blogger counter

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΣΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΑΡΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΣΙΠΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ------------------***ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. , ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ***-.

***ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.   ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. , ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ***

ΣΗΜΕΡΑ 29.03.2016 Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΣΚΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΑΡΔΑ Η' ΜΑΡΟΔΟΧΑΪ Η' ΜΑΡΟΔΟΧΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ - ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ -, ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ "ΜΑΤ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ.

ΙΔΕ BINTEO:

ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ Η Ο.Ε.Α. ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ, ΤHΣ 27.03.2016 ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ EAN ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΟ 27.03.2016 ΕΩΣ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Η' ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΑΛΛΟΘΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΩΣ "ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ" ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ "ΝΑΤΟ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟ-ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ - ΠΡΟΣΧΗΜΑ : "ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ" ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ...ΑΠΟ ΤΙΣ "ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. 

(ΣΗΜ: ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΣ "ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ" ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ [ΒΛΕΠΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΟ: ΚΥΠΡΟΣ 1974]) 

Η Ο.Ε.Α. ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΔΙΑ "ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ", ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ "ΣΥΡΙΖΑ" Η ΣΤΕΓΑΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Η' ΑΛΛΙΩΣ "HOT SPOT" ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΚΛΠ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ Η' ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΑ ΕΔΡΕΥΟΝΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Ο.Υ.Κ. ΚΛΠ. 

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ .

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ  ΠΡΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ, ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠ-ΕΥΠ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ 
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 
ΒΟΛΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Από σχόλια στην "e-amyna":

1) Στη Μαλακάσα τους έβαλαν δίπλα σε στρατόπεδο πυρομαχικών ώστε αν γίνει η στραβή, να φταίει το ...τσιγάρο.
2) Το hotspot της Λάρισας κατασκευάζεται σε απόσταση 500 το πολύ μέτρων από το ΕΚΑΕ (Εθνικό Κέντρο Αεροπορικού ελέγχου), ενώ υπήρχαν τουλάχιστον 3 διαφορετικοί χώροι που προτάθηκαν απο την Τοπική Αυτοδιοίκηση
3) Το χοτσποτ στο Σχιστό έχει στο πιάτο όλο το συγκρότημα Παλάσκα-Σκαραμαγκά και απέναντι τον Ναύσταθμο Σαλαμίνας
4)  Πέραν από την απειλή για τις εγκ/σεις της Επιλαρχίας, γειτνιάζει επικίνδυνα και με άλλα στρατόπεδα, άλλων όπλων εκεί στο Χαλκειός, καθώς και με άλλες στρ/κές εγκαταστάσεις. Παρέχει δε την δυνατότητα σ’ ένα εξεγερμένο όχλο να αποκόψει και μία όδευση του βασικού δικτύου του νησιού, νευραλγικής σημασίας.

Νέο HOT SPOT στην Σαλαμίνα!

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΣΙΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ –ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΕΑ , ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ, ΚΥΠ/ΕΥΠ,ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: ΣΗΜΕΡΑ 27/3/16 ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Η ΚΟΙΝΗ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ –ΣΑΟΥΔ. ΑΡΑΒΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 7 ΗΜΕΡΩΝ. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 25/3/16 ΔΟΛΙΩΣ ΕΔΩΣΕ 10ΗΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΙΣ ΤΟ 50% ΑΞ/ΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΛΗΦΘΕΙΣΕΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ .

----------------------------------------
------------------------------------------

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.:

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΩΣ ΕΜΑΙΛ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ 55 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕ/ΣΕΙΣ ΤΩΝ 55 ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ-ΠΑΡΑ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Ο.Ε.Α ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΣΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ ΜΟΥΖΑΛΑ-ΜΩΥΣΗ-ΜΟΖΕ- ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ , ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ HOT SPOTS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ, ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΟΤΙ ΕΑΝ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΟΓΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΣΗΜΑ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΤΙΣ ΕΛΛ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΜΑΡΔΑ –ΜΟΥΖΑΛΑ , ΔΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΡΘΡΑ 138-151 ΤΟΥ ΕΛΛ. ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.

ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΟΤΙ Η ΙΤΑΛΙΔΑ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ –ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΔΙΕΣΠΕΙΡΑΝ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΣΡΕΥΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ HOT SPOTS ΚΙΛΚΙΣ,ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΛΠ.

ΑΥΤΟΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΚΙΛΚΙΣ ΑΠΡΑΚΤΟΙ ΕΝΩ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ-ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΕΞΗΓΕΙΡΑΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ. ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.

ΙΔΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΕΝΑΕΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΑΡΤΗΣΙΜΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ) , ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ HOT SPOSTS ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ‘’ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ’’ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ . ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ 3 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA  ΚΑΙ ΤΟΥ I.P.A.C ΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΑΕΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ  'ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ':
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ