blogger counter

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ" ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΥΦΑΝΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ!!!

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ’’ ΕΨΙΛΟΝ’’ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ‘’ΕΨΙΛΟΝ’’ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟ-ΕΨΙΛΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥ  ‘’ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666 ΚΩΝ/ΛΗΣ’’. 

ΣΗΜΕΡΑ 9/1/16 Ο ΕΠΙΤΕΛΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ ΕΛ.ΜΑΚΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ  ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΔΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ ΤΟΥ ‘’ΕΨΙΛΟΝ’’ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ  ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ‘’ΕΨΙΛΟΝ’’ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Η ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞ ΑΥΤΗΣ ΕΞΑΡΤΟΜΕΝΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ , ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ , ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ , ΚΛΠ, ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ –ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ‘’ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΙΣ ΚΩΝ/ΛΗΣ 666’’ , ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ ‘’ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ’’ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΔΑΝΟ ΙΩΑΝΝΗ ΔΡΑΓΑΖΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΡΩΣΣΟ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΤΑΤΖΗ , ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666 ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΝΙΚΟΛΑΟ HOLSTEIN GLUCKSBURG .

Ο ΕΛΛ. ΜΑΚΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ , ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ , ΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΕΥΔΟΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ , ΔΕΧΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΟΝΟΝ ΕΝΝΕΑ (9) ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΤΕ (55) ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΕΠΙ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ  ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΜΕΤΩΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ , ΚΑΙ ΔΕΧΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΣΑΠΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΑΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ‘’ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666’’.

Ο ΕΛΛ. ΜΑΚΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΕΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΕΙΨΑΝΔΡΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ‘’ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ’’. ΟΜΟΙΩΣ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ Η ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΠΡΟΣ ΒΟΡΡΑΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΔΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ,ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΙΠΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟ-ΕΨΙΛΟΝ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΠΑΥΛΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ".

ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΩΝ , Η Ο.Ε.Α. ΑΙΡΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ ( ΤΟΥ ΣΤΡ. ΑΥΦΑΝΤΗ) , ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛ. ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ ΔΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΤΕΛΟΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Η ΥΦΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ, ΕΧΟΥΣΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΛΛ. ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡ. ΑΥΦΑΝΤΗ. http://ethnegersia.gr/

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΕΑ.
ΤΗΛ: 698 365 7954
Δ/ΣΗ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ , ΒΟΛΟΣ.
Υ.Γ:

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΨΕΥΔΟ-ΕΨΙΛΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΕΙΜΕΝΑ , ΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛ. ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞ/ΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ , Η’’ INTELLIGENCE SERVICE’’ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡAIΚΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΕ ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡ. ΑΥΦΑΝΤΗ. Η ΟΕΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΛΟΦΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ.

=======================

ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ! ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΡΙΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ!!!! ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ "ΒΑΣΙΛΙΑ" ΝΙΚΟΛΑΟ HOLSTEIN GLÜCKSBURG!!!

Η Ο.Ε.Α.ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟΕΜΦΑΝΙΣΘΕΝΤΑ "ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ", ΩΣ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ "ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ HOLSTEIN - GLÜCKSBURG!!! ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΛΑΚΩΝ ΠΕΡΙ ΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. !! ΕΞΩΘΕΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΡΟΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ !!! ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΥΣ ΒΑΖΕΙ Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ "ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ"


ΓΙΑΤΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΠΩΣ ΟΙ ΝΥΦΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΕΣ;


ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΙ "ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ"!!!

ΝΑΙ…ΝΑΙ…ΝΑΙ-Ο-ΕΛΛΗΝΕΣ….ΟΙ ΕΒΡΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝ ΤΩΡΑ….ΚΑΝΑΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ (ΞΑΝΑ-)ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ …ΕΛΕΟΣ!!!

ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ 100.000 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΧΟΛ-ΣΤΑΪΝ(=ΕΒΡΑΙΚΗ ΡΙΖΑ) ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΔΑΝ-ΙΚΗΣ ΑΥΛΗΣ (DAN-MARK : ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΑΝ 666) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΥΚΟ-ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΡΧΙΜΟΓΓΟΛΑ ΤΗΝ ΒΟΥΔΙΣΤΡΙΑ (ΜΕ ΣΥΧΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΘΙΒΕΤ) ΦΑΙΑ (ΥΠΟΥΛΗ) ΛΥΚΑΙΝΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ (=ΜΑΜΑ ΤΟΥ «ΚΟΚΟΥ»), ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩΘΟΥΣΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΑΡΣΑΛ, ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ – ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! (ΝΑΙ, ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!! ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ-ΚΙΝΕΖΩΝ-ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ-ΚΙΝΑΣ)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ : ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, και ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΑΕΤΙΑΣ

ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.:

9. ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑ ΠΑΥΛΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ «SAGHSEN OLDENBURG SONDER-BURG SCHLESWING HOLSTEIN GLUXBURG» ΩΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗ ΜΑΣΩΝΟ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΥΠΟΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΗΠ.Ε.Ι. – Θ.Ι.Μ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΑΞΟΝΩΝ Ρ.Ι.Κ. – Β.Α.Σ.Τ., ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Η Ρ.Ι.Κ. ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΙΝΔΙΑ-ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟΝ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. Η ΜΑΜΜΗ ΤΟΥ, ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΑ ΕΧΙΔΝΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ «BRAUN-SCHWEIG-WELFEN SACHSEN WOLFEN-BUTTEL VON HAN-OVER» Ή «OBER-HAN» ΗΤΟΙ «ΚΑΣΤΑΝΟΧΡΟΕΣ-ΣΙΩΠΗΛΟΙ-(ΥΠΟΥΛΟΙ)-ΛΥΚΟΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΚΛΗΤΗΡΕΣ (ΗΓΕΤΕΣ) ΛΥΚΩΝ ΤΩΝ (ΜΟΓΓΟΛΩΝ) ΥΠΕΡ-ΧΑΝ» ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΑΡΣΑΛ, «ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» (!!!) ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΝΤΙΚΙ».

Η ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΑ ΒΡΩΜΕΡΗ ΜΕΓΑΙΡΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΥΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟ, ΩΣ «ΣΚΑΤΑΡΧΗ», ΕΓΑΛΟΥΧΗΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΣΣΕΡΜΑΝ ΕΠΕΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ… ΜΗΤΡΟΣ ΤΟΥ, ΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ «ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ» ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 1967. ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 1975 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Ρ.Ι.Κ. ΕΜΑΤΑΙΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΑ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ «ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΙΣΡΑΗΛ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Ρ.Ι.Κ., ΩΣ ΑΞΟΝΕΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΝ Γ΄Π.Π. ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΑΒΟΪΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ 1967 ΚΑΙ 1973.

Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΝΕΦΥΣΗΣΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΘΙΒΕΤΙΑΝΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ «ΣΑΜΠΑΛΑ» ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΟΝ «ΜΟΓΓΟΛΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ (ΔΙΑΒΑΖΕ ΗΠ.Ε.Ι.) ΣΕ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΔΑ ROUDRA-KAKRIN Ή «ΒΟΥΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ» ΩΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΗΣ ΣΑΜΠΑΛΑ.»

Ο Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ (ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ) ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΕ ΘΕΟΣΟΦΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΛΗΨΕΩΣ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ», ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ «±ΜΤΜ», ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ «±ΟΤΟ» ΚΑΙ «±ΑΟΑ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ.

ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΕΚΤΟΣ Ο.Ε.Α. ΠΑΡΕΤΗΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΟ ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Η «ΥΠΤΙΑ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ