blogger counter

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.: ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΩ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΟ ISIS, Η Β.Α.Σ.Τ.Ρ., ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΜΕΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ 'ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ !!!

Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ

ΠΡΟΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ:
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞ/ΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞ/ΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.,
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞ/ΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ,
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ._

ΑΘΗΝΑΙ – ΒΟΛΟΣ 3/5/2016

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ !!!

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ: ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ, ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA (Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ), ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΠΑΡΑ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΩ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΟ “ISIS”, Η Β.Α.Σ.Τ./Ρ. (ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ: ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ – ΑΛΒΑΝΙΑΣ – ΣΚΟΠΙΩΝ –ΤΟΥΡΚΙΑΣ - / ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ), ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ «NATO» ΜΕ ΤΗΝ «ΕΥΡ(ΑΙ)ΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ» ΔΙΑΜΕΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΟΙ ΑΝΕΥ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ, ΜΑΣΩΝΟΙ (ΗΤΟΙ «ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ») ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ – ΝΑΥΑΡΧΟΙ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ [ΜΕ ΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣΕΣ ΜΕΣΩ «ΝΟΤΑΜ» ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ «SAR» (SEARCH AND RESCUE) «ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ» ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ], ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΕΙΡΡΙΨΑΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ «ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΑΚΛΗΣΕΩΣ – ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ» ΚΑΙ ΠΕΡΙ «ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ», ΑΛΛΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΔΕΙΩΝ (ΠΑΣΧΑ – ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ) ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΧΑΟΣ – ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΜΑΚΕΛΕΙΟ", Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ, 30/4/2016, ΣΕΛ. 3

ΑΙΦΝΙΔΙΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Μεταθέσεις στρατιωτικών τη Μ. Πέμπτη ενώ όλοι είχαν φύγει για Πάσχα!
Τι φοβαστε ρε; Το ΣΤΡΑΤΟ; Ή μήπως ετοιμάζουν εκλογες;

Μεγάλη Πέμπτη μετά το μεσημέρι, την ώρα που αρκετοί είχαν ήδη αναχωρήσει για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, έφθανε σήμα στις Μονάδες με τις μεταθέσεις του Στρατού Ξηράς.
Το γεγονός προκάλεσε και σκέψεις του τύπου «μήπως ετοιμάζουν εκλογές», καθώς άλλες χρονιές υπήρχε χαρακτηριστική καθυστέρηση στην ανακοίνωση των μεταθέσεων. Φέτος καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να βγουν γρήγορα. Σύμφωνα με στρατιωτικό πόρταλ, ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Βίτσας υπέγραφε από την Μεγάλη Τετάρτη τις λίστες με τις μεταθέσεις κι έτσι, το μεσημέρι πολλές έφθασαν ήδη στις Μονάδες. Σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται το πόρταλ, πρόκειται για μεταθέσεις κατωτέρων αξιωματικών, φροντιστών, αρχιτεχνίτων, ειδικών δυνάμεων και έρευνας - πληροφορικής. Όπως είχε ανακοινώσει το ΓΕΣ, πρόθεση είναι οι μεταθέσεις να βγουν φέτος νωρίς ώστε τα στελέχη να μπορέσουν να προγραμματίσουν τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό.

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ:ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞ/ΚΟΥΣ,
ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,
ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ:
«ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΥΣ. ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑ «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» ΚΑΙ «ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» , ΑΡΘΡΑ 134 ΕΩΣ 151 ΤΟΥ «ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ»._

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ», 18/4/2016, ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Ο θείος του Πάνου Καμμένου που τον μεγάλωσε από 8 ετών τoν κάνει ρόμπα:

«ΦΟΡΑΣ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΧΡΗΣΤΕ !!!»

«ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, είναι Εβραιοσιωνιστής και καραγκιόζης με τη στολή παραλλαγής»

ΣΧΟΛΙΑ Ο.Ε.Α.:

Ο Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟ-ΣΑΞΟΝΙΚΗΣ «CIA» (CENTRAL INTELLIGENCE AGENCY) ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ._
ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ «CIA», ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟ ΤΣΙΠΡΑ ΔΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕΙΟΝ 100.000.000 ΕΥΡΩ ΤΟ 2015, 200.000.000 ΕΥΡΩ ΤΟ 2016, ΚΑΙ 400.000.000 ΕΥΡΩ ΤΟ 2017, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
ΟΜΟΙΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΔΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ) ΤΟΥ “ISIS” ΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ.

2016 - 2017:
ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: 600 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ: 8,3 (ΟΚΤΩ ) ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.
(14 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!)

Η Ο.Ε.Α. ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/09/blog-post_26.html

Με 8,3 δις ευρώ αμυντικό προϋπολογισμό η Τουρκία το 2016 κι εμείς με τα “λουλούδια”
https://isxys.blogspot.com/2016/03/83-2016.html

Στα 500 εκατ. ευρώ  οι περικοπές στις αμυντικές δαπάνες λόγω του Τρίτου Μνημονίου
http://www.viadiplomacy.gr/sta-500-ekat-evro-i-perikopes-stis-amintikes-dapanes-logo-tou-tritou-mnimoniou/

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
https://www.youtube.com/watch?v=DGEI-vok6Ks

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ», 18/4/2016, ΣΕΛΙΣ 4._

Η εκτίμηση των επιτελών που παρακολουθούν από πολύ κοντά και καθημερινά την συμπεριφορά των Τούρκων στο Αιγαίο το τελευταίο "θερμό" διάστημα έχει παγιωθεί σ' ένα συμπέρασμα:
Η Άγκυρα επιδιώκει την κλιμάκωση στο Αιγαίο και αναζητά την ευκαιρία για την προκαλέσει.
Η εκτίμηση αυτή προκύπτει όχι μόνο από τους αριθμούς των προκλήσεων, ακόμη και από την λεγόμενη "ποιοτική τους αναβάθμιση". Ένα στοιχείο που δεν έχει δημοσιοποιηθεί δείχνει με τον πιο πειστικό τρόπο ότι η Τουρκία έχει "λυμένο το ζωνάρι" στο Αιγαίο. Οι Τούρκοι έχουν τριπλασιάσει τον αριθμό αεροσκαφών επιφυλακής που μένουν "πίσω" στις βάσεις όσο οι παραβιάσεις και οι υπερπτήσεις τους εξελίσσονται στο Αιγαίο. Πρόκειται για τα αεροσκάφη "εφεδρείας" που θα απογειωθούν αν κάτι δεν πάει καλά στο Αιγαίο. Αν ένας Τούρκος πέσει με απλά λόγια.
Τα αεροσκάφη που θα απογειωθούν σ' αυτή τη περίπτωση συνοδεύουν υποτίθεται τα εναέρια μέσα έρευνας διάσωσης για να εκτελέσουν "έρευνα διάσωση μάχης*. Όπως έκαναν στην περίπτωση του δολοφόνου Τούρκου πιλότου που σκότωσε τον Ηλιάκη ανοιχτά της Κρήτης.
Οι αριθμοί αυτών των αεροσκαφών εφεδρείας έχουν τριπλασιαστεί και δημιουργούν την άποψη ότι οι Τούρκοι ψάχνουν την ευκαιρία να μπουν στο Αιγαίο ως "ταύροι στο υαλοπωλείο".
Δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμη μια τέτοια κατάσταση. Η Ελλάδα δεν έχει κανένα λόγο να εμπλακεί σε μια κλιμακούμενη κρίση. Από την άλλη πόσα και για πόσο μπορεί να ανεχθεί η Αθήνα απ' όσα απερίγραπτα κάνει κάθε μέρα π Άγκυρα;
www.Militaire.gr

ΣΧΟΛΙΟ Ο.Ε.Α.:

ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ, Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΔΕΙΩΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΔΟΛΟ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ, «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» ΚΑΙ «ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ», ΠΟΙΝ. ΚΩΔ. 134 – 151, ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ._

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" - ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 1 ΜΑΪΟΥ 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΩΝ

"Ελέγχουμε το μισό Αιγαίο!" Τουρκικά σκάφη "ξεσαλώνουν" στις Οινούσσες μπροστά στα μάτια του NATO!

Σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής βρίσκονται στις Οινούσσες. Τις θεωρούν τουρκικό νησί... Τουρκικά σκάφη μπροστά στα «μάτια» της Νατοϊκής δύναμης παραβίασαν ανήμερα Μεγάλης Πέμπτης τα ελληνικά χωρικά ύδατα στην περιοχή των Οινουσσών. Η κανονιοφόρος «Αήττητος» του Πολεμικού Ναυτικού και ένα σκάφος του Λιμενικού καλούσαν τα τουρκικά σκάφη να απομακρυνθούν από την περιοχή εξηγώντας ότι βρίσκονται εντός ελληνικών χωρικών υδάτων. Οι τουρκικές ακταιωροί απομακρύνθηκαν για λίγο αλλά επέστρεψαν και πάλι στις ελληνικές ακτές των Οινουσσών συνεχίζοντας τις προκλήσεις και αγνοώντας τις ελληνικές προειδοποιήσεις.
Κι όλα αυτά ενώ στην θαλάσσια περιοχή της Χίου και συγκεκριμένα νοτίως των Οινουσσών, πλέει το γαλλικό πολεμικό πλοίο «L'adroit», το οποίο συμμετέχει στην επιχείρηση του NATO για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης. Το γαλλικό πολεμικό πλοίο περιορίζεται σε ρόλο παρατηρητή και οι Τούρκοι ξεσαλώνουν... Η Τουρκία ανακοίνωσε ότι ελέγχει το μισό Αιγαίο.
Εντωμεταξύ η Τουρκία ανακοίνωσε, εκ νέου, άσκηση έρευνας και διάσωσης μέσα στο Αιγαίο, λέγοντας ότι πρόκειται για τουρκική περιοχή.
Σύμφωνα με το Τουρκικό Επιτελείο, η άσκηση έρευνας και διάσωσης με την επωνυμία «Θαλάσσιος Λέων» θα γίνει στα διεθνή ύδατα του Αιγαίου μεταξύ 3 και 6 Μαΐου στην «περιοχή που είναι ευθύνη της Τουρκίας». Σκοπός της άσκησης είναι ο συντονισμός των ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας με το κέντρο έρευνας και διάσωσης, ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην διεθνή κοινότητα. Ή τακτική αυτή δείχνει ότι η Τουρκία πέραν των προκλήσεων σκοπεύει να κινηθεί και σε διεθνές επίπεδο, εμφανίζοντας το Αιγαίο ως περιοχή στην οποία έχει τον έλεγχο. Επιπλέον σκοπεύει να δώσει μεγάλη δημοσιότητα στο γεγονός, καθώς καλεί δημοσιογράφους να παρακολουθήσουν την άσκηση στις 4 Μάιου, ενώ την προηγούμενη ημέρα θα τους γίνει εκτενής ενημέρωση.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.: ΤΟ "ΝΑΤΟ" ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - ΑΝ.ΕΛ., ΚΑΙ ΚΗΡΥΞΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΝΑΤΟ" ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ._

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ" Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

"ΣΥΓΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"!!!
"Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ"

Αυτός είναι ο χάρτης που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου.
Ο Τσίπρας ανησυχεί ότι η Άγκυρα ίσως επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί μια αναταραχή στο εσωτερικό της Ελλάδας και να προβεί σε επεισόδιο εις βάρος των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων!

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.: «Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ»!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΨΕΥΤΕΣ - ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ";

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ" 29/4/2016 ΣΕΛΙΣ 10

"Εκτάκτως συγκλήθηκε χθες το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) με την συμμετοχή του Α/ΓΕΕΘΑ Ε.Αποστολάκη εν μέσω κατακόρυφης αύξησης της τουρκικής επιθετικότητας στο Αιγαίο και προβοκατόρικων ενεργειών εξτρεμιστικών ισλαμιστικών κύκλων στην Κωνσταντινούπολη"

Ποιες Οινούσσες και ποια Λέσβο; Οι Τούρκοι θεωρούν πως έχουν δικαιοδοσία να διεξάγουν επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μέχρι τις Κυκλάδες και ετοιμάζονται να το πράξουν ανακοινώνοντας ήδη νέα άσκηση για αμέσως μετά το Πάσχα. Σημειώνεται πως χθες, Μεγάλη Πέμπτη, ολοκληρώθηκε αυτή που ξεκίνησαν προχθές, βάζοντας "φωτιά" στο Αιγαίο με μπαράζ παραβιάσεων και ρεκόρ εμπλοκών σε μία ημέρα. Τη νέα άσκηση έρευνας και διάσωσης που ανακοίνωσαν με τη NAVTEX 321/16 για το χρονικό διάστημα από 3 έως 6 Μαΐου οι Τούρκοι (Θαλάσσιος Λέων την ονομάζουν), τη συνόδευσαν με μία ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου με τη δημοσίευση ενός χάρτη που κόβει το Αιγαίο στη μέση, στα όρια του 25ου Μεσημβρινού, δηλώνοντας πως υπεύθυνοι για την έρευνα και διάσωση σε αυτό είναι οι ίδιοι. Διχοτομούν δηλαδή το Αιγαίο και προβάλλουν την αξίωση τους για συνδιαχείριση. Είναι αυτό που έκαναν και στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού του NATO με αφορμή τις περιπολίες για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος, ζητώντας τα Συμμαχικά πλοία να περιπολούν στο μισό Αιγαίο, αμφισβητώντας το status quo ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού. Κι όμως ο Πάνος Κομμένος προχθές στη Βουλή έβλεπε θετικά το έργο της Συμμαχίας στο Αιγαίο, αλλά μάλλον δεν έβλεπε πως οι Τούρκοι μέσω του NATO υποσκάπτουν τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, επιχειρώντας μάλιστα να στήσουν μία κρίση ανάλογη αυτής των Ιμίων. Γιατί όταν οι τούρκοι πιλότοι εμπλέκονται σε επτά σκληρές αερομαχίες μέσα σε μία ημέρα με τα ελληνικά μαχητικά, σημαίνει πως έχουν εντολές να σκληρύνουν τη στάση τους και όχι απλά να δηλώσουν την παρουσία τους με μία παράβαση του FIR Αθηνών ή παραβίαση του εθνικού εναέριου χώρου.
Το στοιχείο μάλιστα αυτό, των 7 εμπλοκών, προβλημάτισε σφόδρα τους επιτελείς του Πενταγώνου και ειδικά της Π.Α., καθ' ότι από την τουρκική επιθετικότητα εγκυμονεί ο κίνδυνος ενός ατυχήματος ή υπάρχει και το ενδεχόμενο η Τουρκία να προκαλέσει μία τεχνητή κρίση στο Αιγαίο για να προωθήσει τις διεκδικήσεις της με διαιτητή το NATO. Και αυτά τα παιχνίδια μπορεί να καταλάβει κανείς εύκολα πού θα οδηγήσουν. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας, η νέα άσκηση έρευνας και διάσωσης θα διεξαχθεί στις περιοχές μεταξύ Χίου-Λέσβου-Σκύρου-Ψαρών από τις 3 έως τις 6 Μαΐου. Πρόκειται για τις ίδιες περιοχές που οι Τούρκοι πραγματοποιούν και τώρα (ξεκίνησε χθες) άσκηση έρευνας και διάσωσης.
Η Άγκυρα στην ανακοίνωση αυτή κάνει λόγο για "τουρκική περιοχή έρευνας και διάσωσης εντός του βορειοανατολικού και κεντρικού Αιγαίου", υποστηρίζοντας και πάλι ότι της ανήκει το μισό Αιγαίο. Γράφει δηλαδή στα παλαιότερα των υποδημάτων της τους διεθνείς κανονισμούς που αναφέρουν ότι τα όρια της περιοχής ελέγχου και διεξαγωγής έρευνας και διάσωσης της Ελλάδας συμπίπτουν με αυτά του FIR Αθηνών.
Επειδή ωστόσο η Τουρκία δεν αναγνωρίζει τα όρια του FIR Αθηνών έρχεται τώρα και τα τοποθετεί στον 25ο Μεσημβρινό. Έτσι θέλει και μάλιστα επισημαίνει στην ίδια ανακοίνωση πως η άσκηση θα γίνει σε διεθνή εναέριο χώρο, όταν οι περιοχές που έχει δεσμεύσει παραβιάζουν στον αέρα τον εθνικό εναέριο χώρο των 10 ναυτικών μιλίων.
Ανώτατη στρατιωτική πηγή που γνωρίζει πολύ καλά την τακτική των Τούρκων, επισήμανε στο pronews.gr πως "η Άγκυρα ξεδιπλώνει όλο το πλαίσιο των διεκδικήσεων της στο Αιγαίο, θέλοντας να κερδίσει ό,τι περισσότερο μπορεί" και συνέδεσε την όξυνση των τουρκικών προκλήσεων με την παρουσία του NATO στο Αιγαίο.    
Μέχρι στιγμής η Συμμαχία κάνει πως δεν βλέπει τις παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου, τις υπερπτήσεις, τις παραβιάσεις στα χωρικά ύδατα και η Τουρκία θεωρεί πως όταν αποφασίσει το NATO να πάρει θέση θα είναι σαφώς κέρδος για την ίδια. Και αυτό είναι δεδομένο.
Η Τουρκία βάζει... πόδι στο Αιγαίο με όχημα το NATO και στην κυβέρνηση μιλούν για περιορισμό των μεταναστευτικών ροών!

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.: ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ - ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ", ΤΗΣ "Ε.Ε.", ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ΚΑΙ ΤΟΥ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ "CIA"._

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» , 28/4/2016, ΣΕΛΙΣ 11«ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΝΗΣΟ ΡΩ»

Άρθρο του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου:
Σε μια νέα επιθετική ενέργεια προχώρησε σήμερα η τουρκική Αεροπορία εν μέσω Πάσχα, καθώς τυπικά ισχύει μορατόριουμ για να  αποφεύγεται στρατιωτική δραστηριότητα και από τις δύο χώρες κατά τη διάρκεια εθνικών ή θρησκευτικών εορτών.
Η πτήση των τουρκικών αεροσκαφών ήρθε, όπως και αναμενόταν, λίγες ημέρες μετά την δημοσιοποίηση από το ΠΝ φωτογραφιών από τον κατάπλου στο Καστελόριζο μεταξύ 17 και 22 Απριλίου δύο υποβρυχίων του  (ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ και ΤΡΙΤΩΝ) σε μια επιχείρηση επίδειξης σημαίας, τονίζοντας την εθνική κυριαρχία στις εσχατιές της ελληνικής επικράτειας. Πιο συγκεκριμένα και όπως ανέφερε το ΓΕΕΘΑ: "Ζεύγος τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, F-16, εισήλθε στις 14:28 στο FIR Αθηνών ανατολικά της ν. Ρόδου και στις 14:44 πραγματοποίησε υπέρπτηση άνωθεν ν. Ρω, στα 27.500 πόδια. O ανωτέρω σχηματισμός εξήλθε του FIR Αθηνών στις 14:45 ανατολικά ν. Ρόδου".
Tα τουρκικά αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν από αντίστοιχο ζεύγος μαχητικών F-16 Block 52+ που απογειώθηκαν από το Καστέλι.
Mόλις σήμερα το πρωί το pronews.gr είχε προειδοποιήσει ότι η Τουρκία ετοιμάζεται να βάλει “φωτιά” στο Αιγαίο μέσα στο Πάσχα.
Έχει δεσμεύσει περιοχές μεταξύ Χίου-Λέσβου-Σκύρου-Ψαρών προκειμένου να διεξάγει σήμερα Μεγάλη Τετάρτη και αύριο Μεγάλη Πέμπτη άσκηση έρευνας και διάσωσης έχοντας με ΝΟΤΑΜ δηλώσει επίσημα και επανειλημμένα την αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας στην περιοχή του κεντρικού Αιγαίου.
Με τον τρόπο αυτό καταλύει (δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε) το άτυπο μορατόριουμ που ισχύει (μνημόνιο Παπούλια-Γιλμάζ) μεταξύ των δύο χωρών για τη μη διεξαγωγή ασκήσεων εν μέσω καλοκαιριού, θρησκευτικών εορτών και επίσημων αργιών προς αποφυγήν της έντασης στο Αιγαίο.
Αντ' αυτού μάλιστα χθες επιχείρησε μία πρόβα “θερμού επεισοδίου” a la Ίμια με αφορμή την προσάραξη του εμπορικού πλοίου NOVA CURA (σημαίας Ολλανδίας) ένα μόλις μίλι από τις ακτές της Λέσβου. Αξίωσε με ΝΟΤΑΜ που εξέδωσε να εκτελέσει την έρευνα και διάσωση σαν να επρόκειτο για τουρκικά χωρικά ύδατα. Έκανε ακριβώς αυτό που έκανε και στην Κίναρο όταν κατέπεσε το ελικόπτερο το Πολεμικού Ναυτικού.
Συγκεκριμένα η Άγκυρα εξέδωσε ΝΟΤΑΜ που αμφισβήτησε την περιοχή έρευνας και διάσωσης από τις ελληνικές αρχές με το σκεπτικό πώς η Ελλάδα δεν έχει δικαιοδοσία εντός του FIR Αθηνών (αμφισβήτησε επί της ουσίας τα όρια του FIR Αθηνών). Η απάντηση ήταν άμεση και συγκεκριμένη από ελληνικής πλευράς και η επιχείρηση SAR εκτελέστηκε κανονικά.
Η Άγκυρα ωστόσο προϊδέασε για το τι επρόκειτο να πράξει σήμερα ή αύριο ή το επόμενο διάστημα που προγραμματίζει μεγάλες αεροναυτικές ασκήσεις στο Αιγαίο. Το γεγονός μάλιστα αυτό έχει θέσει σε αυξημένη ετοιμότητα τις Ένοπλες Δυνάμεις, αφού γνωρίζουν πολύ καλά οι επιτελείς του Πενταγώνου πώς ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται.
Πριν περάσουν μερικές ώρες ξεκίνησε τις πτήσεις πάνω από ελληνικό έδαφος.
Πριν μερικές ημέρες τα υποβρύχια ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ και ΤΡΙΤΩΝ κατέπλευσαν την Κυριακή 17 Απριλίου και Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 στην Μεγίστη, στο πλαίσιο αποστολής μηνύματος προς την Τουρκία να μην της περάσουν "περίεργες" ιδέες στις άγιες ημέρες του Πάσχα και προς εμπέδωση της ασφάλειας και του αισθήματος εθνικής κυριαρχίας στους κατοίκους του νησιού.
Τα υποβρύχια αναπτύχθηκαν στις εσχατιές του Αιγαίου στην νήσο Μεγίστη (Καστελόριζο) χρησιμοποιώντας την ως βάση και ξεκίνησαν περιπολίες κατά μήκος των τουρκικών ακτών στην Αν. Μεσόγειο φτάνοντας μέχρι το πέρασμα της Μερσίνας κοντά στην βόρεια Κύπρο.
Η αποστολή των υποβρυχίων είχε ως στόχο να υπενθυμιστεί στην Άγκρα ότι η ελληνική ΑΟΖ οριοθετείται από το Καστελόριζο και ενώνεται με την αντίστοιχη κυπριακή.   Τα υποβρύχια ήταν απάντηση στην έντονη τουρκική προκλητικότητα από αέρος και θαλάσσης των τελευταίων εβδομάδων.
Εξαιρετικά ανησυχητικές είναι οι κινήσεις των Τούρκων που δείχνουν να κάνουν “πρόβα” κατάληψης ελληνικών νησιών, ενώ την ίδια στιγμή εντείνουν την αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων επικεντρώνοντας στην περιοχή των Οινουσσών.  
Από ελληνικής πλευράς υπάρχει προβληματισμός και μετά... σιγή ασυρμάτου. Μέχρι και οι Σκοπιανοί με τα σαπάκια τους άρχισαν να μας παραβιάζουν τον εθνικό εναέριο χώρο.  Στον κόλπο του Doganbey οι Τούρκοι πριν μερικές ημέρες πραγματοποίησαν μία πολύ μεγάλη αμφίβια άσκηση (σχεδιάζουν και άλλες το επόμενο διάστημα) με την συμμετοχή 22 πολεμικών σκαφών, επιχειρήσεων, υποστήριξης, αλλά και ταχύπλοων αποβατικών σκαφών για τη μεταφορά αρμάτων μάχης. Τα τελευταία χρόνια η Άγκυρα έχει ναυπηγήσει καινούργια αποβατικά σκάφη και έχει σε εξέλιξη σχετικό πρόγραμμα πέραν βέβαια όλων των άλλων των Ναυτικού της (φρεγάτες, αεροπλανοφόρο κ.α).
Η αποβατική άσκηση έγινε με τη χρήση πραγματικών πυρών, με την υποστήριξη αεροπορικών δυνάμεων και τη συμμετοχή των τουρκικών Ειδικών Δυνάμεων SAS και SATA και προσομοιάζει σε επιχειρήσεις απόβασης και κατάληψης “εχθρικών εδαφών”. Και βεβαίως όταν μιλάμε για το Αιγαίο εννοείται πώς στόχος είναι τα ελληνικά νησιά και τίποτα άλλο.
ΠΗΓΗ: pronews.gr

«ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ...ΑΣΚΗΣΗ»

Επιμένει σταθερά στην πολιτική των εντάσεων και της αμφισβήτησης ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων η Τουρκία, η οποία μάλιστα δυο ημέρες πριν την έλευση στην Αθήνα και την Άγκυρα του γενικού γραμματέα του NATO, Jens Stoltenberg, βρήκε την ευκαιρία με αφορμή μια άσκηση Έρευνας και Διάσωσης να αμφισβητήσει το εύρος του ελληνικού εναερίου χώρου και να επαναφέρει τη διεκδίκηση της για επιχειρησιακή διχοτόμηση του Αιγαίου.
Οι ελληνικές αρχές εξέδωσαν το πρωί της περασμένης Δευτέρας (18 Απριλίου) την ΝΟΤΑΜ Α0851/16 για τη γνωστοποίηση πραγματοποίησης άσκησης Έρευνας και Διάσωσης από την Τουρκία από την 27η Απριλίου μέχρι την 5η Μαΐου σε μια εκτεταμένη περιοχή βόρεια των Οινουσσών, της Χίου και των Ψαρών μέχρι νότια της Λέσβου. Η διάρκεια της άσκησης και η έκταση της περιοχής που δεσμεύεται δεν είναι συνήθεις και αυτό αποκαλύπτει ότι οι προθέσεις της Αγκύρας δεν είναι και τόσο αγαθές. Η ελληνική ΝΟΤΑΜ επισημαίνει ότι τα αερο'" σκάφη τα οποία θα συμμετάσχουν στην άσκηση θα πρέπει να εκπέμπουν διαρκώς το σήμα αναγνώρισης τους, κατά την πτήση τους δεν θα πρέπει να επηρεάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο των 10 ν.μ. και θα πρέπει να υποβάλλουν σχεδία πτήσης σύμφωνα με το ΑΙΡ Greece.
Επίσης στην ίδια ΝΟΤΑΜ επισημαίνεται ότι το Κέντρο του Πειραιά είναι η μοναδική Αρχή αρμόδια για τον συντονισμό των επιχειρήσεων SAR στην περιοχή ευθύνης της που συμπίπτει με το FIR Αθηνών και για τον λόγο αυτό ζητείται από τα μέσα που θα λάβουν μέρος στην άσκηση να αποφεύγουν άσκοπη πρόκληση συνηγόρων για Έρευνα και Διάσωση. Η αντίδραση της Τουρκίας ήρθε λίγη ώρα αργότερα με τις NOTAMs ΑΙ 752/16 και ΑΙ 753/16 με τις οποίες απορρίπτει πλήρως την ελληνική ΝΟΤΑΜ με το επιχείρημα ότι παραβιάζει τους κανόνες του ICAO (Διεθνής Οργανισμός Πολιτικής Αεροπορίας). Η Τουρκική πλευρά επίσης υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη περιοχή εμπίπτει στην τουρκική περιοχή ευθύνης όπως έχει καταχωρηθεί στον ΙΜΟ (Διεθνής Οργανισμός) και συνεπώς όλες οι δραστηριότητες οι σχετικές με Έρευνα και Διάσωση σε αυτήν την περιοχή συντονίζονται από τις αρμόδιες τουρκικές αρχές. Σε ό,τι αφορά τον εναέριο χώρο, η τουρκική ΝΟΤΑΜ αναφέρει ότι τα «στρατιωτικά αεροσκάφη που θα συμμετάσχουν στην άσκηση δεν θα παραβιάσουν τον ελληνικό εναέριο χώρο των 6 ν.μ. και δεν θα υποβάλλουν σχεδία πτήσης».
Πηγή: Liberal

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

ΓΚΟΥΒΕΡΝΤΑΝΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ
Αξιωματικοί διατάζονται να κουβαλούν τα κρεβάτια των λαθρομεταναστών!

Τα πράγματα στο Στράτευμα σχετικά με το λαθρομεταναστευτικό φαίνεται να έχουν ξεφύγει και αυτό έχει συμβεί και με ευθύνη της Στρατιωτικής Ηγεσίας, ειδικά στο Στρατό ξηράς ...Και εξηγούμαστε! Αξιωματικοί που τοποθετήθηκαν από Πολεμικές Μονάδες την ώρα που οι Τούρκοι έχουν ξεσαλώσει στο Αιγαίο σε Hot-Spot της Μακεδονίας, διατάχθηκαν να κουβαλήσουν τα κρεβάτια των λαθρομεταναστών αφού η διαταγή Ανωτάτου Αξιωματικού που προήχθη από τις τελευταίες Κρίσεις σε Ταξίαρχο ήταν σαφέστατη: «Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε». Δεν γνωρίζουμε αν κάποιοι Αξιωματικοί χτίζουν καριέρες με το λαθρομεταναστευτικό και ονειρεύονται να γίνουν επικεφαλής των Hot-Spot, αλλά καλά θα κάνουν να ηρεμήσουν μερικοί-μερικοί γιατί ο διάβολος έχει κοντά ποδάρια και δεν θέλουμε να το πάμε παραπέρα ...Χρονιάρες ημέρες! Να θυμίσουμε όμως στον ΥΕΘΑ κ. Πάνο Καμμένο που έχει και την ευθύνη, ότι στο Στράτευμα αυτός κάνει Κουμάντο και όχι στους Λαθρομετανάστες ...Ή μήπως δεν είναι έτσι κ Υπουργέ; Από την Άλλη τα στοιχεία που είναι επίσημα για την συμμετοχή του Στρατεύματος στο λαθρομεταναστευτικό έχει ξεπεράσει κάθε σοβαρότητα ... Κατάντια είναι η Μοναδική λέξη που αρμόζει και με Ντοκουμέντα! Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης συνδρομής και του κεντρικού συντονιστικού ρόλου που έχουν αναλάβει οι ΕΔ στη διαχείριση του λαθροπροσφυγικού είναι τα ακόλουθα στοιχεία:
α. Διαμένοντες Λαθροπρόσφυγες / Λαθρομετανάστες για τις 27 Απριλίου 2016 ανά χώρο φιλοξενίας που διαχειρίζονται οι ΕΔ: 1) Λέσβος: 3.545.2) Χίος: 1.250. 3) Σάμος: 700. 4) Λέρος: 305. 5) Σχιστό: 1.850. 6) Λαύριο: 395. 7) Μαλακάσα, Στρδο «ΓΕΡΑΚΙ-ΝΗ»: 1.290. 8) Ριτσώνα: 800. 9) Διαβατά: 2.100. 10) Νέα Καβάλα, Κιλκίς: 3.980. 11) Χέρσο Κιλκίς, Στρδο «ΜΑΖΑΡΑΚΗ»: 3.987. 12) Αγ. Ανδρέας: 193. 13) Κουτσόχερο, Στρδο «ΕΥΘΥ-ΜΙΟΠΟΥΛΟΥ»; 814. 14) Δολιανά, Ιωάννινα: 220.15) Κατσίκας, Ιωάννινα: 1.096. 16) Φιλιππιά-δα, Στρδο «ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗ»: 608. 17) Καλύβια Πιερίας, Camping «ΝΗΡΕΥΣ»: 347. 18) Νέα Χράνη Πιερίας: 307. 19) Κτήμα «ΗΡΑΚΛΗ», Πιερία: 198. 20) Γιαννιτσά: 943. 21) Βέροια, Στρδο «ΑΡΜΑΤΟΛΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ»: 397. 22) Κυλλήνη: 315. 23) Αλεξάνδρεια, Στρδο «Τχη Γ.ΠΕΛΑΓΟΥ»: 750. 24) Προβλήτας περιοχή Σκαραμαγκά: 2.256. 25) Οινόφυτα Βοιωτίας, Παλαιό Εργοστάσιο: 54. 26) Ψυχιατρείο, Πέτρα Ολύμπου: 960. 27) Νέα Καρβάλη, Καβάλας: 293. 28) 3ο χλμ Βόλου-Λάρισας: 83. 29) Τσεπέλοβο Ιωαννίνων, «Μαθητική Εστία»: 139.
Σύνολο διαμενόντων στις ανωτέρω δομές 30.175 άτομα ...Απίστευτο!
β. Πέραν των ανωτέρω οι τρεις Κλάδοι των ΕΔ για τις 27 Απριλίου έχουν αναλάβει το έργο της παροχής 36.000 μερίδων φαγητού (ήτοι 108.000 γεύματα περίπου) για κάλυψη αναγκών προσφύγων-μεταναστών. γ. Επίσης για την υγειονομική κάλυψη των δομών φιλοξενίας προσφύγων/μεταναστών διατίθενται 27 Ιατροί και 17 Νοσηλευτές ενώ υφίσταται και περιοδική κάλυψη με ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων (π.χ παιδίατροι, γυναικολόγοι, ψυχίατροι).
Από τον βετεράνο

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.: ΔΟΛΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΤΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ._

ΕΦΗΜ. "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" 30/4/2016, ΣΕΛΙΣ 22

Ο Ερντογάν θέλει βάση στη Μεγαλόνησο ακόμη κι αν υπάρξει συμφωνία για το Κυπριακό.

Η Άγκυρα προωθεί μια διπλωματική φόρμουλα στο θέμα της ασφάλειας, η οποία θα κλειδώνει την εσαεί παρουσία της στο νησί της Κύπρου. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φιλελεύθερου», η τουρκική πλευρά έχει συζητήσει με μέλη των πέντε μονίμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας την ιδέα για παραμονή τουρκικών στρατευμάτων στην Κύπρο μετά από μια συμφωνία στο Κυπριακό. Πιο συγκεκριμένα, η τουρκική φόρμουλα, αναφέρεται σε μείωση των στρατευμάτων και τη δημιουργία, ενδεχομένως, μιας στρατιωτικής βάση στο νησί, όπως διαθέτουν οι Βρετανοί.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.:
ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" ΤΟΥ "ΟΗΕ" (ONU)
Ο "ΟΗΕ" ... ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ._
ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΥΠ/ΕΞ ΚΟΤΖΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΩΣ ΥΠ/ΑΜ ΕΛΛΑΔΟΣ._

ΕΦΗΜ. "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" 30/4/2016, ΣΕΛΙΣ 15._

Τη δυσαρέσκεια τους εξέφρασαν οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στη Μόρια, κατά την επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, για τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ο υπουργός εναντίον τους. Σύμφωνα με πληροφορίες της επαρχιακής ιστοσελίδας Lesvosnews.gr, ο Γιάννης Μουζάλας ήταν χολωμένος για την όλη συμπεριφορά των αστυνομικών στη Μόρια κατά τα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν και ιδιαίτερα των ανδρών των ΜΑΤ, τους οποίους χαρακτήρισε με προσβλητικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Ο κ. Μουζάλας μεταξύ άλλων φέρεται να χαρακτήρισε τους αστυνομικούς λέγοντας τους «Είστε μ.....ς».
Τι έγινε υπουργέ, Χάσατε την ψυχραιμία σας μετά τα μπουγέλα που φάγατε από τους λαθρομετανάστες;
Σας παραθέτουμε ανάρτηση στο facebook από τον πρόεδρο των συνοριοφυλάκων, Παναγιώτη Χαρέλα, ο οποίος αναφέρει: «Σε εξέλιξη βρίσκεται εξέγερση στη Μόρια στη Μυτιλήνη. Με εγκλωβισμό συναδέλφων και ελαφρύς τραυματισμούς αστυνομικών. Φωτιές και διαμαρτυρίες από τους αλλοδαπούς και όλα αυτά παρουσία του Υπουργού Μουζάλα που χαρακτήρισε προσβλητικά αστυνομικούς για την χρήση των γκλοπ μπροστά του την ώρα που κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα αυτών.
Ευτυχώς κατάφεραν οι συνάδελφοι και εξήλθαν από το κέντρο. Ελπίζουμε να μην κάνουμε κακό στη χώρα με αυτά που γράφουμε. Προς ενημέρωση συναδέλφων Ψυχραιμία» ο πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.:
Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΟΥΖΑΛΑΣ ή ΜΟΖΕ-ΜΩΥΣΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΩΝ "ISIS" ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ._
ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΥΠ/ΔΗΜ.ΤΑΞ. ΤΟΣΚΑΣ._
ΣΚΟΠΟΣ: ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ, ΟΤΑΝ Η Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ._

ΕΦΗΜ. "ΜΑΚΕΛΕΙΟ", 18/4/2016, ΣΕΛΙΣ 6._

Ο εκβιασμός του «αριστερού» Αλέξη ισοπεδώνει κάθε έννοια δημοκρατίας!
Για ακόμη μια φορά, ο «αριστερός» πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας εκβιάζει το πολιτικό σύστημα της χώρας και φυσικά τους πολίτες της, που τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα από τον Ιανουάριο του 2015, «σιγοψήνονται» στις φλόγες του τρίτου, επαίσχυντου μνημονίου, με εκλογές! Ναι πολύ καλά διαβάσατε! Δεν μας έφταναν οι τόσες εκλογικές διαδικασίες που ζήσαμε, εδώ και 15 μήνες, θα πρέπει ο ελληνικός λαός να ξαναπάει στις κάλπες! Με πιο διακύβευμα; Ποιους λόγους; Κανείς δεν γνωρίζει!
Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται σε πολύ άσχημη θέση αφού οι νέες απαιτήσεις των δανειστών και η σκληρή στάση του ΔΝΤ μπορούν να τινάξουν στον αέρα τις εσωκομματικές ισορροπίες του κόμματος του. Όσο περνούν οι μέρες και η αξιολόγηση δε λέει να κλείσει, φουντώνουν οι φήμες ότι αρκετά στελέχη του κόμματος είναι έτοιμα να «εγκαταλείψουν» στην περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας δεχθεί περεταίρω, σκληρότερα μέτρα.
Ήδη η κριτική που δέχεται το Μαξίμου από την αριστερή τάση του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία συμμετέχει και ο κ. Τσακαλώτος είναι σκληρή. Τόσο για την οικονομική πολιτική, όσο και για το προσφυγικό.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός, γνωρίζει πως αν δεν δεχθεί τις απαιτήσεις της τρόικας, με τα μέτρα να αγγίζουν τα 9 δις. ευρώ δε μένει τίποτα άλλο από το γνωστό δίλημμα : «ή λες το ναι στα μέτρα, ή πάτε στη δραχμή». Και για τους λόγους αυτούς, ο «αριστερός» Αλέξης, φαίνεται να χρησιμοποιεί ως διαπραγματευτικό του όπλο τις εκλογές.\
Και νέο «φρούτο» ετοιμάζεται από την τρόικα, με τις ευλογίες της «αριστερής» κυβέρνησης!
Ο ρυθμός ανάπτυξης της Ελλάδας, δηλαδή το ΑΕΠ, θα καθορίζει τις αυξομειώσεις στις αποδοχές των συνταξιούχων. Το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων, δηλαδή τακτικοί και μετακλητοί υπάλληλοι του Δημοσίου, της Βουλής, των ΝΠΔΔ, των ΟΤΑ α'και β' βαθμίδας, ιερείς, στελέχη Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα υπάγονται από την ψήφιση του νόμου στον Ενιαίο Φορέα Κύριας Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), μαζί με όλους τους ασφαλισμένους του ιδιωτικού τομέα (μισθωτούς, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες κ.α.). Όσοι αποχωρούν, από την ψήφιση του νόμου και μετά, θα αντιμετωπίζουν προβλήματα! Συγκεκριμένα, όσοι βγαίνουν στη σύνταξη εντός του 2016 με τον νέο τρόπο υπολογισμού και αν η μεικτή σύνταξη τους υπολείπεται κατά 20% και πλέον από τον παλαιό τρόπο θα δικαιούνται το μισό της διαφοράς αυτής. Όσοι φύγουν εντός του 2017 θα πάρουν το 1 /3 της διαφοράς και όσοι φύγουν το 2018 το 14. Ποιοι εξαιρούνται: Παθόντες από τρομοκρατική ενέργεια ή βίαιο συμβάν. Όσοι δικαιούνται πολεμική σύνταξη, σύνταξη αναπήρου οπλίτη ειρηνικής περιόδου, σύνταξη Εθνικής Αντίστασης, ΟΓΑ ή ανασφάλιστου αγωνιστή Εθνικής Αντίστασης. «Λογοτέχνες, καλλιτέχνες που δικαιούνται σύνταξη από το Δημόσιο.» Βουλευτές και αιρετά όργανα των ΟΤΑ α' και β' βαθμίδας.» Όσοι λαμβάνουν προσωπικές συντάξεις. Όσοι δικαιούνται σύνταξη αναπηρίας που προήλθε εξαιτίας της υπηρεσίας.
Από το 2018 αρχίζει η αναπροσαρμογή των σημερινών συντάξεων, με συντελεστή που θα διαμορφώνεται με βάση το ΑΕΠ και τον Δείκτη Τιμών Καταναλωτή.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.: ΔΟΛΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΗΘΙΚΟΥ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ, ΜΕΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΙΝΗΤΡΩΝ, - ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΑΣΥΔΟΣΙΑ - ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, - ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ._

ΕΦΗΜ. "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" 25/4/2016, ΣΕΛΙΣ 2

«Μόνον με τα όπλα»
Γεια σου φίλε Στέφανε. Είμαι ο Σίμος 24 ετών και κατάγομαι από ένα χωρίο του Κιλκίς δέκα χιλιόμετρα απ'τα βρωμο-Σκόπια, τώρα μένω Γερμανία με την γυναίκα μου γιατί δεν είχαμε δουλειά στην Ελλάδα μας και δεν ήθελα να «τρώω» τα λεφτά των δικών μου. Στέφανε οργάνωσε τους έξυπνους που σε ακούνε αλλά όχι δημόσια ξέρεις γιατί, για να είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας αδερφέ. Περιμένω πως και πως να έρθω να πάρω τα όπλα στα χέρια γιατί καλώς ή κακώς η σωτηρία είναι μόνο αυτή. Θα δώσω τη ζωή μου για την πατρίδα μου γιατί την αγαπώ, και εγώ και πολλοί άλλοι. Αλλά όχι με αυτά τα σκουπίδια που έχουμε και μας κυβερνάν. Να πεθάνω για να τους σώσω το τομάρι δεν τους γαμ...! Γαμ... τους προγονούς τους γαμ.....
Να 'σαι καλά συνέχισε και πρόσεχε φίλε είμαι μαζί σου και ρίχνε «καντήλια» μη σταματάς... Κι αν έχεις κάτι κατά νου ενημέρωσε..
Προς ειδικούς φρουρούς και αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας
Δεν έχετε αντιληφθεί ακόμη, ότι συνεχίζοντας και παίζοντας -με ιδιαίτερο ζήλο μάλιστα- τον άχαρο ρόλο των πραιτοριανών του παρηκμασμένου ανθελληνικού πολιτικού συστήματος, ότι λίαν συντόμως θα βρεθείτε στο μάτι του κυκλώνα, όταν ο εξοργισμένος ελληνικός λαός πάρει αναπόφευκτα την κατάσταση στα χέρια του; Δεν έχει ακούσει κανένας σας, για τις προφητείες των Γερόντων της Ορθοδοξίας μας, που φαντάζουν τόσο επίκαιρες πλέον, στις έσχατες μέρες μας; Δεν έχετε ενημερωθεί, ότι θα ξεσπάσει πολιτειακή ανωμαλία, και θα αποσυρθεί ξαφνικά το διεθνές κεφάλαιο από την Ελλάδα και οι ταραχές θα είναι τόσο μεγάλες, που η αστυνομία θα χάσει πλήρως τον έλεγχο και ότι θα αναγκαστεί να επέμβει ο στρατός, για να μην σκοτωθούμε πάλι μεταξύ μας τα αδέρφια, όπως το 1948;
Αν ήμουν στη θέση σας, θα δημιουργούσα ήδη τις απαραίτητες συνθήκες, ούτως ώστε όταν φτάσει εκείνη η ώρα, να ήμουν μαζί με το λαό και όχι μαζί με τα πολιτικά ανδρείκελα. Τα οποία ούτε καν φαντάζονται, ποια θα είναι η βαρύτατη τιμωρία που τους επιφυλάσσει η ειμαρμένη. Είναι κρίμα και άδικο να γευτείτε και εσείς την οργή του λαού στο πετσί σας, έχοντας την ονείρωξη ότι κάνετε το καθήκον σας! Αρκετά το πράξατε και υπέρ του δέοντος μάλιστα, έξι χρόνια τώρα... Το καθήκον σας ως έλληνες αξιωματικοί, είναι να τηρείτε τον όρκο που έχετε δώσει στη σχολή σας, και ο οποίος λέει ότι οφείλετε να διαφυλάττετε πίστη στο Σύνταγμα της πατρίδας.
Ανεξάρτητος Έλληνας
πατριώτης Μαγνησίας
Αναστασίου Αθανάσιος

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ. Η Ο.Ε.Α. ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ._

ΕΦΗΜ. "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" 27/4/2016, ΣΕΛΙΣ 11

Πολεμική κινητοποίηση στο Κοσσυφοπέδιο
Φόβοι για νέα ανάφλεξη στα Βαλκάνια από τους Αλβανούς

Πολεμική κινητοποίηση των Αλβανών στελεχών του UCK στο Κοσσυφοπέδιο και ξέσπασμα «φωτιάς» πολέμου στα Βαλκάνια, που απειλεί άμεσα και την Ελλάδα, επισημαίνουν ότι έρχεται πολλοί ειδικοί αναλυτές. Σύμφωνα με την αλβανική ιστοσελίδα «Veriu.info», οι εκπρόσωποι των ενόπλων οργανώσεων, του  αποκαλούμενου  «Αλβανικού  Εθνικού Στρατού», συγκεντρώθηκαν στην πόλη της Μιτροβίτσα, σε μια συνάντηση «ορόσημο», με σκοπό την πολεμική κινητοποίηση των μαχητών τους. Οι Αλβανοί παραστρατιωτικοί κήρυξαν γενικό πόλεμο για την υπεράσπιση των εθνικών τους συμφερόντων, ενώ στο στόχαστρό τους θα βρεθούν και τα Σκόπια, όπου το τελευταίο διάστημα διάγει περίοδο πολιτικής και κοινωνικής αναταραχής. Την ίδια ώρα, οι Αλβανοί των Σκοπίων ζητούν την αυτονομία τους. Παράλληλα,  στη Σερβία προσλαμβάνουν Ε.Π.ΟΠ στον σερβικό στρατό, λέγοντας τους, ότι τα Βαλκάνια θα «σαρωθούν» προσεχώς από κύμα ισλαμικού φονταμενταλισμού. Η Ελλάδα υφίσταται τον αντίκτυπο του πολέμου στην Συρία, ως χώρα, όπου παρατηρείται μαζική εισροή χιλιάδων μεταναστών, αλλά σε περίπτωση πολεμικής σύρραξης στον βαλκανικό χώρο η χώρα μας θα κινδυνεύσει άμεσα, με απρόβλεπτες συνέπειες!
Οι Αλβανοί προχωρούν στην δημιουργία της αποκαλούμενης «Μεγάλης Αλβανίας» Σύμφωνα με τον ιστότοπο elliniki-gnomi.eu η «πολεμική κινητοποίηση» στο αλβανικό έδαφος, αποδεικνύει ότι οι Αλβανοί προχωρούν ακάθεκτοι στην δημιουργία της αποκαλούμενης «Μεγάλης Αλβανίας» και όλοι τους θα προσπαθήσουν να κάνουν και να εκμεταλλευτούν τα πάντα, προκειμένου να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Αναλυτές φοβούνται ότι θα υπάρξει σύντομα νέα ανάφλεξη στα Βαλκάνια από τους Αλβανούς, με την ενθάρρυνση των ΗΠΑ και της Τουρκίας!

ΣΧΟΛΙΟ Ο.Ε.Α.:Η "ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ" ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΕΩΣ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ._
ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΗΠΑ" ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ "ISIS" ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ._

ΕΦΗΜ. "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" 18/4/2016, ΣΕΛΙΣ 15._

ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΠΡΕΒΕΖΑ ΚΑΙ ΑΤΤΙΚΗ

Συνελήφθη στην περιοχή του Μεταξουργείου, ένας 44χρονος Αλβανός, ενώ ταχτοποιήθηκαν δύο ακόμα ομοεθνείς του, εκ των οποίων, ένας 34χρονος ο οποίος αναζητείται και ένας 33χρονος έγκλειστος των φυλακών. Όπως προέκυψε, οι δράστες από το 2013, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και διέπρατταν ληστείες σε σπίτια, σε βάρος ηλικιωμένων κυρίως ατόμων ενώ  για την διαφυγή τους, σε πολλές περιπτώσεις, αφαιρούσαν τα οχήματα των παθόντων. Χαρακτηριστικό του τρόπου δράσης τους, ήταν ότι χρησιμοποιούσαν υπέρμετρη βία και κάθε πρόσφορο μέσο, για να αποσπάσουν από τα θύματα τους πληροφορίες σχετικά με τον χώρο απόκρυψης χρημάτων και τιμαλφών. Σε αρκετές περιπτώσεις εγκατέλειπαν τα θύματα τους βαριά χτυπημένα, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους, ακόμα και τη ζωή τους. Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί έξι περιπτώσεις ληστειών στις Αφίδνες, στις Αχαρνές, στη Βραυρώνα Αττικής και στη Βρυσούλα Πρέβεζας.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.: ΠΡΟΕΡΤΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΟΣΣΟΒΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ._

ΕΦΗΜ. "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" 30/4/2016, ΣΕΛΙΣ 15
ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΟΥΝ ΤΟ "ΣΥΜΠΑΝ" ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ

Ανάληψη ευθύνης και βίντεο από την επίθεση με μολότοφ στο Α.Τ. Εξαρχείων. Σε ανυπόγραφο κείμενο που αναρτήθηκε σε γνωστό αντιεξουσιαστικό ιστότοπο γίνεται ανάληψη ευθύνης για την επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, ενώ υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες από την επίθεση. «Πιστοί στη στρατηγική μας για διατάραξη της ομαλής κυκλοφορίας ναρκωτικών στην Πλατεία, την Κυριακή 24/4/2016 και ώρα 15:30 το μεσημέρι, βρεθήκαμε μαζικά έξω από το 5ο Α.Τ. Εξαρχείων και επιτεθήκαμε στους προστάτες του κυκλώματος διακίνησης, σπάζοντας και βάζοντας φωτιά σε οχήματα τους, στο φυλάκιο τους, στην είσοδο του τμήματος. Η σύγκρουση με τις μαφίες και τους προστάτες τους είναι μέρος του ευρύτερου κοινωνικού και ταξικού αγώνα ενάντια στη συνθήκη της εξαθλίωσης και της υποταγής που θέλουν να επιβάλλουν συνολικά στην κοινωνία το κράτος και το κεφάλαιο» αναφέρει το κείμενο.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.: ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΩΝ" ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ΕΙΝΑΙ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ" ΣΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΛΆΘΡΟ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ._

ΕΦΗΜ. "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" - 30 Απριλίου & Κυριακή του Πάσχα 1 Μαΐου 2016
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Mας πίνουν το αίμα!
Ο "θάνατος" των νέων επαγγελματιών από το νόμο Κατρούγκαλου

Τις τελευταίες ημέρες ακούσαμε από όλα τα επίσημα χείλη, πως το νέο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο, χτυπάει το μεγάλο εισόδημα, αυτούς δηλαδή που έχουν τον «πλούτο» στη χώρα μας. Και την ίδια στιγμή ευνοεί εκείνους που θα δηλώσουν χαμηλά εισοδήματα. Κυρίως τους νέους επαγγελματίες που τώρα ξεκινάνε την επαγγελματική τους σταδιοδρομία και χρειάζονται τη βοήθεια του κράτους για να σταθούν στα πόδια τους.Η αλήθεια όμως είναι λίγο διαφορετική! Τι σημαίνει χαμηλό εισόδημα; Να δώσουμε μια βάση προς συζήτηση και να δεχτούμε ως χαμηλό εισόδημα τα 4.000 ευρώ;
Στα 4000€ δηλωμένο καθαρό εισόδημα προ φόρων αρχικά αφαιρούμε τις ασφαλιστικές εισφορές (20% σύνταξης + 6,95% ιατρ/κής περίθαλψης) δηλαδή : 1895 €. Τι περισσεύει; από τις 4.000 απομένουν 2.000 €. Αν σε αυτά αφαιρέσουμε το φόρο εισοδήματος, δηλαδή 463 €, μας μένουν κάτι παραπάνω από 2,500 € και αν από αυτά αφαιρέσουμε και το τέλος επιτηδεύματος άλλα 650 €; Τι μένει;; Περίπου ένα χιλιάρικο, από τα αρχικά 4,000€. Δηλαδή ένας επαγγελματίας με 4000€ καθαρά κέρδη, καλείτε να καταβάλει 3008 €. Υπέροχο θα μας πείτε και δεν θα έχετε και άδικο!!! Φυσικά πλάκα κάνουμε! Επομένως, οι νέοι επαγγελματίες που δεν έχουν ακόμα μεγάλο πελατολόγιο αλλά και οι παλαιοί που λόγω της κρίσης βλέπουν τα εισοδήματα τους να εξανεμίζονται, καλούνται πλέον να φορολογούνται με συντελεστή συνολικής επιβάρυνσης 75,21%.Αυτό λοιπόν είναι το σκεπτικό πίσω από τη «λαίλαπα» του νέου φορολογικόύ και ασφαλιστικού νομοσχεδίου που με τόσο σθένος και ζέση θέλουν να μας παρουσιάσουν ως κάτι νέο και απόλυτα δίκαιο! Τέλος, μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε την προκαταβολή φόρου... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.: ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΔΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ._
ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΑΝ "ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ" ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΣ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ._

ΕΦΗΜ. "ΜΑΚΕΛΕΙΟ", Μεγάλη Παρασκευή 29 Απριλίου 2016Οικονομία - Οι μάσκες πέφτουν
Οι αιμοσταγείς "φιλοι" μας αποκαλύπτουν το πραγματικό τους πρόσωπο!

Όλο και πιο περίπλοκο γίνεται το πάζλ της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές και η προοπτική επίτευξης συμφωνίας απομακρύνεται.
Οι ελπίδες εναποτίθενται τώρα στην επόμενη έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup, ενώ στην «εξίσωση» προστίθεται και η Αμερική, καθώς η Ουάσιγκτον παρεμβαίνει υπέρ των απόψεων του ΔΝΤ, επαναφέροντας στη συζήτηση το ζήτημα του χρέους και της βιωσιμότητας του. Στην προσπάθεια απόκρουσης των απαιτήσεων του ΔΝΤ για νομοθέτηση προληπτικών μέτρων, η ελληνική πλευρά φαίνεται ότι έχει εξασφαλίσει την υποστήριξη των Βρυξελλών και των ευρωπαϊκών θεσμών.
Το διπλό πρόσωπο του Σόιμπλε
Ο Σόιμπλε συνεχίζει να παίζει σε δύο ταμπλό, σιγοντάροντας εμμέσως τις απαιτήσεις του ΔΝΤ, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να κρατήσει εκτός ατζέντας την ελάφρυνση χρέους.
Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθεται η κυβέρνηση, βλέποντας ότι τα σίριαλ μακραίνει και ότι η αξιολόγηση δεν μπορεί να ολοκληρωθεί σε οποιαδήποτε περίπτωση πριν από τα μέσα Μαΐου.
Διάσταση και μεταξύ Βερολίνου- Βρυξελλών
Κυβερνητικοί παράγοντες εκτιμούν ότι υπάρχουν πλέον διαφορές απόψεων και αποκλίνουσες επιδιώξεις μεταξύ των Ευρωπαίων ως προς τον χειρισμό του ελληνικού ζητήματος. Ενώ ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ έχει πάρει σαφή θέση ότι δεν χρειάζονται τώρα πρόσθετα προληπτικά μέτρα και πιέζει για ταχεία ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης με συνολική συμφωνία, Σόιμπλε και Ντάισελμπλουμ επιλέγουν την τακτική των «καθυστερήσεων», ώστε να πιεσθεί περισσότερο η ελληνική πλευρά και να αναγκασθεί να γίνει ενδοτικότερη. Σ' αυτή την τακτική αποδίδεται η ουσιαστική απόρριψη του αιτήματος για έκτακτη Σύνοδο Κορυφής, όπως και το γεγονός ότι ο Γ. Ντάισελμπλουμ δεν έσπευσε να ορίσει ημερομηνία σύγκλησης του Eurogroup, κίνηση που θα αποκλιμάκωνε την ένταση, θα διέλυε τις εντυπώσεις περί ρήξης και θα καθησύχαζε τις αγορές. Ο πρόεδρος του Eurogroup είπε αορίστως ότι το Συμβούλιο θα συνεδριάσει «την επόμενη ή τη μεθεπόμενη εβδομάδα», συντηρώντας την αβεβαιότητα και ρίχνοντας «λάδι στη φωτιά» των ανησυχιών για την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, οι πιθανότητες να συνεδριάσει το Eurogroup εκτάκτως την προσεχή εβδομάδα είναι πολύ μικρές, Σόιμπλε και Ντάισελμπλουμ θέλουν να γίνει η συνεδρίαση όταν θα υπάρχει συμφωνία - ή «περίπου συμφωνία» - και για το θέμα των πρόσθετων μέτρων. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχει συμφωνηθεί τουλάχιστον πώς θα λειτουργήσει ο μηχανισμός αυτόματης περικοπής δαπανών εάν υπάρξουν αποκλίσεις από τους δημοσιονομικούς στόχους.Κατά τις τελευταίες πληροφορίες, το ΔΝΤ ζητά η αξιολόγηση των στοιχείων να γίνεται όχι μόνο από την Eurostat αλλά και από εκπρόσωπο του Ταμείου. Απαιτεί επίσης να καθοριστούν από τώρα οι κωδικοί του προϋπολογισμού - δηλαδή ποιες δαπάνες - θα «περικοπούν», και όχι να αποφασίζει επ' αυτού ο υπουργός Οικονομικών, όπως ηροβλέπεται στο ελληνικό σχέδιο.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.: ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ._

ΕΦΗΜ. "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Στο αρχείο μπήκε, όπως γράφουν τα ΝΕΑ, η υπόθεση με to πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα η απόφαση ελήφθη την περασμένη Παρασκευή, 22 Απριλίου, όταν δηλαδή ήταν σε εξέλιξη η απεργία των δημοσιογράφων. Το δημοσίευμα από τη στήλη του Γιώργου Παπαχρήστου έχει ως εξής: «Μπορεί έξω να μην τα πηγαίνει καλά ο λαοπρόβλητος Πρωθυπουργός μας (όπως αποδείχθηκε χθες με το άδοξο τέλος της εμπνευσμένης πρωτοβουλίας του να απαιτήσει έκτακτη σύνοδο κορυφής) αλλά μέσα όπως θα εξηγήσω στη συνέχεια, τα πάει μια χαρά! Δηλαδή τι μια χαρά Τα πάει τέλεια...! Συγκεκριμένα όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, το μικρό «πρόβλημα» που είχε με το πόθεν έσχες του, και το οποίο είχαν αναδείξει κατά τρόπον εντυπωσιακού προ δεκαπενθημέρου και πλέον ΤΑ ΝΕΑ, δεν υπάρχει πια. Ανελήφθη. Όχι στους ουρανούς (ηώς θα μπορούσε άλλωστε; Αυτά μόνον ο Κύριος τα έκανε...) αλλά στο αρχείο. Ο σχετικός φάκελος τοποθετήθηκε μαζί με τους άλλους των κυρίων Φλαμπουράρη, Σταθάκη κλπ. πασπαλίστηκε με χοντρό αλάτι Αιτωλικού (όπου και εκλέγεται ο φίλος μου ο Γιώργος Βαρεμένος, πρόεδρος της σχετικής επιτροπής ελέγχου) για να παστωθεί δια παντός και πέραν πάσης αμφισβητήσεως. Η σεμνή όσο και συγκινητική τελετή έλαβε χώραν, πληροφορούμαι, την περασμένη Παρασκευή που ο μήνας είχε 22, με τα μέσα ενημέρωσης σε απόλυτη σιωπή, εξαιτίας της γνωστής απεργίας της γεροντοπαρέας των συνδικαλιστών που ηγείται του ευπαθούς κλάδου μας. Κατά τις πηγές μου, τη σχετική εισήγηση περί της τοποθέτησης του φακέλου με το προβληματικό πόθεν έσχες του λαοφιλούς προέδρου Αλέξη έκανε πρόσωπο πέραν-πάσης αμφισβητήσεως - ήτοι δικαστικός, μέλος της επιτροπής, ο οποίος διέγνωσε ότι επί της ουσίας δεν υφίσταται θέμα. Διότι, όπως εξήγησε με τις νομικές γνώσεις που διαθέτει, έχει επέλθει παραγραφή για την περίοδο εκείνη, όπου ο «ξεχασιάρης», θα τον χαρακτηρίσω, Πρωθυπουργός μας είχε παραλείψει, όντας πρόεδρος του Συνασπισμού πια, να δηλώσει τις εταιρείες που διέθετε με τον «κολλητό» υπουργό Παππά και με τον ξάδερφο Γιώργο. Ο εισηγητής υποστήριξε ακόμη ότι τούτου δοθέντος κρίνει πως το θέμα είναι καθαρά πολιτικό, άρα η Επιτροπή δεν έχει άλλη επιλογή από το να θέσει την υπόθεση στο αρχείο. Με στεναγμούς ανακούφισης υποδέχθηκε η ομήγυρις την εισήγηση, έτσι που εν συνεχεία, όταν εκλήθη εις έκαστος εκ των συμμετεχόντων να τοποθετηθεί, απεφάνθησαν ομοφώνως, πλην ενός, «στο αρχείο... στο αρχείο». Ο εις διαφωνών ήταν ο Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος, τελών εν συγχύσει - είναι η καλύτερη εκδοχή που μπορώ να δώσω - περιέργως πώς, απέφυγε να ενημερώσει τον πρόεδρο του κόμματος του Κυριάκο για αυτή την ωραία εξέλιξη, που αποδεικνύει πέραν οποιασδήποτε αμφιβολίας ότι ο πρόεδρος Αλέξης, όπως προανέφερα, «μέσα πάει καλά»...»
Αγανακτισμένος αναγνώστης

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.: Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΞΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΦΟΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ._

ΕΦΗΜ. "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ", 29/4/2016, ΣΕΛΙΣ 32
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΧΩΡΙΣ... ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΞΑΝΑ!
Οικονομικός δολοφόνος: «Η Ελλάδα έπεσε θύμα οικονομικών εκτελεστών»!

γράφει ο Ησαΐας Κωνσταντινίδης
Μάλλιασε» πραγματικά η γλώσσα μας να φωνάζουμε όλα αυτά τα χρόνια της πρωτοφανούς κρίσης που βιώνουμε, ότι όλα αυτά τα φοβερά και τρομερά που διαδραματίζονται γύρω μας αποτελούν ΣΧΕΔΙΟ, γίνονται ΕΠΙΤΗΔΕΣ με έναν και μοναδικό σκοπό: την εξόντωση της ελληνικής οικονομίας μέσω των μνημονιακών πολιτικών λιτότητας και την πλήρη αποσύνθεση της ελληνικής κοινωνίας! Δεν μπορεί όλα αυτά τα ΠΑΡΑΛΟΓΑ «νέα μέτρα» που διαρκώς ζητούν οι διεθνείς τοκογλύφοι να μην αποτελούν εργαλεία ενός τέτοιου σχεδίου. Εργαλεία στα χέρια των ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ γραικύλων πολιτικάντηδων, οι οποίοι δεν διστάζουν να εξοντώσουν τον λαό τους, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα ξένα αφεντικά τους...
Ιδού τώρα τι αποκάλυψε ένας από τους περίφημους οικονομικούς δολοφόνους, ο Αμερικανός Τζον Πέρκινς... Στο βιβλίο του «Εξομολογήσεις ενός οικονομικού εκτελεστή», αναφέρει ότι μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην εκμετάλλευση πετρελαίου και φυσικού αερίου, καθώς επίσης η NSA, η Παγκόσμια Τράπεζα αλλά και ο ίδιος σε συνεργασία με διεφθαρμένους αξιωματούχους κυβερνήσεων τρίτων χωρών, εκμεταλλεύονταν οικονομικά τον πλούτο άλλων χωρών για να πλουτίσουν οι ΗΠΑ και να κτίσουν την οικονομική αυτοκρατορία που είναι σήμερα... Η δουλειά του ως οικονομικού δολοφόνου ήταν απλή, όπως λέει ο ίδιος.
Από το 1971-1980, υπό την κάλυψη του οικονομικού συμβούλου για μια ιδιωτική εταιρεία αμερικανικών συμφερόντων, μετέβαινε σε αναπτυσσόμενες χώρες που είχαν φυσικό πλούτο. Στη συνέχεια δωροδοκούσε αξιωματούχους και διευθετούσε για τις κυβερνήσεις υπέρογκα δάνεια, με αντάλλαγμα την αποκλειστική ανάθεση της εκμετάλλευσης του πετρελαίου και του φυσικού αερίου σε συγκεκριμένες εταιρείες υπό ευνοϊκούς όρους.
Ωστόσο, όπως δήλωσε ο Πέρκινς πρόσφατα στην εφημερίδα «Σημερινή» της Κύπρου, τα χρήματα ουδέποτε κατέληγαν στη πλειοψηφία των πολιτών, αλλά στην τσέπη ορισμένων επιχειρηματιών, εκείνων που θα αναλάμβαναν τα διάφορα «αναπτυξιακά έργα» και τη δημιουργία των υποδομών για την εκμετάλλευση του φυσικού πλούτου, όπως εργοστάσια, δρόμοι, λιμάνια, αεροδρόμια κ.ά. Οι χώρες αδυνατούσαν να εξοφλήσουν τα δάνεια τους, βυθίζονταν στο χρέος και υποδουλώνονταν στις ΗΠΑ.
Οι καταχρεωμένες χώρες κατέφευγαν σε πολιτικές λιτότητας, όπως αύξηση φορολογιών, απόλυση εργαζομένων και περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. Ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή ότι η Ελλάδα έπεσε θύμα των «οικονομικών εκτελεστών», σημειώνει ο Τζον Πέρκινς! Χρειάζονται άραγε περισσότερα;...

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ, ΕΒΕΡΤ, ΡΑΛΛΗΔΕΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΗΜΙΤΗΔΕΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ, ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΕΣ._

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" 18/4/2016, ΣΕΛΙΣ 5
Πήρε χαμπάρι ότι τελειώνουν τα ψωμιά του και άρχισε τα γελοία ξεσπάσματα
Θυμίζει Τιτανικό που βυθίζεται

Γράφει ο Μαυρογιαλούρος
Για να πω την αμαρτία μου εγώ έχω αρχίσει να διασκεδάζω με τον Πάνο Καμμένο.
Μπορεί η κατάσταση για την χώρα και τους Έλληνες πολίτες να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο εξαιτίας της σημερινής κυβέρνησης που αποδεικνύεται εξίσου καταστροφική με τις προηγούμενες, αλλά μια σταλιά χαλάρωσης κι ένα χαμόγελο στα χείλη το δικαιούμαστε. Παρακολουθώντας λοιπόν το νέο σόου του Κομμένου στη Βουλή κατά τη συζήτηση της Παρασκευής δεν μπορώ να κρύψω ότι εγώ τουλάχιστον το είδα από την αστεία του πλευρά. Και εξηγούμαι: Ως ένας από τους παλιούς Μαυρογιαλούρους της πολιτικής, που τώρα περνάει το χρόνο του παίζοντας πρέφα στο καφενείο και μαθαίνοντας πάσης φύσεως κουτσομπολιά, είμαι σε θέση να ξέρω -και όχι απλώς να καταλαβαίνω- την απόγνωση και το αδιέξοδο του αρχηγού των ΑΝΕΛ που τον οδηγούν σε αυτά τα γελοία ξεσπάσματα... Ο Πανούλης, που χαζός δεν είναι, έχει πάρει χαμπάρι ότι τα πολιτικά ψωμιά του τελειώνουν και κοιτάζει πώς θα διασωθεί. Μα, θα πείτε, τα ίδια λέγονταν και την προηγούμενη φορά και τελικά τα κατάφερε. Και στη Βουλή μπήκε και στην κυβέρνηση έμεινε. Ναι, αλλά με κάτι μικρές διαφορές που ο ίδιος την ξέρει πολύ καλά. Την προηγούμενη φορά μπήκε το κόμμα του στη Βουλή με τη βοήθεια του ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρξε μυστική πριμοδότηση σε συμφωνία με τον Τσίπρα που του έδωσε, ανά την Ελλάδα, τις ψήφους που χρειαζόταν για να πιάσει το 3%. Τότε όμως ο ΣΥΡΙΖΑ είχε την άνεση να θυσιάσει 50-40.000 ψήφους, από κομματικούς στρατιώτες του, που δεν ήταν πάνω από 0,5% όταν ήξεραν ότι η διαφορά θα ξεπεράσει τις 7 μονάδες. Πως θα χωθεί. Τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεύτερο κόμμα και τέτοια συμφωνία δεν μπορεί να επαναληφθεί. Ο Καμμένος σκέφτεται λοιπόν από τώρα πώς θα χωθεί και στην επόμενη Βουλή. Με αυτόνομη παρουσία το έχει ξεχάσει και ο ίδιος, κι ας του δίνουν οι δημοσκόποι ποσοστό εισόδου για να μην τους καταγγέλλει και τους βρίζει Η μόνη ελπίδα που του μένει, όπως είμαι σε θέση να σας αποκαλύψω, είναι να πάει «σφιχταγκαλιασμένος» μέχρι τέλους με τον Τσίπρα. Αυτός ήταν ο πραγματικός στόχος του (και όχι το όνομα της Μακεδονίας) όταν έκανε και το σόου με το θέμα Μουζάλα, όπως σας είχα γράψει και τότε, διότι μάθαινε ότι γίνονταν κινήσεις για να «αντικατασταθεί» από την Γεννηματά και τον Θεοδωράκη στην κυβέρνηση. Αφού το εξασφάλισε αυτό, τώρα ανέλαβε να κάνει τη «βρώμικη δουλειά» για λογαριασμό της κυβέρνησης και του Τσίπρα εξαπολύοντας επιθέσεις που νομίζουν ότι θα τους βοηθήσουν στο χώρο της δεξιάς - γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πολλοί δεξιοί τους είχαν πιστέψει και τους είχαν πιστέψει τις δύο προηγούμενες φορές, αλλά τώρα φεύγουν τρέχοντας προς οποιαδήποτε άλλη κατεύθυνση.
Ενώ όμως με τις επιθέσεις αυτές νομίζει ότι βοηθάει την κυβέρνηση και συσπειρώνει το μισοδιαλυμένο μαγαζί του, το αποτέλεσμα είναι το αντίθετο. Ωστόσο ούτε αυτό τον ενδιαφέρει, θέλει στο τέλος να υποχρεώσει τον Τσίπρα να προχωρήσουν σε εκλογική συνεργασία. Ακριβώς. Το σενάριο που δεν περπάτησε την προηγούμενη φορά γιατί υπήρχε το εναλλακτικό, επιδιώκει να σιγουρέψει τώρα. Κι αν μεν οι εκλογές γίνουν μέχρι το καλοκαίρι που θα ισχύει η λίστα, θα βάλει και μερικούς δικούς του σε εκλόγιμες θέσεις. Αν γίνουν αργότερα, στόχος του είναι να μπει αυτός πρώτος στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και να διασωθεί με τη βουλευτική ασυλία...
Αυτό είναι το σενάριο πανικού που κρύβεται πίσω (και) από την τελευταία παράσταση του Πανούλη στη Βουλή.
Γι' αυτό και όπως σας έγραψα στην αρχή δεν μπορώ παρά να το διασκεδάζω...

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΙΟ ΤΟΥ "ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ" "ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ"; ΜΕ ΤΙ; ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ 20.000 ΕΛΛΗΝΩΝ;

ΕΦΗΜ. "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Γεια σας, εύχομαι υγεία σε αυτούς τους δύσκολους και πονηρούς καιρούς που διανύουμε...
Σας γράφω διότι θέλω να σας ενημερώσω για κάτι που έμαθα πρόσφατα παρακολουθώντας ένα βιντεάκι στο διαδίκτυο. Στο βιντεάκι ο κύριος ομιλητής είναι ο δικηγόρος κύριος Θανάσουλας και η ομιλία έχει ως κύριο θέμα την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και τις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτή στις ζωές μας. Κατά τη διάρκεια αυτής της ομιλίας, αναφέρει ο κ. Θανάσουλας ότι μέσα στο ΤΑΙΠΕΔ έχουν βάλει τις ιαματικές πηγές Θερμοπυλών. Όταν το άκουσα αμέσως μπήκα στο site του ΤΑΙΠΕΔ και όντως διαπίστωσα του λόγου το αληθές. Η διεύθυνση στην οποία μπήκα είναι η εξής: http://www.hradf.com/el/portfolio/thermal-springs
Μετά από αυτό αισθάνθηκα ότι πρέπει να αντιδράσω ως Έλληνας πολίτης διότι δεν μπορώ να διανοηθώ ότι πουλάμε τόπους με τόσο μεγάλη ιστορικότητα όσο η περιοχή των Θερμοπυλών. Βέβαια θα μου πείτε ότι έλα μωρέ και τι έγινε τις πηγές πουλάνε. Αυτό είναι αλήθεια αλλά η περιοχή που είναι προς πώληση, όπως γράφει και στο site του ΤΑΙΠΕΔ είναι 785.398μ2. Είναι μεγάλη έκταση για να μη θεωρήσω ότι ξεπουλιέται η περιοχή. Όλα αυτά τα γράφω διότι δε θέλω να πουλήσουμε τα ιερά και τα όσια διότι τότε δεν θα είμαστε τίποτα. Θα χαρώ πολύ αν δω να βγαίνει η περιοχή από το ΤΑΙΠΕΔ. Αυτή είναι η επιθυμία μου και για αυτό το λόγο ενημερώνω ώστε να αφυπνιστούν και άλλοι.
Ευχαριστώ  πολύ.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.: ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟ ΑΝ.ΕΛ. ΤΗΣ "CIA", ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ._

ΕΦΗΜ. "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ" ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΑΣΧΑ 2016Είναι καθήκον τους να ενημερώσουν τον Ελληνικό λαό
Επιστολές Αναγνωστών

Κύριε Διευθυντά,
Η κατάσταση με τους ψεκασμούς είναι πλέον απελπιστική. Όσο πάνε γίνονται και περισσότεροι και πάρα πολλοί άνθρωποι αισθάνονται πονοκεφάλους, δύσπνοια, ταχυκαρδίες και πολλά άλλα συμπτώματα. Η έγκριτη εφημερίδα σας έχει ασχοληθεί επανειλημμένως με το σοβαρότατο αυτό θέμα, αλλά δυστυχώς πειστική απάντηση δεν έχει δοθεί. Η εφημερίδα σας επίσης έχει πάρα πολλές συνεντεύξεις για τα εθνικά και άλλα θέματα από πολύ αξιόλογους ανθρώπους, στρατηγούς, αρχηγούς ΓΕΕΘΑ, κλπ.
Οι άνθρωποι αυτοί ασφαλώς γνωρίζουν την αλήθεια για τους ψεκασμούς. Δεν είναι δυνατόν οι ανώτατοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων να μην γνωρίζουν ποιες είναι οι ουσίες που ψεκάζονται από τα αεροπλάνα, πάνω από τα κεφάλια μας και για ποιον σκοπό! Είναι καθήκον τους να ενημερώσουν τον Ελληνικό λαό.
Γιατί δεν το κάνουν; Νομίζω ότι πρέπει να τους θέσετε προ των ευθυνών τους και να απαιτήσετε απ' αυτούς να μας πουν την αλήθεια!
Με τιμή
 Ένας πολίτης

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.: ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΝΑΕΡΙΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ: ΧΗΜΙΚΩΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΝ, ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΙΩΝ, ΚΑΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΗΣ ΚΟΝΕΩΣ._
ΤΡΙΠΛΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ - ΑΣΘΕΝΕΙΣ - ΠΟΛΕΜΟ._

ΔΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.,
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ,
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ε.Α.,
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΟΔΟΣ ΕΛΠΙΔΟΣ 12, Ν.ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ._
Α.Δ.Τ. Δ.424419 Α.Τ. ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ._
ΤΗΛ. 698.36.579.54._


 ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ DOWNLOAD ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 25 ΣΕΛΙΔΩΝ ΣΕ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΗ ΜΟΡΦΗ .PDF ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ