blogger counter

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΧΕΤΑΙ.

Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ , Ο ΣΛΑΒΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΖΟΥΡΑΡΙΣ , ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΤΟΜΦΩΔΕΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΟΥΚΥΔΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΠΛΕΙΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΕΔΗΛΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ « ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΖΩ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ». ΕΤΣΙ , ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ CIA  Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ , ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΜΥΝΑΣ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΕΝΩ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΛΑΒΡΟΦ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ  ΜΕ ΡΩΣΣΙΚΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ , ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΖΟΥΡΑΡΙ , ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ , ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ , ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ 2 ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΖΟΥΡΑΡΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ . ΟΙ ΔΥΟ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ “ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ’’ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΟΥΝ ΤΙΣ 2 ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ , ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ‘’NOF’’ ΚΑΙ ‘’SNOF’’ , ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΚΕ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΗΡΥ». ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ  ΟΤΙ , ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΔΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ , ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΠΡΟΦΕΡΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΙΑ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΖΟΥΡΑΡΙ. ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ , ΤΟΥΣ ΑΞ/ΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΩΝ , ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ , ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΕΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ  ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 134-151 , ΠΕΡΙ «ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ» ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ «ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ». ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠ ΟΨΙΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΟΥΖΑΛΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΟΜΟΙΩΣ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠ ΟΨΙΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΡΔΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ.

ΟΜΟΙΩΣ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠ ΟΨΙΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΟΤΖΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ , ΠΑΡΑ ΤΗ ΣΑΦΗ ΕΧΘΡΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΩΣ ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ , ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟ ΤΡΟΠΟ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΩΣ ΕΜΑΙΛ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ , ΗΤΟΙ ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ –ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ. ΤΕΛΟΣ-ΟΒΕΡ.

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ,

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΟΛΟΣ, ΕΛΛΑΣ.
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΕΑ

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!!

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΡΑ!!!!!.

ΖΟΥΡΑΡΙΣ: "ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ"
 http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2016/11/blog-post_6.html


ΝΕΟ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ:
http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2016/11/blog-post_8.html


ΕΚΤΑΚΤΟ: Πήγαν για «θερμό» επεισόδιο στις Οινούσσες οι Τούρκοι - Απόπειρα απόβασης τουρκικής ομάδας (upd)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ