blogger counter

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ “ GATESTONE” ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ : ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!!.                          ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ “ GATESTONE  ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ :
ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!!.


“…..Το έγκυρο bankingnews.gr αναδημοσιεύει μία πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση του αμερικανικού think-tank «Gatestone Insitute», που επαληθεύει 100% τις θέσεις για το τεράστιο κίνδυνο της λαθρομετανάστευσης:
Οι Έλληνες έχουν καταστραφεί από το Ισλάμ, από τη γενοκτονία του εικοστού αιώνα στην Τουρκία και την πιο πρόσφατη τουρκική κατοχή στην Κύπρο….
Οι πρόσφυγες είναι επικίνδυνοι, είναι δυνάμεις κατοχής στην Ελλάδα αναφέρει σε ειδική ανάλυση του το Gatestone Institute το οποίο προσεγγίζει το όλο ζήτημα με ρεαλιστικό τρόπο.
«Ο Αλλάχ απαιτεί από τους πιστούς να είναι κύριοι της γης όπου ζουν και μόνο αυτοί μπορούν να έχουν περιουσία και οι μόνοι που είναι σε θέση να κατέχουν γη»
Οι μετανάστες ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν τζιχάντ, στην Κρήτη επειδή πίστεψαν μια φήμη…
Οι Έλληνες έχουν καταστραφεί από το Ισλάμ, από τη γενοκτονία του εικοστού αιώνα στην Τουρκία και την πιο πρόσφατη τουρκική κατοχή στην Κύπρο…
Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, όπως και σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης, είναι στην πραγματικότητα μια μαζική αντικατάσταση του πληθυσμού της, των αξιών του τρόπου ζωής της.
Τα κύρια πολιτικά κόμματα υπακούουν στις αυτοκαταστροφικές πολιτικές της ΕΕ για τη μετανάστευση που θα μπορούσε τελικά να επιφέρει το τέλος των ελληνοχριστιανικών αξιών της Ευρώπης, όπως η ατομική ελευθερία, η κριτική σκέψη και η ψύχραιμη έρευνα.
Τι συμβαίνει όταν ένας στρατός κατοχής εγκαθίσταται σε μια χώρα; Καταλαμβάνει τη γη, αναγκάζει τους κατοίκους να ακολουθήσουν το δικό του τρόπο ζωής. Εφαρμόζει μέτρα εναντίον των κατοίκων της χώρας, προπαγανδίζει τις πεποιθήσεις του και χρησιμοποιεί βία για να τους επιβληθεί.
Αυτό, δυστυχώς, έχει συμβεί στην Ελλάδα από τους μετανάστες που φαίνεται να «ξεχνούν» ότι φιλοξενούνται στην Ελλάδα και αναγκάζει τους Έλληνες να αισθάνονται σαν επισκέπτες στη χώρα τους…..”
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ , ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ  ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ!!!.
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ:
ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ:
ΣΑΡΩΝΕΙ Η ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ:
Ο κ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΒΡΑΑΜ) ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ...ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!!!:
ΕΒΡΟΣ : ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΡΟΩΝ:
ΝΕΕΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ:
ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ:
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ...ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ!!:
ΑΠΟΦΑΣΗ- ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΥΠΟΥΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»:
ΣΕ «ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ» ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ:
ΟΚΤΩ ΣΤΑ ΔΕΚΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΑΚΑΛΥΠΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ:
ΦΙΛΗΣ «..Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ...» (ΕΔΩ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ):

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ