blogger counter

Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

ΣΤΥΓΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
ΣΗΜΕΙΟ 8:00 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ:

"ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΓΩ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΤΡΑ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ.
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Ή ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2009 ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ (!!!), ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΟΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΥΠΕΡ-ΚΟΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΥΠΕΡ-ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΔΟΠΑΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΟΜΕΘΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΥΤΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΥΠΟ ΤΟΣΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ."

==================

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΥΓΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΙΩΠΗΣΑΝΕ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΚΑΙ ΑΡΑ Ο "ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ" , ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΩΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΞΕΝΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΥΝΝΕΝΟΧΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2009, ΩΣ ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤΑΤΖΗΔΩΝ (ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ) ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,  ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΑΚΟ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΣΒΑΛΟΝΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ.
ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΤΑ ΦΩΝΑΖΕ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ - ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟ ΜΕΣΟ - ("ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ") ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120/4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ:

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»
ΙΔΟΥ ΞΑΝΑ Η ΝΟΜΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ:

==================

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΟΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ «ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ Η ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΑ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΑΡΘΡΟ 28/2, ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ 3/5 ΗΤΟΙ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ , ΔΙΟΤΙ Η ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΤΡΟΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (ΔΝΤ ΚΑΙ ΕΚΤ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΞΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ».

Η ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΗΤΟΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ , ΗΤΟΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΘΕΣ/ΚΗΣ ΑΝΕΚΗΡΥΞΕ ΩΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΚΠΤΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ,ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ , ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 134 ΤΟΥ ΠΟΙΝ.ΚΩΔ. , ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ , ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΥΤΟΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ‘’ ΦΥΣΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ’’, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ‘’ΑΜΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΩΣΕΙ Ο ΚΑΤΗΣ (ΔΙΚΑΣΤΗΣ), ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΛΑΦΤΕΙΣ’’. 

Η Ο.Ε.Α ΑΡΝΟΥΜΕΝΗ ΝΑ ΚΛΑΦΤΕΙ , ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Ο.Ε.Α. ΘΕΣ/ΚΗΣ ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΕ ΤΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ , ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΛΟΓΩ ΗΜΙ-ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ‘’ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ’’ , ΑΡΘΡΑ ΠΟΙΝ.ΚΩΔ. 138-151.
 Άρθρο 120
  1. Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε' Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.
  2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
  3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
  4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ