blogger counter

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016

ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΔΟΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΔΟΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ Ο.Ε.Α ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ , ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ  ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ  Δ/ΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.


ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ  ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΚΩΝ/ΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ  ΔΟΛΙΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΕ  ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ  ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΩΝ/ΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ 15ης ΙΟΥΛΙΟΥ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ , ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΒΡΟ Η 66η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ , ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΓΕΦΥΡΩΝ ΛΕΓΚΟΥΑΝ ΚΛΠ. ΤΟ ΔΗΛΩΘΕΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΩΣ ΨΕΥΔΕΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΦΥΡΟΦΟΡΑ ΑΡΜΑΤΑ  ΤΗΣ 66ης ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΔΙΑ ΝΕΑ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗ ΚΩΝ/ΛΗ  ΠΡΟΣ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΝΕΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ .
ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΥΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΔΙΠΛΗ ΜΠΛΟΦΑ , ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΓΕΕΘΑ , ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ , ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΟΣ ΣΤΡΥΜΩΝΟΣ , Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΟΥ Δ΄ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΛΛΑΔΟ Σ . Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΓΕΦΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΕΘΑ ΜΕ ΝΑΥΤΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΕΔΙΑΔΕΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ , ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΠΟΒΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΝΑΥΛΟΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ , ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ‘’ΦΙΛΗ’’ ΑΛΒΑΝΙΑ . ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ  ΝΑΥΛΟΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ 4 ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ , 8 ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΙ , 4 ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΠΟΒΑΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΕΔΙΑΔΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΕΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΔΙΑΔΕΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ , ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ , ΟΠΩΣ ΑΡΤΕΜΙΣ 30, ΩΣ ΟΠΛΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΥ ΒΟΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΑΣΕΩΝ, ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ 3 ΣΗΜΕΙΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

ΕΙΔΙΚΗ ΦΥΛΑΞΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΤΡΙΕΘΝΕΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΔΟΙΡΑΝΗΣ , ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ 1941 , ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΝ ΑΠΟ ΚΟΙΛΑΔΑ ΣΤΡΥΜΩΝΟΣ ΛΟΓΩ ΟΧΥΡΩΝ ΡΟΥΠΕ Λ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΕΘΝΕΣ ΔΟΙΡΑΝΗΣ. 

ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ Δ΄ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ-ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΒΑΡΕΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΧΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΦΛΕΞΕΙ ΑΝΩΘΕΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΕΙΣΒΟΛΗΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΑΥΣΕΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΕΦΥΡΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ .

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΥΑΡΧΟΙ –ΠΤΕΡΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΓΕΑ ΚΑΙ ΓΕΝ ΔΕΝ ΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ  ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΦΙΚΤΑ ΜΕΤΡΑ , ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ ΩΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,  ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΑ ΕΠΑΡΚΗ ΕΝΤΙΜΗ ΑΜΥΝΑ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΞ/ΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ , ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΙ ΑΝΩ , ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΑ  ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ, ΗΤΟΙ ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΟΡΚΟ ΟΤΙ « Ο ΙΕΧΩΒΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΝΙΚΟΛΑΟ , ΕΒΡΑΙΟ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ  ΕΙΣ ΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΛΟΙΠΗΣ ΒΑΣΤΡ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΚΤΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .

ΟΜΟΙΑ ΟΧΥΡΩΣΗ ΩΣ ΑΝΩ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΕΩΣ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΔΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΙΝ ΟΙ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗ ΣΤΑΘΜΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗ ΠΕΔΙΑΔΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΕ ΛΑΣΠΗ ΜΗ ΔΙΑΒΑΣΙΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ .

ΤΕΛΟΣ ΟΒΕΡ.


ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ,
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ (Ο.Ε.Α),
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ, ΕΛΛΑΣ.


Υ.Γ.:

Ο ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ S400 ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ . ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ. 


ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ . ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΝΑ ΔΙΑΜΗΝΥΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ  ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ , ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟ  ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΙΡΗΝΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ , ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΓΚΡΙΖΩΝ ΖΩΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΙΜΙΑ ΤΕΕΛΕΣΘΕΙΣΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ- ΓΕΣ- ΓΕΝ- ΓΕΑ.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΚΩΝ/ΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΟΜΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ  ΜΕ ΠΙΘΑΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ,  ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ , ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΡΩΣΣΙΑΣ.

ΟΠΛΙΣΤΕ ΤΑ ΟΧΥΡΑ ΡΟΥΠΕΛ ΚΟΙΛΑΔΟΣ ΣΤΡΥΜΩΝΟΣ ΜΕ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΟΠΛΑ , ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΕΙΣ ΑΠΑΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Ο ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΣΥ.ΡΙ.Ζ.Α ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΚΙ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ......ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.ΤΡ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:
 http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/10/blog-post_62.html

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ:
 http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2015/11/blog-post_40.html


ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΡΧΗΓΟ Ο.Ε.Α ΣΤΡΑΤΗΓΟ 6 ΑΣΤΕΡΩΝ:
 http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/11/6.html

ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ Η Ο.Ε.Α ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/05/blog-post_11.html

ΕΚΤΑΚΤΟ..ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!!!!!! ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΒΡΟ!!!!!!
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑΝΚ !!!! ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΑΝΚ????? ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΕΙΣΒΑΛΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ....ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΝΑ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ?????
https://hellasforce.com/2016/08/22/%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%bf%cf%83-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%89%ce%b8%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%ac%ce%b4%ce%b5%cf%82/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ