΥ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ , ΜΕ ΥΠΕΡ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ‘’ΑΝΖΙΟ’’ . ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ‘’ΑΝΖΙΟ’’ ΘΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΤΕ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΟΠΛΟΥ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΑ ΓΕΕΘΑ , ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ Π.ΚΑΜΜΕΝΟ.
ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 1821. ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΑ ΟΜΟΙΑ.
ΕΑΝ ΟΧΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΟΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. 

ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ο.Ε.Α, ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α

ΕΛΠΙΔΟΣ 12 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ , ΒΟΛΟΣ
ΤΗΛΕΦ: 693 183 6204/698 365 7954
A.Δ.Τ: Δ.424419 ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ.

Υ.Γ:

ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΒΑΣΤΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΩΣ 16/4/17  , ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΤΑ ΕΥΡΕΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ 25/3/2017, ΑΝΗΡΤΗΜΕΝΟ ΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ''ΕΛΛΗΝΚΑΙΧΑΟΣ2'' ΚΑΙ ''ΚΕΡΒΕΡΟΣHELLAS'' , ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΙΣ'' ΚΑΤΟΧΙΚΑΝΕΑ''. ΕΝΩΠΙΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΣ ΕΩΣ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΩΣ ΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ , ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΟΜΕΝΟ ΚΕΙΕΜΝΟ 25/3/17 ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ , ΜΕ Α' ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ''ΑΧΕΠΑΝΣ'' ΤΩΝ ΗΠΑ , ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ , ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ , ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!.

Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΛΑΣΚΑΡΙΝΑΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΗΡΩΩΝ ΝΗΣΙΩΤΩΝ ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΔΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ 1821 , ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΑΓΩΝΙΩΔΩΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΘΥΣΙΩΝ Ή ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ , ΡΙΨΟΠΛΟΙ , ΔΕΙΛΟΙ , ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ. ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ , ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ , ΔΙΟΤΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΚΟΛΑΣΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΤΕΛΟΣ-ΟΒΕΡ.


SOS - ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΚΤΑΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥΠΟΛΕΜΟΥ ΠΕΝΤΕ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΩΣ 16.4.17 !!! ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ - ΓΕΣ - ΓΕΝ - ΓΕΑ 

 http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2017/03/sos-16417.htmlΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ