blogger counter

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ 2016: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΤΙΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ BREXIT. Πανικός των Διεθνιστών-Πλουτοκρατών για τις λαϊκές μαζικές εξεγέρσεις που σαρώνουν τη Δύση.

Η μυστικοπαθής Λέσχη Μπιλντερμπεργκ, που συνεδριάζει αυτή την εβδομάδα στην Δρέσδη της Γερμανιας, θα συζητήσει πώς να αποτρέψει τον Ντοναλντ Τραμπ από το να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, την πιθανότητα μαζικών λαϊκών εξεγέρσεων ως αποτέλεσμα της ακραίας ανισότητας του πλούτου, την κρίση των λαθρομεταναστών, καθώς και το δημοψήφισμα του Ηνωμένου Βασιλείου για έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Brexit).
Η σημαντική συνάντηση που επηρεάζει τα παγκόσμια γεγονότα, μεταξύ τραπεζιτών, πολιτικών, των επικεφαλείς των ΜΜΕ, και των επικεφαλείς των επιχειρήσεων-πολυεθνικών, ανακοίνωσε την επίσημη λίστα συμμετεχόντων και την ατζέντα συνομιλιών τους για το 2016.
Ως συνήθως η ατζέντα των θεμάτων των συζητήσεων που ανακοινώνουν είναι πολύ αόριστη και αφορά:
·         Τρέχοντα γεγονότα
·         Κίνα
·         Ευρώπη: μετανάστευση, ανάπτυξη, μεταρρύθμιση, όραμα, ενότητα.
·         Μέση Ανατολή
·         Ρωσία
·         Αμερικάνικο πολιτικό σκηνικό, οικονομία: Ανάπτυξη, Χρέος, μεταρρυθμίσεις
·         Κυβερνο-Ασφάλεια
·         Γεωπολιτική στις ενεργειακές και εμπορικές τιμές
·         Πρεκαριάτο και μεσαία τάξη
·         Τεχνολογικές καινοτομίες
Μολαταύτα μπορούμε να εκμαιεύσουμε από την ατζέντα και μέσω κάποιων από των ονομάτων των συμμετεχόντων, το τι ακριβώς θα συζητήσει η Λέσχη με πιο λεπτομέρεια.
Η συμμετοχή του Αντι-Τραμπ (Anti-Trump) γερουσιαστή Lindsey Graham είναι ένα σαφές σημάδι ότι η Μπιλντερμπεργκ θα σχεδιάσει τρόπους με τους οποίους θα προσπαθήσει να αποτρέψει τον Ντόναλντ Τραμπ από το να νικήσει την αγαπημένη υποψήφιο της Λέσχης, Χίλαρυ Κλιντον.
Όπως είχαμε αναφέρει από την περσινή σύνοδο, η Λέσχη Μπιλντερμπεργκ ηταν σίγουρη ότι η Κλιντον θα κέρδιζε εύκολα τους αντιπάλους της, αλλά η αυτό-χρηματοδοτούμενη προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ και η δημόσια αντίθεση του σχετικά με την παγκοσμιοποίηση και με διεθνείς εμπορικές συμφωνίες όπως η NAFTA σοκάρισε τους ελιτιστές της Λέσχης.
Η Μπιλντερμπεργκ προφανώς θα συζητήσει επίσης και το Βρεττανικό – Brexit, δηλαδή το δημοψήφισμα για την έξοδο της Αγγλίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, επειδή κάτι τέτοιο απειλεί το μέλλον του ομοσπονδιακού υπερκράτους της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ήταν εξαρχής το «Πνευματικό Παιδί» της Μπίλντερμπεργκ.
Η συζήτηση στην ατζέντα για τους «Πρεκαριάτους και τη Μεσαία Τάξη» σημαίνει επίσης ότι το ισχυρό λόμπυ της Λέσχης προβληματίζεται για το πώς θα εκμεταλλευτεί και θα διαχειριστεί το αναπόφευκτο γεγονός των περισσότερων μαζικών λαϊκών εξεγέρσεων και της πολιτικής αναταραχής στην Δύση, ένα θέμα το οποίο προβλημάτιζε επίσης τους ελιτιστές στην Οικονομική Σύσκεψη του Νταβός το 2015.
Η ορολογία «Πρεκαριάτος» σημαίνει αυτούς τους ανθρώπους που πασχίζουν οριακά να επιβιώσουν στην σημερινή οικονομία και που δεν έχουν μακροχρόνια εισοδηματική ασφάλεια. Μελέτες έχουν δείξει ότι η ακραία ανισότητα του πλούτου αυξάνει τις πιθανότητες μαζικών κοινωνικών αναταραχών.
Το πλημμύρισμα της Ευρώπης με τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες, κάτι που έχει οδηγήσει ένα σημαντικό αριθμό Ευρωπαίων ψηφοφόρων στις αγκάλες των εθνικιστικών κομμάτων που τυπικά αντιδρούν στην ευρύτερη (διεθνιστική) ατζέντα της Μπίλντερμπεργκ, θα είναι επίσης ένα σημείο κλειδί για τις συζητήσεις.
Άλλα ενδιαφέροντα ονόματα της λίστα συμμετεχόντων περιλαμβάνουν τον Richard Engel, κύριο ανταποκριτή του καναλιού NBC News.
Φυσιολογικά, μια μυστικοπαθή συνάντηση πάνω από 100 από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους  πάνω στον πλανήτη, θα ήταν μια πολύ εντυπωσιακή είδηση, αλλά μη περιμένετε να πει την παραμικρή λέξη ο Engel.
Η Μπιλτνερμπεργκ λειτουργεί κάτω από τους κανόνες του Οίκου του Chatham, που σημαίνει ότι κανένα από τα μέλη δεν μπορεί να αποκαλύψει στον κόσμο σχόλια και συζητήσεις που γίνονται μέσα στη Λέσχη.
Αν και –όπως αναφέρθηκε στα Γερμανικά ΜΜΕ- η Γερμανίδα Καγκελάριος Αντζελα Μερκελ αναμένονταν να συμμετείχε στη φετινή σύσκεψη της Λέσχης, παρόλο αυτά το όνομα της δεν περιλαμβάνεται στην επίσημη λίστα συμμετεχόντων.
Μολαταύτα, είναι συνήθης πρακτική για τους Μπιλντερμπερκερς να κρύβουν ονόματα από την επίσημη λίστα, ειδικά ατόμων των οποίων η συμμετοχή τους στη Λέσχη θεωρείτε «πολιτικά ευαίσθητη».

Το INFOWARS.com δημοσίευσε όλη την επίσημη λίστα όσων συμμετέχουν φέτος.


Εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, από Ελληνικής πλευράς, θα συμμετέχουν ο Γιώργος Λογοθέτης ιδρυτικός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Libra Group (ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα το Λονδίνο) και ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, διευθύνων σύμβουλος και στέλεχος της ΤΙΤΑΝ, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και του Συμβουλίου του ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (ΣΕΒ ΒΙΑΝ) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ), του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) και της Ευρωπαϊκής Στρογγυλής Τράπεζας Βιομηχάνων (ERT).


ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΟΔΗΓΕΙΕΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΠΕΡΙ "BREXIT»)

12) ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ "ΑΟΑ" ΚΑΙ "ΟΤΟ" ΛΟΝΔΙΝΟΥ, Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ "ΔΙΕΤΑΞΕ" ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ", ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΣ, "ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΟ ΠΛΟΙΟ".
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ... ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: "ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΤΟ ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ", ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΟΧΙ, ΘΑ ΒΥΘΙΣΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΒΥΘΙΣΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ 2 ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ "ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ" ΤΗΣ "Ν.Δ." ΚΑΙ ΤΟΥ "ΠΑΣΟΚ", ΚΑΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ "ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ" ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ "ΣΥΡΙΖΑ".
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/06/blog-post_19.html

ΗΠΑ: “Get Trump!” Ο απίστευτος πόλεμος κατά του Ντόναλντ Τραμπ
http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2016/05/get-trump.html

ΟΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΩΣ

Η Ρωσία προειδοποιεί τον Τραμπ για σχέδιο δολοφονίας εναντίον του

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΤΙΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΤ ΤΡΑΜΠ !!! ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ "ΜΕΓΑΛΟ ΔΡΑΚΟ" ΤΗΣ ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ

MIA AKOMA ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ / ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. : Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ (ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 888) ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΤΙΣ "ΗΠΑ" (ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΗ ΥΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ 666) - ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΠΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ! ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΟΥΝΤΕΣ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΑ ΩΣ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ..."ΜΑΣΚΟΤ" ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΨΉΦΙΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΣΥΝΤΆΓΜΑΤΟΣ.
ΣΤΥΓΝΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΜΟΡΦΟΥ ΓΑΛΛΟΕΒΡΑΙΟΥ ΖΙΣΚΑΡ ΝΤ'ΕΣΤΕΝ.
"ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΈΝΩΣΗ" ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ TRILATERAL ΗΠ.Ε.Ι. 666 (ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΗ - ΙΑΠΩΝΙΑ) = "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ" (ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ HONG, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ.

ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΛΗ Η ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΚΑΙ ΓΗΙΝΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΔΩ:

ΚΑΙ ΕΔΩ:

ΙΣΡΑΗΛ: Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ-ΔΙΑΒΟΛΟΥ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!-ΠΡΟΣΟΧΗ!-ΠΡΟΣΟΧΗ!

Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΗΠΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ (ΛΕΒΑΝ+ΛΙΛΙΘ). ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ (ΒΛ. ΣΕΛ 78) ΤΗΣ ΚΑΤΩΘΙ ΚΙΝΕΖΟ-ΜΟΓΓΟΛΟ-ΕΒΡΑΙΟ-ΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗΣ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΑΝΑΤΟΛΗΣ > ΔΥΣΕΩΣ:

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΣΕΛ.3:
ΥΠΑΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» (ΤΡΙΑΔΕΣ)

ΣΕΛ.10:
ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΑΓΚΑΗΣ – ΠΕΚΙΝΟΥ «TIAO-KIOU-KIAO»

ΣΕΛ.12:
ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ «MOON» (ΣΕΛΗΝΗ) ΚΟΡΕΑΣ 777

ΣΕΛ.18:
ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ «ΖΕΝ» ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΘΙΒΕΤ (ΛΕΥΚΟ & ΜΕΛΑΝΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ)

ΣΕΛ.25:
ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ +/-Α.Ο.Α. ΛΟΝΔΙΝΟΥ

ΣΕΛ.36:
ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΙΚΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»
(Εισαγωγικό τάγμα στην αρνητική βουδιστικο-ναζιστική Α.Ο.Α.)

ΣΕΛ.44:
ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ +/-Ο.Τ.Ο. ΛΟΝΔΙΝΟΥ

ΣΕΛ.49:
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΕΘΝΙΚΟ +/-Μ.Τ.Μ. (GENTILE)
(+) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΟΛΕΣ, και (-) ΘΕΟΣΟΦΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΣΕΛ.61:
ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «ΜΠΕΝΕΝ ΜΠΕΡΙΘ» ή «ΟΛΑΜ ΜΠΕΡΙΘ»
ή Στοά «Μεγάλης Δρυός» Ν. Υόρκης.

ΣΕΛ.78:
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ (NSA, BILDERBERG, ΚΛΠ).

ΣΕΛ.82:
ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ, ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ

ΣΕΛ.87:
ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ – Η’ ΠΩΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΑ 2
& υποκλοπές της Ο.Ε.Α. σε συνεδρίες της Benen Berith (Επίπεδο Μύησης Α.Ο.Α.)

ΣΕΛ.96:
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ …«ΔΙΟΡΑΤΙΚΟ» Γ’ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΤΟΥΣ 2006 – ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΣΕΛ.103:
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ (ΕΠΙΛΟΓΟΣ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ)

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ) ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2014/04/blog-post_23.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ