blogger counter

Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΣΙΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ –ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΕΑ , ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ, ΚΥΠ/ΕΥΠ,ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: ΣΗΜΕΡΑ 27/3/16 ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Η ΚΟΙΝΗ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ –ΣΑΟΥΔ. ΑΡΑΒΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 7 ΗΜΕΡΩΝ. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 25/3/16 ΔΟΛΙΩΣ ΕΔΩΣΕ 10ΗΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΙΣ ΤΟ 50% ΑΞ/ΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΛΗΦΘΕΙΣΕΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ .

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΣΙΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ –ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΕΑ , ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ, ΚΥΠ/ΕΥΠ,ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

 ΣΗΜΕΡΑ 27/3/16 ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Η ΚΟΙΝΗ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ –ΣΑΟΥΔ. ΑΡΑΒΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 7 ΗΜΕΡΩΝ.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 25/3/16 ΔΟΛΙΩΣ ΕΔΩΣΕ 10ΗΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΙΣ ΤΟ 50% ΑΞ/ΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΛΗΦΘΕΙΣΕΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ .
http://katohika.gr/ellada/autoi-den-pane-kala-den-tha-exoume-strato-tin-periodo-tou-pasxa/

ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΑΣΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ Η ΩΣ ΑΝΩ ΑΣΚΗΣΗ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΟΠΩΣ ΤΟ 1974 ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙΣΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ . ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΓΓΛΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ , ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛ.ΔΥ.Κ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΕΡΜΑ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ:

Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΓΕΕΘΑ 14 ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ, ΟΛΗ ΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ .
ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥΣ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥΣ . ΠΙΘΑΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ : ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΠΡΕΒΕΖΑ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΤΕ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΑΠΟ ΙΣΘΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ , ΟΠΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ , ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΗΓΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΠΙΘΑΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΣΚΗΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟ ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.

ΠΡΟΣ ΤΗΝ  ΕΛ.ΑΣ : ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΙΑΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ‘Η ΑΛΛΑ HOT SPOTS ΔΙΟΤΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ , ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΩΣΤΕ ΕΝΟΠΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑ ΩΣ ΑΝΩ ΕΙΣΒΟΛΗ.
ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ HOT SPOTS, ΔΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΕΙΣΒΟΛΗΣ.
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ‘’ΣΤΟΧΟΣ’’ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ‘’ΒΓΑΛΟΥΝ ‘’ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ . ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ‘’ΣΤΟΧΟ’’ ΝΑ ΠΑΥΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΣΚΗΣΗ , ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΛΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ. ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛ.ΑΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΗΕ (ΟΝU) , ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΡΟΦΩΝ , ΦΑΡΜΑΚΩΝ ,ΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ HOT SPOTS , ΩΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΠΑΝΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ  ΤΩΝ ΣΥΡΙΩΝ .

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΨΕΙ ΔΙΜΕΡΗ ΑΜΥΝΤΙΚΑ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ)  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΙΜΕΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΡΟΥΜΑΝΙΑ. ΕΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΑΙΑΓΑΙΟ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ , ΦΥΛΑΞΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗ ΚΟΙΛΑΔΑ ΣΤΡΥΜΩΝΟΣ (ΡΟΥΠΕΛ) ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗΣ ΔΟΜΗΣ , ΩΣ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΑΧΗΣ . ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΜΕΘΟΡΙΟ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ‘’ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΠΕΡΕ’’ ‘Η BORDO BERRELI ΜΕΣΩ ΧΑΜΗΛΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ.

ΦΥΛΑΞΤΕ ΟΜΟΙΩΣ ΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΕΘΝΕΣ ΛΙΜΝΗΣ ΔΟΙΡΑΝΗΣ , ΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ 1941 , ΕΙΣ ΦΑΛΑΓΓΑ ΚΑΤ ΟΧΗΜΑ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΠΟ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΡΟΥΠΕΛ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΣΤΡΥΜΩΝΟΣ.


ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΕΑ
ΣΤΡ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΕΑ.
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ , ΒΟΛΟΣ.
ΤΗΛ: 698 365 7954
ΒΟΛΟΣ 27/3/16.
-------------------------------------------
-----------------------------------------------------


ΣΤΟ ΥΠ.ΕΘ.Α. ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΩΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΗΔΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Η Ο.Ε.Α. ΤΟ 2010:

ΘΕΜΑ 4: «ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ» ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΝΤΕ ΝΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΩΣ ΠΡΩΚΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ.»
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/12/blog-post_23.html
-------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------

ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ:


ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ‘’ΘΥΜΗΘΗΚΕ’’ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ‘’ΕΛΛΑΔΑ’’ , ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!!!!!!

ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΗΘΕΝ ‘’ΑΣΤΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΑ’’ ΚΑΙ ‘’ΠΟΝΑΕΙ’’ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!! (ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ Η ΚΛΑΙΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ; ). ONOMAZEI ‘’ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ’’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ‘ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ’’ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.  Ο ΟΡΟΣ ‘’ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ’’ ΚΥΡΙΕ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ , ΝΑΙ, ΧΥΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ’40 ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ ΟΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΗΣΜΟΝΗΜΕΝΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ’40. ΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΕΘΑ-ΓΕΑ, (ΙΣΩΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ) ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΛΕΥΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΑΤΑΡΑΧΟΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣΤΑΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!! . ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ  ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΒΕΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΑΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΥΡΙΕ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΦΟΣΟΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ?  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ‘’ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ’’ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ 5% ΤΩΝ ‘’ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ’’ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ , ΚΑΙ ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑ.  ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ Ο ΥΠΕΘΑ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ (ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ) ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΔΕΝ ΤΑ ΛΥΠΑΣΤΕ ; ΜΕ ΤΙ ΗΘΙΚΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΥΡΙΕ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ? ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΑΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΣΟΛΑΒΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΣΑΣ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ (ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΟ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ;

ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΙΕ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΟΥΤΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΕΘΑ-ΓΕΑ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΔΟΛΙΟ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛ. ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.


ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ:


ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ ΜΕ Α@@@@Α ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ:

ΚΑΙ ΕΔΩ:


ΑΦΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ Ε.Δ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ Κ.Α.Α.Υ:

Η Ο.Ε.Α ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡ.ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΕΣΤΑΛΕΙ ΣΕ ΠΕΚΙΝΟ ΚAI ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΚΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! :

ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ:


ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ