blogger counter

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ», ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ», ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΩΝ.

 


Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ «ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ» ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΜΑΘΗΜΑ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ», ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΠΙΡΡΙΨΕΙ ΜΟΜΦΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ), ΓΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ. ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΛΑΔΑΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΞΕΔΙΩΞΑΝ (ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ) ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΕΜΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟ 1922 ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ . ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΣΤΑΛΙΝ , Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΝΗΠΙΩΝ, ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΩΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΒΑΠΤΙΖΟΝΤΟ «ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ»!!!!!!, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΛΕΕΙΝΗ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΚΚΕ» ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΤΕΛΩΝΤΑΣ  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΝΑ ΕΠΙΡΡΙΨΕΙ ΜΟΜΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ «ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ» ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΕ ΣΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ) ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΤΑ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ  ΕΚΑΝΕ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ.

 ΕΦΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ Η ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ , ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ) ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΣΩ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!, (ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ)  ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΦΟΜΟΙΩΝΟΝΤΕ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΘΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΟΠΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΙΑΣΟΥΝ , ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ , ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ , ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ , ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ «ΑΠΙΣΤΩΝ» ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ  ,ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ , ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΜΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ''ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΗΧΗΣΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ....ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ....ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ CITY PLAZA..." ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΩΡΗΔΟΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΧΘΡΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ , Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ , ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ , ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΟΛΙΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ"!!.

 ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ) ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΧΘΡΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ?.  ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΛΟΝΟΣΙΑΣ , ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ, ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ? ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΝΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΟΠΩΣ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΒΙΑΙΟ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ . ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ/ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΜΕ ΠΑΚΤΩΛΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ. ΠΛΗΡΗΣ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΩΝ, ΥΨΗΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΘΗΤΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 24 ΕΜΒΟΛΙΑ , ΟΠΟΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ 24 ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ (ΟΤΑΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΕ 36 ΜΗΝΕΣ) , ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ.

ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΕΒΡΑΙΚΗΣ) ΚΟΠΤΟΝΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ  ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΣ ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ , ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ...ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ , ΕΤΣΙ??? ΕΦΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣ ΤΑ ΞΟΔΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΑΙΔΩΝ, ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ? ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΤΟΝΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ? 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ , ΟΤΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ  κ. ΦΙΛΗΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ « ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.», ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Η (ΔΗΘΕΝ) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ ΤΟ ‘’ΝΑΙ’’ΓΙΝΕΤΑΙ ‘’ΟΧΙ’’ ΚΑΙ ΤΟ ‘’ΟΧΙ’’ ΓΙΝΕΤΑΙ ‘’ΝΑΙ’’? ΤΟ ‘’ΣΚΙΖΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ’’ ΓΙΝΕΤΑΙ ‘’ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ’’? ΤΟ ‘’ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ’’ ΓΙΝΕΤΑΙ ‘’ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ’’? ΤΟ ‘’ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ’’ ΓΙΝΕΤΑΙ ‘’ ΘΑ ΠΕΡΙΚΟΠΤΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΙΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ’’?, ΑΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΗΜΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΗΣ , ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΣΕ ΜΕΙΖΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ , ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΕΜΠΟΛΕΜΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΠΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΣΔΟΧΗΣ , ΣΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ . ΟΤΑΝ ΛΟΠΟΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ , ΩΣ ΧΩΡΑ ΠΡΩΤΗΣ ΕΙΣΔΟΧΗΣ , ΠΡΟΩΘΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΤΡΙΤΗ ΧΩΡΑ , ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ , ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ , ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ (ΕΛΛΑΔΑ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΔΟΧΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. 

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ» ΟΠΩΣ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ Ξ/ΧΕΙΟ ‘’CITY PLAZA” ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕΓΑ ΖΗΤΗΜΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ!!.  ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΣΤΗ ΣΕΛ.17 ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ κ. ΜΠΑΣΚΑΚΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ « Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ», ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ «ΕΦ.ΣΥΝΤ.» «ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ». ΤΕΛΙΚΩΣ ΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΩΣ  ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΙΟΤΙ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΕΧΟΝΤΕ ΣΤΗ ΔΗΘΕΝ ΕΝΤΑΞΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΜΗ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠ’ΟΨΙΝ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟΙ ΚΑΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ  ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΔΗΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ , ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ , ΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΛΛΑ.....ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ??? (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ...).

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Η Ο.Ε.Α , ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ  ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ , ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ «ΕΛΣΤΑΤ» ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΤΩΡΑ Η EUROSTAT , ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΟΤΙ Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ «ΟΧΙ» ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ «ΝΑΙ» ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΚΥΡΕΣ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΥΡΑ , ΚΑΙ ΑΡΑ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΚΥΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ , ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ « ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» (ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ , ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΙΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΙΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ), ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ. 

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ 1ου ΚΑΙ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΘΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

 ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥ.ΡΙ.Ζ.Α  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΩΣ ΠΛΕΟΝ ΥΠΕΡ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ , ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ» ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΚΡΩΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΖΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ  ΝΑ ΕΠΩΜΙΣΤΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ , ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΝΩΝΤΑΣ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ  ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ , ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. (ΑΡΘΡΟΝ 120: " Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΕ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΕ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ").

ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!!!!!......

ΣΧΟΛΙΟ ΓΟΝΕΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ''ΚΑΤΟΧΙΚΑ'' ΤΗΣ 15/9/2016:
''....
 21
 1
Δεν είναι οιμόνοι που έχουν τρελαθεί! Όπου υπάρχουν hot spot όλι οι γονείς ανησυχουμε από τους τσιγγανόγυφτους που μας κουβάλισαν για δήθεν μετανάστες ή οτιδήποτε άλλο μας λένε ότι είναι. Οι άνθρωποι αυτοί είναι αδίστακτοι. Τα παιδιά αυτά δεν έχουν εξεταστεί ούτε σωματικά ούτε από ψυχολόγο. Μιλάμε για παιδιά που έχουν υποστεί μεγάλη κακοποίηση και έχουν περάσει πολύ δύσκολα. Το αν έχουν εμβολιαστεί δεν μου το πιστοποιεί κανένας φορέας. Μόνο το δημόσιο Νοσοκομέιο και αυτά τα περισσότερα δεν έχουν παιδιάτρους!!! Τι μας λένε τώρα. Είμαστε ανθρωπιστές , ΗΛΙΘΙΟΙ δεν είμαστε!!! Ο κύριος Φίλης είνια παράνομα Υπουργός Παιδείας! Δεν έχει κανένα προσόν για ΄να είναι Υπουργός του παιδιού μου. Ας μεγαλώσει τα δικά του παιδιά ο κύριος Τσίπρας και ο κύριος Φίλης με προσφυγόπουλα!! Αφού είναι τέτοια μεγάλη η ομορφιά!! Είμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης!! Τα σπίτια τα περισσότερα είναι χρεωμένα και οι γονείς παραμιλούν! Δεν έχουμε χρήματα να τ¨:ισουμε τα παιδιά μας. Τα βιβλία είναι τόσο δύσκολα να τα κατανοήσουν τα ίδια μας τα παιδιά που μιλούν ελληνικά! Οι δάσκαλοι δεν έχουν ιδέα από διαπαιδαγώγηση στα περισσότερα σχολεία! Συγχαρητήρια στο σχολείο ωραιοκάστρου που κάνει τόσες δραστηριότητες! Γι αυτό θέλουν να σας το διαλύσουν. Τα παιδιά αυτά έχουν κακοποιηθεί. Έχουν ψυχικά τραύματα που ούτε καν τα φανταζόμαστε. Η σκοπιμότητα του κυρίου Φίλη να τους δώσει την ελληνική ιθαγένεια είναι ολοφάνερη!! Αφού με 2 χρόνια φοίτησης στο Ελληνικο δημόσιο σχολείο αποκτά το παιδί με παράβολο τον 100 ευρώ αυτομάτως την ελληνική ιθαγένεια.. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! Έχουμε εισβολή!!!! Και όλοι αυτοί στη Βουλή τους κάνουν πλάτες… ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!...''


Ο ''ΙΣΑ'' ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ "ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ Α' ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΟ!!!!
http://katohika.gr/ellada/kataggellei-emvolia-ipatitida-exoun-eksantlithei-maio/

 ΟΚΤΩ (8) ΠΑΙΔΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣ/ΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ ΜΕ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ:
http://katohika.gr/ellada/na-giati-exoun-trelathei-oi-goneis-sto-oraiokastro-8-paidia-lathroprosfigon-sto-nosokomeio-kilkis-ipatitida/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ