blogger counter

Κυριακή, 8 Μαΐου 2016

ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΥΝΑΜΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ !!!

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

"Φτωχυνε μήπως η δύση και κέρδισε η ανατολή; Αρα ποιοι έρχονται ως σωτήρες ; Και ποιοι μας έχουν προετοιμάσει και γιατί να είμαστε πειθήνιοι;"

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΦΙΛΕ STRANGER!!! ΕΥΓΕ!!! ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΔΥΣΕΩΣ, ΚΕΡΔΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑΣ "ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ" ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΟΣ ΤΖΕΗΜΣ ΓΟΥΛΦΕΣΟΝ) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΚΟΡΕΑΤΗΣ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΚΟΡΕΑ 777 ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ (SPONSOR) ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ 888. (ΚΟΡΕΑΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο "Ο.Η.Ε.")

777(KOREA) ΩΣ Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ 666(ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ - ΔΥΣΗ) ΣΕ 888(ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΙΝΑΣ: ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ)

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΔΥΣΕΩΣ, ΞΕΡΕΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ε;;;
Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ - ΠΟΛΕΜΙΚΗ - ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ (SECURITY) ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ
(Π.Χ. ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ - NEA CHINA TOWN ΚΑΙ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ISIS).

ΗΔΗ Η ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΥΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΥΠΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΡΑΤΗ !!!
(Π.Χ. ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΟΥΔΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ) 

ΕΔΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΩΝ (1D/2D LUNAR REPTLIANS) ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ KAI ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΛΕΥΚΗ + ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ( = ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΟΜΗΡΟΙ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΩΝ), ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ("ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ") ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ("ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ"), ΤΡΟΧΙΑΣ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ.
(ΒΛΕΠΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΓΙΑ ΤΟ "ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ) ΚΟΣΜΟΥ" ΤΟ ΕΤΟΣ 2012)

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΠΙΤΑΧΥΝΑΝ ΚΑΙ ΠΙΕΖΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟ-ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ-ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ (ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ) 666 ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ" ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ (ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ "ΛΑ.Ο.Σ. 666" ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.) ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΟΥΝ - ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΪΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666" ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΗΘΟΝΤΑΝ ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ !!! ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣEI ΕΩΣ ΤΟ 2012 Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΛΕΥΚΗΣ + ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΗ ΚΙΝΑ + ΚΟΡΕΑ 888/777, ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ + ΒΟΡΕΙΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ (50%) ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - "ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ" ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ ΣΤΟ ΜΥΣΤΡΑ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ...

ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΕΙΧΕ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΑΛΥΣΣΙΔΩΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΦΟΥΣΚΑΣ (CHINA CRASH) ΤΟ ΕΤΟΣ 2015, ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΔΥΣΗ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΤΟΞΙΚΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΣΑΒΟΥΡΟΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΒΛΑΚΩΔΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕ ΣΩΡΗΔΩΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ.

ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΛΥΣΙΔΩΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ - ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΪΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666" Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΤΑΕΤΙΑ (7) ("ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ") ΑΠΟ ΤΑ ΕΤΗ 2016 - 2023 ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ "ΚΙΝΑΣ + ΚΟΡΕΑΣ 888 / 777" ΤΟ ΕΤΟΣ 2023 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΔΡΑΚΟ-ΦΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟ ΕΤΟΣ 2023, ΑΦΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΩΤΑ Η ΚΙΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟ ΓΕΩ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΟΚ ΤΟΥ CHINA CRASH TOY 2015...

ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ - ΧΡΟΝΟΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕ ΠΛΗΡΩΣ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ (ΚΙΝΑ => ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ => ΙΡΑΝ => ΙΡΑΚ => ΣΥΡΙΑ => ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ => ΕΛΛΑΔΑ)
 ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΩΣ - ΕΠΕΛΑΣΕΩΣ ΤΩΝ 200.000.000 ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ (ΚΙΝΕΖΩΝ) ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΣΧΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΤΙΓΡΗ ΚΑΙ ΕΥΦΡΑΤΗ (ΙΡΑΚ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ (ΤΑΧΑ) ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ (ΤΑΧΑ) "ΑΝΤΙΠΑΛΟ" (ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟ) "ΝΑΤΟ", ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΥΠΟ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ" (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ) ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑΣ") ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΟΦΕΚΤΟΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΟΝΟΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ "ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑΣ" ΓΙΑ 11 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΤΗ, (2012 - 2023) ΕΞΑΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΛΗΘΟΥΣ ΓΕΩ-ΑΣΤΡΟ-ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, ΕΠΩΔΥΝΟΥ ΑΦΥΠΝΙΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. / Ο.ΠΛ.Α. - ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ / ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ!!!!

Η ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ 666 ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ (ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ) ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙ ΚΑΚΗΝ-ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ("ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ" ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ:http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2016/01/666_16.html) ΩΣ ΑΜΕΣΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΜΙΑΣ ΠΙΘΑΝΑ ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΠΛΕΟΝ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΔΙΟΤΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΚΕΦΑΛΗ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΔΙΧΩΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΦΙΛΟΧΙΤΛΕΡΙΚΗ (ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΧΙΣΛΕΡ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ) ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ (ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ) ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ (ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΓΕΡΜΕΝΗ, ΚΛΠ), ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΕΣ (ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ) ΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ "ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΜΗΛΙΕΣ" (ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ - ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ - DRANG NACH OSTEN - ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ), ΩΣ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ" ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ (ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ) ΥΠΕΡ ΤΗΣ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ" ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ "ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΑΧΩΒΑ - ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΣΙΝΑ - ΚΙΝΑ 888" ΟΠΩΣ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ - ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΩΣ - ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ, ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ "ΛΑ.Ο.Σ. 666" ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ - ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ - OFFSHORE-ΑΚΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ. ΟΜΩΣ ΡΑΓΙΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΠΛΕΟΝ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΣ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ "ΚΑΤΟΧΙΚΑ" ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝ ΜΕΡΕΙ Ή ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (ΚΕΡΒΕΡΟΣ, ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ 2012, ΙΣΧΥΣ, ΚΛΠ), ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ TOY 2012 Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΝ ΚΕΡΔΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ....
ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ (LUNA-TIC) ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ - ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ / ΙΡΑΚ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΑΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΠΛΕΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ -ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΜΕΝΗΣ ΥΣΤΕΡΙΑΣ- ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ(!!!), ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗ (ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ), ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΦΕΞΗΣ ΚΥΡΗΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ - ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΠΑΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ/ΒΟΡΕΙΩΝ/ΔΥΤΙΚΩΝ/ΚΛΠ) ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ ΕΩΣ ΤΗΝ -ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ- ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ/ΚΡΟΝΙΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ (ΓΙΑΧΒΕΧ+ΣΑΒΑΩΘ) ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΩΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΟΧΙΑΣ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ 70 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΠΕΡΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΟΧΙΩΝ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΤΟ 2012

Ο.Ε.Α. ΓΙΑ CHINA CRASH

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ

Ο.Ε.Α. / Ο.ΠΛ.Α. ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ


Υ.Γ.:
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ ΣΤΙΣ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ:
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΦΟΒΟΥΜΕΝΗ ΣΕΜΝΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΪΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666"...ΤΟΥ "ΛΑ.Ο.Σ." : ΛΑΪΚΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ"(ΓΕΛΩΣ!) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ (=ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΣΑΥΡΕΣ)

Uploaded on Dec 3, 2009
Το βιντεάκι που θα δείτε, το πήραμε από την χθεσινή (Πέμπτη 3-12-09) εκπομπή του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του στον «Αντέννα». Κορυφαίο βίντεο της Πέμπτης ανεκήρυξαν το βιντεάκι που θα δείτε και είναι ένα απόσπασμα από την καθημερινή πρωινή εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου στο «Τηλεάστυ». Η Μπεκατώρου (που είναι η αγαπημένη δημοσιογράφος της συζύγου του Γιώργου Καρατζαφέρη, Βένης, και δουλεύει 18 χρόνια στο Καρατζαφεροκάναλο), φιλοξενεί την γνωστή τραγουδίστρια σκυλάδικων, Έλενα Βέντη, και γίνεται το «έλα να δείς». Είναι όντως απερίγραπτα αυτά που θα δείτε: Κυριαρχεί το φτηνό γούστο, το χυδαίο σέξ και γενικά η πουτανιά στην χειρότερή της μορφή. Αυτό είναι το ήθος του Καναλιού του Καρατζαφέρη κι αυτό έχουν αρχίσει να το καταλαβαίνουν όλοι πλέον, γι΄ αυτό το «δούλεμα» στο Λάος πάει σύννεφο... Αξίζει να δείτε αυτό το βίντεο, για να καταλάβετε σε τί είδους βάραθρο χυδαιότητος θα μάς οδηγήσει ο Καρατζαφέρης, αν ποτέ γίνει συγκυβέρνηση με την Νέα Δημοκρατία, και κυβερνήσει την Ελλάδα, όπως είναι το όνειρό του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ