blogger counter

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΑΡΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΑΡΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 

Η ΟΕΑ ‘’ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ’’ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΙΝΕΙΚΟ –ΤΣΑΝΤ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ  ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ‘’ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ’’ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΩΣ ΑΝΩ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥ ΠΑΣΟΚ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ‘’ΓΑΠ’’ , Η ‘’ΑΟΑ’’ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΝΑ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΟΥ ‘’ΓΑΠ’’ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ , ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ’’ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ’’ ΣΥΡΙΖΑ –ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΠΑΣΟΚ-ΚΙΔΗΣΟ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ‘’ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ’’ , ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ‘’ΒΑΣΤΡ’’ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ)  ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ 2010 Ο ‘’ΓΑΠ’’ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ , ΩΣΤΕ ΕΑΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ‘’ΓΑΠ’’ ΝΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΣΥΛΟ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΚΟΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΡΙΖΟ. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΗΜΙ-ΒΛΑΞ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ‘’ΜΟΣΑΝΤ’’ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ‘’ΥΠΑΡΧΟΥΝ’’ , ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ , ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ‘’ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ’’.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΩΣ ΑΝΩ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝ ΔΗΛΩΝΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ , ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΣ ΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΟΧΙ ΔΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , Ο ΕΤΑΙΡΟΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΗΣ  ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ , ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΄’’ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ’’ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ,  ΤΟΤΕ Ο ‘’ΓΑΠ’’ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ 75% ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ 100%.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΥΦΑΝΤΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ‘’ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ’’ , ΔΙΟΤΙ Η ΣΙΩΠΗ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. 

ΩΣ ΟΕΑ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΠΕΡΙ ‘’ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ’’ , ΠΕΡΙ ‘’ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΝΤ’’ , ΠΕΡΙ ‘’ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ’’ , ΚΛΠ , ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΤΟΤΕ Η ΟΕΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΛΟΓΩ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥΣ .

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΝΕΤΕ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΡΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΙΜΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΣΑΣ , ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ , ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΙΩΝΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ‘’ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ , ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ’’.

ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΤΙΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΙΜΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΣΕΝΤΑΙ-ΤΖΕΝΤΑΙ-ΤΖΟΥΝΤ-ΤΖΕΗΝΤ , ΩΣ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ , ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ.

ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ , ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ2’’ , ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΑΘΑΝΟΤΗΤΑ Η ΟΕΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΞΕΙ ΤΟ ‘’ΠΑΞΙΜΑΔΙ’’ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ. 

ΤΕΛΟΣ, ΟΒΕΡ.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΕΑ 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΛΥΜΜΥΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΩΣΙΜΟ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΟΦΗ .
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ, ΕΝΩ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΒΑΡΥΤΑΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ.  ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ ΜΗΔΕΝ .

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ,
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΕΑ, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ.
ΤΗΛ: 698 365 7954

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ