blogger counter

Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ! ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΡΙΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ!!!! ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ "ΒΑΣΙΛΙΑ" ΝΙΚΟΛΑΟ HOLSTEIN GLÜCKSBURG!!!
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΩΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ
ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ , ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ , ΠΑΡΑΛΗΦΘΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΛΟΝΔΙΝΟΥ , ΤΟ ΠΟΛIΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ TOY ‘’ΠΡΙΓΚΙΠΟΣ’’ ΝΙΚΟΛAΟΥ HOLSTEIN ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΟΣ ΣΩΡΡΑ. 
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ‘’ΠΟΤΑΜΙ’’ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ APO ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ  HOLSTEIN, ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ‘’ΠΟΤΑΜΙ’’ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ , ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ  ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ  ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ. ΤΟ ΥΔΡΟΧΟΙΚΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ’’ ΠΟΤΑΜΙ’’ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ‘’ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 666 ΥΔΡΟΧΟΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ’’ , ΚΑΙ ΑΡΑ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΕΑ.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ 1:

ΕΜΒΛΗΜΑ: "ΠΟΤΑΜΙ" ΤΟΥ ERT-MEGA-CHANNEL-MΠΟΜΠΟΛΟ-ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ 

"ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ , ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ"!
http://2.bp.blogspot.com/-4kSPW5N8_2E/U440SEf8_iI/AAAAAAADj20/Z-QlS6mnh7g/s1600/00000000000ako%CE%B9oiiiai.jpg

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΠΟΤΑΜΙΣΙΑ "ΝΕΡΑ" ΤΗΣ "ΥΔΡΟΧΟΪΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ" ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ "ΔΟΧΕΙΟ"-ΣΤΑΜΝΑ ΤΟΥ "ΖΩΔΙΟΥ" ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ:
(ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ "ΠΟΤΑΜΙ" - ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ)

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ:

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ" ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΜΟΡΦΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΜΟΡΦΟΥ ΣΩΡΡΑ - 
(ΠΟΥ ΛΑΝΣΑΡΕΤΕ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ... ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ!!!!! ΔΙΑΒΑΖΕ: ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ... "ΑΠΟΛΛΥΩΝΟΣ" ...ΒΛΕΠΕ "ΑΚΑΘΑΡΤΟΥΣ 666" "ΒΑΤΡΑΧΟΥΣ" ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ") ....

ΑΜΕΣΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ - ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ -  "ΥΔΡΟΧΟΪΚΗ" - ΕΤΑΙΡΕΙΑ LUCIS TRUST 666 ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ Ο.Η.Ε.:

ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΤΟΥ LUCIS TRUST Ή LUCIFER TRUST (= "ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΑΣ ΜΠΛΑΒΑΤΣΚΥ = ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΜΥΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΘΙΒΕΤ) ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ Ο.Η.Ε. (ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Η.Ε. = Ο ΚΙΝΕΖΟΚΟΡΕΑΤΗΣ ΜΠΑΝ ΚΙ ΜΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ Η ΚΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ)
(ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ)

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΓΚΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΔΩ:

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΛΗΘΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ! Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ! ΠΡΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΥΦΑΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ

=========================

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ 2:


ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΔΕΣ ΣΑΥΡΟΜΑΤΕΣ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΩΣ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΣ "ΔΡΑΚΟΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΑΣΘΕΝΙΚΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΔΥΣΕΩΣ - "ΤΙΓΡΕΩΣ" (ΔΥΣΗ = ΤΙΓΡΗ , ΔΡΑΚΟΣ = ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ,  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2009/11/blog-post_524.html )  ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ Η Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!


ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ:

"Εάν οι επιτιθέμενοι και οι προβοκάτορες μας πλήξουν- κι αυτό που λέω είναι επιεικές-, εμείς δεν θα διστάσουμε να απαντήσουμε μια έναν ανελέητο ιερό πόλεμο για τη Δικαιοσύνη και την εθνική επανένωση" τελικά πάτησε το "κουμπί"

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ / ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ "DRANG NACH OSTEN" ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ Η Ο.Ε.Α. !!

ΚΑΙ Η ΩΣ ΑΝΩ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ  ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙ (ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ Ή ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ)...

Η Ο.Ε.Α. ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ, ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΣΕΛΗΝΙΑΤΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΗΙΝΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΜΙΚΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΦΛΟΙΟΥ (ΟΥΔΕΤΕΡΟΝΙΑΚΗ ΣΤΕΡΕΟΫΦΗ) ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ...ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ "ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΗ - ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΠΡΟΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ" (ΒΛ. ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΒΛ. "ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΑΓ.ΟΡΟΥΣ") ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΑΕΘΩΝΑ (ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΝΗ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ), ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ "ΥΛΕΣ" (Π.Χ. ΤΙΤΑΝΙΟΥ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ "ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ" (ΜΕΤΑΛΛΟΡΥΧΟΙ) ΣΤΗ ΓΗ...ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ, ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΗΝ "ΑΓΙΑ (ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ) ΓΡΑΦΗ" Ο ΔΗΘΕΝ ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ...ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ (ΑΝΩ ΣΙΩΝ) ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΣΧΕΤΕ (ΦΥΣΙΚΑ ΨΕΥΔΩΣ) ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ - ΠΙΣΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΗ) ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ - "ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ") - ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ....ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ "ΑΡΠΑΓΗΣ" ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΟΤΙ Ο ...ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ (ΜΕ ΤΑ ...ΟΥΦΟ ΤΟΥ) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ "ΚΑΚΩΝ" ΤΗΣ ΓΗΣ, ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΣΤΑ ...ΣΥΝΝΕΦΑ ΤΟΥΣ "ΚΑΛΟΥΣ" ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ , ΜΙΚΡΟΙ , ΜΕΓΑΛΟΙ, ΦΤΩΧΟΙ, ΠΛΟΥΣΙΟΙ, ΠΑΙΔΙΑ, ΓΑΤΙΑ, ΣΚΥΛΙΑ...ΚΑΜΠΟΥΜ!!! ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΤΕΦΡΑ!!!!

ΝΑΙ ΓΗΙΝΟΙ, ΝΑΙ ΝΑΙ-Ο-ΕΛΛΗΝΕΣ...ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ! ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΧΒΕΧΑΣ!! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ...ΛΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕΧΑ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΓΕΝΟΚΤΟΠΟΥΣΤΑΪ - ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ!!!

ΛΑΒΕΤΕ ΟΜΩΣ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΗΔΗ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΤΕΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 7 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ (ΥΠΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ/ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΚΑΤΟΧΗ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΗΔΗ ΒΑΡΙΑ ΛΑΒΩΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...(!!!) ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΡΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΤΡΟΧΙΑΣ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ.

ΒΛΕΠΕ: ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΦΑΕΘΩΝΑ (ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΝΗ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ) ΑΠΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΙΟΥ, ΒΛΕΠΕ:  ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΧΙΩΝ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ (!!!) ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΥΣΙΚΟΥ ΥΠΕΡΒΑΡΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ.... (ΒΛ. ΝΟΜΟ TITIUS - BONDE)

ΠΟΣΟ ΣΑΠΙΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΚΩΛΟΡΑΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΔΡΑΚΟΝΤΑ;;;;;;; ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΡΟΝΟΣ - ΣΑΒΒΑΤΟ - ΣΑΒΑΩΘ - ΣΑΒΙΤ - ΣΑΤΟΥΡΝ ΤΙ ΤΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ;;;; ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΦΥΛΗ...AKOMA ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΦΥΛΗΣ..ΠΟΥ ΣΤΑΣΙΑΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΝΝΟΜΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ..

ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (ΗΓΕΤΗΣ ΑΝΤΛΑΝΤΙΔΑΣ) ΣΤΑΣΙΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ!!!!
ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ (VARUNA) - ΔΙΑ (DIAUS PITAR)- ΑΠΟΛΛΩΝ - ΗΡΑ - ΑΘΗΝΑ - ΚΛΠ ...ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΣΤΑΣΙΑΣΜΟ ΤΟ "ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ" ΔΙΑΒΑΖΕ: "ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΤΑΘΕΟ" - 40-ΜΕΛΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ "ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ" ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ...
ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ - ΗΡΑ - ΑΘΗΝΑ -  ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΩΔΙΚΑ "ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ" ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ : "ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΕΣ" ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΥΠΕΡ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ - ΥΠΟΥΡΓΩΝ - ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ - ΤΟΠΑΡΧΩΝ "ΘΕΩΝ" ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
Π.Χ. ΠΟΣΕΙΔΩΝ - ΑΠΟ ΤΟ ΡΉΜΑ "ΠΟΤΙΖΩ" ==> ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΔΑΤΙΝΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ!!! (ΒΛ. ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ = ΥΔΑΤΟΧΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ: ΑΤΛ=ΥΔΩΡ ΚΑΙ ΤΗ ΡΙΖΑ LAND = ΧΩΡΑ!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ