blogger counter

Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016

NEW WORLD POPE = Ο ΠΑΠΑΣ ΤΟΥ "ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" = ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ NEW WORLD 888 - ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ


ΣΤΟ ΚΑΡΑ-ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ : "TIME" ...

( ΑΡΧΙΚΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΥ "TIME" : Ο ΓΕΝΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ (!!!) ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΗΣ ΤΟΥ "ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΛΟΜΠΥ" - HENRY LUCEhttps://en.wikipedia.org/wiki/Henry_Luce , ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ "ΚΡΑΝΙΟ & ΟΣΤΑ" ΤΟΥ ΓΕΪΛ ΠΟΥ ΕΔΡΑΣΕ ΚΑΙ ΩΣ ΕΜΜΕΣΟΙ "ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ" ΣΤΟ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ => https://www.youtube.com/watch?v=Tjlmznx6zJw ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ "ΚΡΑΝΙΟ & ΟΣΤΑ" ΤΩΝ ΕΣ/ΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΧΑΙΝΡΙΧ ΧΙΜΛΕΡ - UBERFUHRER - ΥΠΕΡΦΥΡΕΡ. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ "ΤΙΜΕ" ΤΟ 1939 ΕΒΓΑΛΕ "ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ" ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟ ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ - ΧΙΣΛΕΡ - ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΑ ΤΩΝ ΕΣ-ΕΣ , "ΚΡΑΝΙΟ & ΟΣΤΑ" ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΣΟΝΙΚΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ"  ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , ΒΛΕΠΕ ΛΙΝΚ: http://4.bp.blogspot.com/-kjDEHLxfN7M/UJ5tX1Lp6nI/AAAAAAAAAcg/i1xMVRMPfD8/s1600/TOTENKOPF+MIXALOLIAKOS.jpg ) 

.... ΣΤΑ ΤΕΥΧΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013...ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ:
"Ο ΠΑΠΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" 
NEW WORLD POPE ... POPE FOR A NEW WORLD , ΚΛΠ, ΚΛΠΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΑΝΗ ΣΙ[Ω]ΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΠΑ ...ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ,

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΟΣ ...ΠΟΙΗΤΗΣ CHUA (ΤΣΟΥΑ), ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ "TIME";;;

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΟΤΙ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ "NEW WORLD ORDER" = "ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ" ΤΗΣ ...ΥΠΟ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΔΥΣΕΩΣ TRILATERAL ΗΠ.Ε.Ι. 666 (ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ - ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ) ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΑ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ "ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" - NEW WORLD (ΤΗΣ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ 888).

ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΝΟΗΣΕ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ "ΝΕΑ ΤΑΞΗ";;;
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Ο ...ΦΥΡΕΡ - (ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ) ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΜΕ ΤΟ (ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ) ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ "ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ" - DRANG NACH OSTEN - ΠΟΥ ΟΙ ΣΙ[Ω]ΝΙΣΤΕΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο "ΝΕΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΦΥΡΕΡ" ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΪΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ Η ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΣΑΓΚΑΗΣ Ρ.Ι.Κ. 888 (=Ι'Η'Σ'Ο'Υ'Σ') ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ+ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ.


DRANG NACH OSTEN :

ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ 666 ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ("ΝΕΟ ΤΕΛΙΚΟ ΦΥΡΕΡ")

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΛΟΓΚΑΝ "ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" (NEW WORLD) ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ) ΕΤΟΥΣ 2011, ΠΟΥ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ "ΣΛΟΓΚΑΝ" ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΩΣ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ:

Το Κινεζικό Σλόγκαν της Κινέζικης Δρακονιανής [ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗΣ] Πλανηταρχίας: "ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 888" (ΝΕW WORLD) ως αντίπαλο δέος στη δυτική [ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΗ] "ΝΕΑ ΤΑΞΗ 666" (NEW ORDER ή NOVUS ORDO) προωθείτε από μεγάλες Κινεζικές εταιρείες κολοσσούς και βρίσκεται σε ταμπέλες Κινεζικών καταστημάτων στην Ελλάδα και αλλού. 

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ "ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" (NEW WORLD) ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ:


ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ:

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ SEA-FOODS ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "NEW WORLD" CURRENTS (ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ "ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ") ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑ ΑΓΟΡΑ

ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "NEW WORLD" CHINA LAND (ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΓΗ ΤΟΥ "ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ")

ΑΝΑΠΤΥΞΗ "ΝΕΟΥ (ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ) ΚΟΣΜΟΥ" - ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΟΛΟΣΣΟΙ:

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ "ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" (XIAN, ΚΙΝΑ)ΑΛΥΣΊΔΕΣ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΤΟΥ "ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" (NEW WORLD HOTELS)

ΚΡΑΣΙΑ "ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" - NEW WORLD WINE ΣΤΟ CHINA - DAILY - ΣΤΟΧΟΣ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΠΛΑΤΕΙΑ "ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ:

TO ΚΛΑΜΠ ΤΟΥ "ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" - ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ ( = ΤΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ ΚΥΜΒΑΛΟ ΤΗΣ ΧΟΝΓΚ)

KINEZIKA ΛΕΩΦΟΡΕΊΑ ΤΟΥ "ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"
https://en.wikipedia.org/wiki/New_World_First_Bus

ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΑΝ ΨΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟ GOOGLE ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΣΑΥΡΟΜΑΤΕΣ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ (ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ "ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ" AYTOKTONOI ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ) ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΜΟΝΉ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΣΛΟΓΚΑΝ" ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ "ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" (NEW WORLD). ΕΠΑΦΊΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΛΗΘΟΥΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ / ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΤΩΝ 2 ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΝ 666 - 888 (ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΗΣ "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΔΥΣΕΩΣ" - ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ "ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΙΝΑΣ") ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ....ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.:

Η μετάφρασις της Εβραιοκινεζικής "Καινής Διαθήκης" των "Μαρτύρων του Ιεχωβά" ως σινο-σιωνιστικού οργάνου της "ΟΛΑΜ ΜΠΕΡΙΘ" (ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΣΩΜΑ ή ΚΕΒΕΡΝΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΟ) ή "ΜΠΕΝΕΝ ΜΠΕΡΙΘ" ή "ΣΤΟΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΡΥΟΣ" των συμπαιγνιακών με τους Κινέζους αρχιραββίνων Βαρούχ της Νέας Υόρκης, λέγεται "ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"!!

ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟ ΜΕ ΤΗ ΧΙΛΙΕΤΗ - 1000 ΕΤΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ -  [ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ] "ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΝΥΠΟΜΟΝΑ ΟΙ "ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ "ΚΑΙΝΕΣ ΔΙΑΘΗΚΕΣ ΤΟΥΣ" (ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ "ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" - NEW WORLD TRANSLATION) ΚΑΙ ΑΡΑ ΣΥΝΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ "ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 888" = "Ι'Η'Σ'Ο'Υ'Σ'" , ΕΙΝΑΙ Η ΧΙΛΙΕΤΗ "ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΙ[Ω]ΝΙΣΤΕΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΣΙΝΙΣΤΕΣ - ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ HONG ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ TIAO-KIU-KIAO, 
ΔΙΟΤΙ ΣΙΝ = ΣΙΩΝ = ΣΙΝΑ = ΚΙΝΑ.

ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ : ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΞΕΛΙΣΟΜΕΝΗ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ & ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (Ο.Ε.Α. / Ο.ΠΛ.Α.: ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ: https://www.youtube.com/watch?v=zscDanVDLRI ) , ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΧΑΜΕΝΟ ΣΑΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ - ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ -  ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΨΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ 888-666 - ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ - ΟΙΩΝΟΥΣ - ΟΡΑΜΑΤΑ - ΟΝΕΙΡΑ - ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ, ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΚΑΙ ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΕΣ, "ΘΑΥΜΑΤΑ" - ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙΕΣ, ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΕΣ, ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΔΩΡΑ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ , ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΜΗΛΙΕΣ, ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΧΛΑΔΙΕΣ, ΤΑΧΑ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ (ΔΙΑΒΑΖΕ: MUDANA RELIGIO ADUNATA. 666) , ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ, ΚΛΠ , ΚΛΠ ...ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΔΕΞΙΕΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΕΣ (ΑΠΑΝΤΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ - ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ - ΕΠΙΝΟΗΣΕΩΣ ΔΟΓΜΑΤΑ - ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ MATRIX - ΜΑΝΤΡΙΞ), ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΣΩΝΟΙ - ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ - ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ - - ΜΑΡΤΙΝΙΣΤΕΣ - ΝΑΪΤΕΣ - ΚΛΠ - (ΔΙΑΒΑΖΕ: "ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ") ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΕΣ 888-666 ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΣΤΟΕΣ ΣΑΣ (ΥΠΕΡΣΤΟΑ HONG), ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ Ο.Ε.Α. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ "ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΣΕΙΡΙΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΗ ΦΥΛΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΧΩΡΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΕΣ ΕΠΙΜΕΙΞΙΕΣ ΤΟΥΣ (ΠΑΝΤΟΥΡΑΝΙΚΟΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.) ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ" Ο ΚΑΘΑΡΑ ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΑΞΟΝΑΣ Κ.Κ. (ΚΙΝΑΣ - ΚΟΡΕΑΣ 888 - 777).

ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΩΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ (ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ) ΚΟΣΜΟ, ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΒΛΕΠΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο.Ε.Α. ΕΤΟΥΣ 2006 ΜΕ ΣΩΡEΙΑ ΑΠΟ "ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ" ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ), ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΒΙΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ - ΣΑΡΩΤΙΚΗ - ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ - ΚΙΝΕΖΙΚΗ - ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ... 200.000.000 ΤΟΥ (ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ - ΚΟΡΕΑΤΙΚΟΥ) ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ) ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΗΛΙΟΥ... ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΚΥΜΑ ΤΗΣ ΗΔΗ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΣΑΓΚΑΗΣ Ρ.Ι.Κ. 888. (ΠΑΓΙΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ - ΚΟΡΑΝΙΟΥ: Ο ΑΛΛΑΧ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ... ΚΑΙ ΑΠΑΣΕΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΑΙ Η ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ... Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ...)
ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ...

Υ.Γ. ΚΑΛΕΙΤΕ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟ "ΑΜΥΝΤΙΚΟ" ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ, ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ - ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΩΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕ ΑΛΛΟΓΙΣΤΗ ΠΑΡΟΧΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ-ΟΠΛΩΝ, ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΥΣ ΒΑΡΟΥΧ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ("ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ"), ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΟΝ ΡΩΣΟ-ΔΥΤΙΚΟ-ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ R.A.T.I.O. (RUSSIAN ATLANTIC TREATY OF INTERNATIONAL ORGANIZATION) ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΠΟΜΌΝΩΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ISIS, ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΙΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ, ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ. 

ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ "ΔΩΡΑ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ" (ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ) ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙ[Ω]ΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΩΝ ΜΟΣΧΑΣ ΤΟΥ "ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΤΑΤΖΗ" ή "ΒΑΣΙΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ - ΝΕΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΣΣΙΑ M.R.A. 666" ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ DRANG NACH OSTEN ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟ ΘΥΜΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. 
ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ (ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ - ΙΩΝΙΑΣ - ΓΙΟΥΝΑΝ - ΤΗΝ ΠΕΡΓΑΜΟ - ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΟΣ) ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΞΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΟ.

(ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΣΙ[Ω]ΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ "ΙΕΖΕΚΙΗΛ" ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ : ΡΩΣ & ΜΕΣΕΧ - ΓΩΓ & ΜΑΓΩΓ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ)

ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ!!! Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΤΡΕΨΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΕΨΙΜΑ ΜΕΣΩ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΤΙΟΤΗΤΑ) ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ - ΠΑΛΑΪΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ - ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ (ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ). 
Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΑ ΗΤΤΟΠΑΘΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ - ΔΟΓΜΑΤΑ.


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ

Ο ΤΥΧΕΡΟΣ (ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ) ΑΡΙΘΜΟΣ "888" ΚΑΙ Ο "ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ
(ΕΝΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ)

ΚΙΝΕΖΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

DRACONIAN (CHINESE) SCHEME ARMAGEDDON
 
ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ 888 - ΑΠΕΙΛΕΣ & ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΙΝΕΖΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ - ΗΠΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΟΣΧΟΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΣ ΚΟΡΕΑΤΗΣ 777 ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΥΠ(Ν)ΟΥΡΓΕΙΟ [ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ] ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ - ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΗΣ HONG ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ) !!!

«ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ» KAI ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΗ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΕΘΝΩΝ: 
(ΑΠΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο.Ε.Α ΕΤΟΥΣ 2006 - ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ - ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΕΒΡΑΙΟ-ΣΑΞΟΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΕ "ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ")

ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗΜΕΝΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΤΟΥ 666 (ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΪΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ "ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΜΗΛΙΑΣ" - ΚΙΝΑΣ - ΑΣΙΑΣ 888 :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ