blogger counter

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2016

ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ», ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ» ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΩΣ «ΣΩΤΗΡΩΝ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ», ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ» ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΩΣ «ΣΩΤΗΡΩΝ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

                                                         
 Ελεύθερη ώραΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ» ΤΗΣ 31/7/16 ΣΕΛΙΣ 3 , Ο «ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ» (ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ «ΟΛΑ» ΠΑΝΤΑ!!), ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Γ.Α.Π (ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΜΙΝΕΙΚΟ-ΤΣΑΝΤ, ΕΒΡΑΙΟΠΟΛΩΝΟ), ΩΣ «ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΣ!!!!!, («...ΕΔΩ ΣΤΗΝ Ε.Ω ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΓΚΥΡΗ ΠΩΣ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΣ , Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΕ...»). ΑΠΟ ΠΟΙΑΣ ΑΠΟΨΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΟΔΟΛΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ  ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΚΙ ΕΔΩ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ!!!.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ «.....ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΙΠΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΙΑ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ...», ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο Γ.Α.Π ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ «ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ» ΚΑΙ «ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο «ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ» ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!. ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ «ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ»? ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ Γ.Α.Π, ΩΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ,  ΠΕΡΙ ΤΙΣ 15,000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ «ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ»?. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΗΖΕΤΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. 

Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ , ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ ΕΒΡΑΙΟΥ ΗΣΑΙΑ-ΧΟΡΕΥΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ Η «Ε.Ω» , ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο «ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ» ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗΑΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Β’ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΣΩΤΗΡΕΣ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΚΙ ΕΔΩ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ?. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο «ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΩΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ (ΝΟΜΙΖΕΙ) ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ «ΕΛΛΗΝΑΣ»? ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ? ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ «ΣΩΣΕΙ» ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΝΟΕΙ ΝΑ ΤΗ «ΣΩΣΕΙ» ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ «ΣΩΣΕΙ» ΤΟΣΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ , ΟΠΟΤΕ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ . ‘Η ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙ ΝΑ ΤΗ «ΣΩΣΕΙ» ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗ ΠΡΩΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ??  ΜΕΣΩ ΤΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝ/ΛΗΣ 666» ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ «ΦΑΙΔΡΟΙ» ΤΥΠΟΙ?.

ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 5 ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΛΟΥ ΤΗΣ 31/7/16, Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΩΝ «ΒΑΣΙΛΕΩΝ» ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ «....ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΣΑΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ».  ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ NSA/CIA ΤΩΝ ΗΠΑ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΣ» ΩΣ «ΣΩΤΗΡΕΣ» ΤΟΥ? ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ «ΜΑΙΜΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝ/ΛΗΣ 666» ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ  «ΠΡΙΓΚΙΠΑ» ΝΙΚΟΛΑΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ  (ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑΣ) ? ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΤΩΝ «ΣΩΤΗΡΩΝ» ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΔΟΛΙΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΣΩΤΗΡΕΣ» ?.

ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 6 ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΛΟΥ ΤΗΣ 31/7/16 Ο «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ» ΒΙΤΑΛΗΣ (VIDAL=ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ) ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΟΙ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΙΝΑΙ «ΑΓΙΟΙ» ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΣΩΤΗΡΕΣ» ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΟΛΙΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ Ο «ΦΙΛΟΣ» ΤΟΥ «ΠΡΙΓΚΙΠΟΣ» ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ –ΜΙΝΕΙΚΟ-ΤΣΑΝΤ , ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΛΛΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ!!!!. ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΛΙΔΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο «ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ» ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ «....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ‘Η ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ»!!. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ?  ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΚΩΝ/ΛΗΣ 666 ΩΣΤΕ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΩΣ ΤΥΠΟΙΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΝΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ «DRAG NACH OSTEN” ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΙΝΑΣ (ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΦΟΡΜΗ Η ΚΙΝΑ (888) ΚΑΙ ΚΟΡΕΑ (777) ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΑΡΩΤΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΥΣΕΩΣ(666) ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ?

ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΒΙΤΑΛΗ ‘Η VIDAL, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η «ΑΓΑΠΗ», ΚΑΙ Η «ΑΓΑΠΗΤΙΚΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ» ΜΕ ΤΟ «ΘΕΟ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ , ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ «ΦΥΛΑΓΕ ΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΟΥ» ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ !!!! 

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΛΟΙΩΔΗ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΗΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ» ΠΕΡΙ «ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ , ΑΞΙΟΠΙΣΤΩΝ ΛΥΣΕΩΝ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ  ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ  ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ. ΕΦΟΣΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ «ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ» ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΕΚΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΘΥΜΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ....

ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η Ο.Ε.Α ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ , ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ «ΛΑΘΟΣ» Η ΟΕΑ ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΟΠΟΤΕ ΒΑΛΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!!!.

ΕΛΛΗΝΕΣ: ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ , Ο ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ  ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, ΝΑ ΑΝΑΛΥΕΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΚΤΕΝΩΣ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ «ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ» ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ (ΣΙΝΙΣΤΙΚΟΥ) ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ (888) ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΙΝΚΣ:

ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΑΕΤΙΑΣ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/10/blog-post_10.html

ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ" :
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2016/07/cia-24716.htmlΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ