blogger counter

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

Ο.Ε.Α. - ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ --- ΠΡΟΣ ΑΞ/ΚΟΥΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΑΞ/ΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!

ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΡΟΣ :
ΑΞ/ΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ
ΑΞ/ΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΒΟΛΟΣ-ΙΩΛΚΟΣ 28/7/16.

ΘΕΜΑ: ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΗΤΩΝ « ΕΨΙΛΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ»( ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ ) ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗΣ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΔΟΛΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

1..ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ 27/7/16, ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΑ 5, ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ ΑΡΘΡΟΥ «ΧΑΘΗΚΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ....ΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ?», Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» ΓΡΑΦΕΙ: « ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ 42 ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ 14 ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ, ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ 84 ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ (!!!) ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ!!....ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ? ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΙΟΥ?».

Η ΩΣ ΑΝΩ ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΗΘΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΗΝ ΝΑΤΟΙΚΗ ΒΑΣΗ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ ΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΟΒΙΔΕΣ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ Α/ΦΩΝ), ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΕΙΣΕΛΘΟΝΤΑ ΤΟΥΡΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΦΥΛΑΞΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΒΙΔΩΝ , ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΒΑΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛΙΚΟΥ ,ΤΥΠΟΙΣ «ΤΟΥΡΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΗΣ ΒΑΣΕΩΣ», ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ.

2...ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΛΛΟ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ.ΩΡΑΣ» ΣΕΛ.32, Ο ΕΒΡΑΙ-ΩΝΥΜΟΣ...ΗΣΑΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΥΠΟ ΤΙΤΛΟ ΑΡΘΡΟΥ  «ΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΕΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ». «ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 15/7/16 ΗΤΑΝ ΕΡΓΟ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ!. ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ , Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ....ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ».

Η ΩΣ ΑΝΩ ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΑΛΗΘΗΣ ΗΤΟΙ ΗΜΙ-ΨΕΥΔΗΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΡΟΣ «ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ», ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η Ο.Ε.Α ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ ΟΤΙ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ «HONG» ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΕΣ «ΑΟΑ» ΚΑΙ «ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ , ΜΕΣΩ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ NSA/CIA/USA ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΙΤ , ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ , ΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ 15/7/16 ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ , ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ , ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΩΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ  ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΑ ΚΩΝ/ΝΟΥ Β’ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ «ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΝΙΚΟΛΑΟ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ» ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΒΑΣΤΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΔΟΛΙΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ , Ν.ΡΟΔΟΥ,Ν.ΚΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ , ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΔΟΛΙΑΣ «ΜΗ ΟΧΥΡΩΣΕΩΣ» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ , (ΚΟΙΛΑΔΑ ΣΤΡΥΜΩΝΟΣ, ΠΕΔΙΑΔΕΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΗΣ-ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΚΛΠ) ΔΙ’ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΕΙΣΒΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ.

Α). ΟΥΔΕΜΙΑ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ» ΕΧΕΙ Ο «ΗΣΑΙΑ ΧΟΡΕΥΕ» ΕΒΡΑΙΟΣ ΗΣΑΙΑΣ ΚΩΝ/ΔΗΣ ΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ . ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

Β). ΕΙΣ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΗΣΑΙΑΣ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΤΙ « ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ».

Γ). ΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΗΣΑΙΑΣ , ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ», ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΟΤΙ «ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ , ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ , ΚΩΝ/ΝΟΥ Β’ ΚΑΙ «ΠΡΙΓΚΙΠΟΣ» ΝΙΚΟΛΑΟΥ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΒΑΣΤΡ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΕΙΣ ΤΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ 2», ΑΠΟ ΟΠΟΥ Ο ΗΣΑΙΑΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ –ΕΙΔΗΣΗ ΠΕΡΙ « ΠΡΟΣΕΧΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ».

3..ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΙΤ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΝΗΣΟ ΧΙΟ ΩΣ «ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΒΑΣΕΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ , ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ , ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΥΠΑΤΖΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ , ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ 28/7/16, ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΟΧΥΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΧΙΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΒΑΣΕΩΣ –ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ.

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ , ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α, ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ Σ/Σ/ΟΕΑ, ΑΘΗΝΑΙ, ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ : «ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕΤΕ. ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ» ΗΣΑΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ , ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ VIDAL (ΒΙΤΑΛΗ) ΤΗΣ «ΕΛ.ΩΡΑΣ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ «ΕΛ.ΩΡΑΣ» ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕΤΕ . ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ «ΕΛ.ΩΡΑΣ» ΩΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ –ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΧΟΛΣΤΑΙΝ  ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΣΤ/P. ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ –ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ –ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΚΙΝΗΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ». ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΠΑΤΖΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ , ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ».

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !!!!!. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΔΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α,

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΧΡ.ΧΡ.ΓΙΑΝΝΗΣ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ε.Α
ΣΤΡ/ΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
 
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ‘’ΕΨΙΛΟΝ’’ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥΣ « ΛΑ.Ο.Σ» , «ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ»ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ CIA ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ , ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» ΚΑΙ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ ΤΗΣ 24/7/16
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2016/07/cia-24716.html

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΠΟ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!!! ΘΕΜΑ : ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ , ΦΙΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΤ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ NSA-CIA/ USA
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2016/07/nsa-cia-usa.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ