blogger counter

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

ΑΙΤΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ !

***ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ***


ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ: ο σώζων εαυτόν σωθήτω! + φιλαυτία (παρτακισμός!)

ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΥΓΕΙΗΣ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Δρασε αυτοθυσιαστικα και ηρωϊκα σαν η σωτηρια ολου του κοσμου να κρέμεται στους ωμους σου! (ακτιβισμός!)


ο σώζων εαυτόν σωθήτω!

ο καθένας ας σπεύσει να σώσει τον εαυτόν του!
* φράση που λέγεται προ μεγάλου κινδύνου όπου φέρεται να έχει παραλύσει κάθε έννοια οργανωμένης προστασίας

πρόκειται για χρησμό που έδωσε το Μαντείο των Δελφών το 480 π.Χ. απαντώντας σε σχετικό αίτημα των Αθηναίων τι να κάνουν έναντι της μεγάλης περσικής εκστρατείας.
ο χρησμός αυτός ως έκφραση αποτελεί μία από τις σημαντικότερες ιστορικά καταγεγραμμένες προτροπές φιλαυτίας.


φιλαυτία < αρχαία ελληνική φιλαυτία < φίλαυτος < φίλος + εαυτού
φιλαυτία θηλυκό

η υπερβολική αγάπη για τον εαυτό μας που συνεπάγεται την αδιαφορία για τις ανάγκες των άλλων

φίλαυτος

===================

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ - ΚΡΟΝΙΟΙ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ + ΛΙΛΙΘ ΜΕΣΩ ΤΩΝ "ΜΕΝΤΙΟΥΜ - ΔΙΑΜΕΣΩΝ" ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΑΡΤΑΚΙΣΜΟ (!!!) ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟ (!!!!) ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΣΑΡΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΣΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ!!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΙΔΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΗΣΜΟΙ-ΟΙΩΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΑΝΕ ΤΑ ΤΟΤΕ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ 500 Π.Δ.Χ. (ΔΗΛΑΔΗ 11.000 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ) ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΡΗΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙΩΝΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΗΔΗ ΕΙΧΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ - ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟ 9.600 Π.Δ.Χ. ΜΕ ΤΗΝ ΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΓΗΙΔΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΕΛΗΝΗΣ/ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΣ/ΟΥΡΑΝΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ "ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ" ΚΑΙ "ΗΛΙΑΚΩΝ" ΘΕΩΝ (ΒΛ. ΙΝΔΙΚΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ) ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΜΕ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΛΕΒΑΝ + ΛΙΛΙΘ)

ΑΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΝΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ ΤΟ 9.600 Π.Δ.Χ. ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ (ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ) ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΑΧΑ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΔΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ (ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ) ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΡΟΝΟΥ-ΣΑΒΑΩΘ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΣΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ (ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΣΕΞΟΜΑΝΕΙΣ ΖΗΛΟΦΘΟΝΕΣ ΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ, ΔΟΥΛΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ, ΜΑΙΝΑΔΕΣ, ΣΑΤΥΡΟΥΣ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΧΡΗΣΜΟΥΣ ΦΙΛΑΥΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΕΔΑΦΗ, ΛΑΦΥΡΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ. 

ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΩΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ - ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΝΑΟΙ (ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ) ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΑΝ (ΔΙΑΤΑΓΜΑ "ΕΣ ΕΔΑΦΟΣ ΦΕΡΕΙΝ") ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ/ΚΡΟΝΙΑΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ-ΓΙΑΧΒΕΧ (ΨΕΥΔΟ-ΩΝ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ-ΣΑΒΙΤ-ΣΑΒΑΩΘ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ-ΣΑΒΑΩΘΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ Α' ΡΩΜΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ Β' ΡΩΜΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΡΩΜΗΟΣ Ή ΡΩΜΑΙΟΣ ΩΣ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ "ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΑΒΑΩΘ - ΚΡΟΝΟΥ"...ΣΑΒΒΑΤΟ = SATUR-DAY = Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΣΑΤΟΥΡΝΑΛΙΑ, ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΑΪ = Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. (Ο ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΝΤΑΪ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 2 ΚΡΥΦΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΩΝ ΤΟΥ : ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ - ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ)

ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΣΙΚΕΣ (ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΠΕΡΣΙΑ - ΠΕΡΣΕΑΣ) ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΟΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΕΣΘΗΡ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΣ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
Η διανοητική εξόντωση του εβραιοσάξονα μισέλληνα Νιμιτς από την ΟΕΑ!

ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟΥΣΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ & ΔΟΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΕΙ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΕΡΣΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ!!!

ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΙΟΥΣ (ΞΕΝΟΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΙ ΕΧΘΡΙΚΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ) Ή ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ (ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΙΚΑ - ΑΡΡΩΣΤΑ - ΑΠΛΗΣΤΑ) ΚΥΤΤΑΡΑ ...ΚΑΙ ΤΑ "ΛΕΥΚΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ" (ΜΑΧΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ) ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΑ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΧΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΡΩΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΣΕ ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ (ΚΑΡΚΙΝΟΥ + ΙΩΝ) ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ!!!
ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΔΡΑΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΜΕ ΦΙΛΑΥΤΙΑ & ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!!!

ΙΔΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΡΟΧΙΑΣ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ "ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΔΙΟΣ" (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΤΕΣΣΕΡΑΚΟΝΤΑΘΕΟΥ ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ)

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.:

ΠΕΡΙ ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ.

ο Ύπατος συμπαντικός νόμος είναι ότι το σύμπαν είναι ζωντανός - νοήμων αλληλοεπιδρών - και αλληλοεξαρτώμενος εσωτερικώς, οργανισμός, του οποίου τα μέλη (εμείς και οι λοιπές νοήμονες οντότητες όλων των διαστάσεων), οφείλουν να δρουν με μόνο κριτήριο την επιβίωση αυτού του οργανισμού, και όχι με κριτήριο την ατομική τους επιβίωση. Αυτό σημαίνει ότι οι συμπαντικές κοινωνίες είναι φύσει "κοινωνίες ηρώων", όπου ο καθένας είναι έτοιμος να πεθάνει αν χρειαστεί για το καλό του κοινωνικού συνόλου ή για την οικολογία του κόσμου του, χωρίς να έχει προσωπικό κίνητρο επιβίωσης.
Για να γίνει αυτό κατανοητό πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα βιολογικό γνωστό ανάλογο παράδειγμα: Τα λευκά αιμοσφαίρια (ήρωες - πολεμιστές), αλλά και τα λοιπά (υγειή - μη καρκινικά) κύτταρα του σώματος ζούν και πεθαίνουν όχι για τον εαυτό τους, αλλά για το σύνολο του σώματος. Όταν αλλάζουν κίνητρο δράσης και αρχίζουν να ζουν για τον εαυτό τους, αγνοώντας το σώμα, τότε γίνονται καρκινικά κύτταρα τα οποία διογκώνονται σχηματίζοντας "δικό τους ζωτικό χώρο", με σύνορα που διαχωρίζουν τη λειτουργία τους από τη λειτουργία του σώματος. Το σύνολο τέτοιων κυττάρων αποτελεί έναν καρκινικό όγκο.

ΠΟΛΥΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ "ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ) ΚΥΡΙΟΥ" (ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕΡΟΣ 1ο)

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ-ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΟΥΣ-ΣΑΒΑΩΘΙΚΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ HONG ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΔΥΣΕΩΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ-MEDIUM-CHANNELING MAZI TOYΣ, ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΒΟΥΛΩΝ "ΖΟΜΠΙ") ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΜΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. / Ο.ΠΛ.Α. (ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟΥ) ,ΝΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΕΡΕΙΠΙΟ ΔΙΧΩΣ ΡΕΥΜΑ, ΝΕΡΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ, ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ.. ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΕΡΑ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ: ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΚΕΡΑΤΩΜΑΤΑ, ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΜΟΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ, "ΑΝΔΡΕΣ" ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΥΠΟΓΕΝΕΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΧΑΣΜΑ ΓΕΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ!!! ΚΑΝΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ...ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ, ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ, ΦΡΑΠΕΔΑΚΗΔΕΣ, ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ...ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ (Π.Χ. ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΡΓΟΜΙΣΘΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΨΕΥΔΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΟΥΛΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΚΛΠ) !!! (=ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ) ...ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΔΙΑΘΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΗΨΗΣ, ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ (ΕΘΝΟΥΣ) ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟ (ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟ - ΑΠΛΗΣΤΙΑ) ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΩΝ ΙΩΝ - ΞΕΝΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ (ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ - ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ)!!!

ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΩΝ) ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΑΞΟΝΑ "Β.Α.Σ.Τ.Ρ.", ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΥΡΙΑ, ΙΡΑΚ ΚΛΠ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΩΔΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ...ΜΕ ΤΗΝ ...."ΦΙΛΗ" ΧΩΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑ"(!!!)...Ή ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ."(!!!)
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΝΕΚΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΛΕΝΕ "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ"(!!!)......ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Ε, ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΤΟΥΤΟ:
ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΙΚΗ ΖΑΜ-ΜΑΝ-ΦΟΥΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΛΛΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.........
ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΑΣ....

ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ.


Υ.Γ. 1: ΑΠΟ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΠΡΟ 65.000.000 ΕΤΩΝ ΕΩΣ ΤΟ 9.600 ΠΡΟ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ,ΟΥΤΕ ΙΕΡΑΤΕΙΑ,ΟΥΤΕ «ΙΕΡΕΣ ΓΡΑΦΕΣ»,ΟΥΤΕ «ΜΕΣΣΙΕΣ»,ΟΥΤΕ «ΠΡΟΦΗΤΕΣ»,ΟΥΤΕ «ΚΑΛΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ»,ΟΥΤΕ «ΚΑΚΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ»._
ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΤΑ ΕΦΕΥΡΑΝ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΙΕΧΩΒΑ-ΣΙΩΝ-ΤΖΕΝΤΑΙ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 9.600 Π.Μ.Χ, ΗΤΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΘΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ-ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ «ΠΑΝΟΣ» Η «ΠΑΝΤΟΣ» Η «ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ».

ΠΡΩΤΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ: ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ «ΠΑΝΟΣ»-«ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ» ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΩΣ ΤΡΑΓΟΠΟΔΑΡΟΥ ΑΡΡΕΝΟΣ ΣΑΤΥΡΟΥ .

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ: ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ «ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΘΕΩΝ» ΤΟΠΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ «ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ» ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΕΞΟΜΑΝΩΝ ΘΕΩΝ,

ΤΡΙΤΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ: ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ «ΠΑΝΟΣ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΣΑΒΑΩΘ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ._

Υ.Γ. 2: ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΩΝ Ή ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΙΚΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΕΩΣ «ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ», ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΕΙΣΒΟΛΕΩΣ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΙΕΧΩΒΑ-ΓΙΑΧΒΕΧ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΗΝΤ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΣΤΑΣΙΑΣΤΟΥ ΣΑΒΙΤ-ΣΑΒΑΩΘ-ΚΡΟΝΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 9.600 ΠΡΟ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ «ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ» ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 9.600 Π.Μ.Ε.Χ. ΑΝΑΧΩΡΗΣΑΝΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ «ΘΕΟΥΣ» ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΚΑΙ ΩΘΟΥΝΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ-ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ._ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ: 1) ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.»._ 2) ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ «ΣΟΥΦΙ» ._ 3) Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΕΛΛΗΝ.Α.Ι.Σ.»._ 4) ΤΟ «Ε.Α.Ρ.» ή «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ» ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΙΧΩΡ»._ 5) ΤΟ «ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ»._ 6) ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ,ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ._ 7) ΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ Ι. ΦΟΥΡΑΚΗ ._ 8) ΟΙ «ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ._ 9) ΟΙ «ΚΡΙΝΑΕΤΟΙ» ΤΕΚΤΟΝΕΣ ._ 10) Ο «ΙΣΤΟΣ ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΩΡΙΩΝΑ» ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ._ 11) ΟΙ «ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ» ΤΕΚΤΟΝΕΣ._ 12) Η «ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ»._

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ «ΠΑΝΟΣ» ή «ΠΑΝΤΟΣ» ή «ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ «ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ» ΑΛΛΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΡΙΠΛΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΝΟΟΥΜΕΝΗΣ ΩΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ «ΠΑΝΟΣ» ΚΑΙ ΗΜΩΝ ΩΣ «ΜΕΛΩΝ» ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ή «ΚΥΤΤΑΡΩΝ» ΤΟΥ. ΙΔΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΠΑΡΜΕΝΙΔΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ «ΠΑΝΟΣ» , ΟΤΙ «ΜΕΛΗ ΕΙΜΕΘΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ»._ ΑΥΤΗ Η ΕΜΦΥΤΗ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ή ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ «ΠΑΝΑ», ΔΙΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ “ΓΙΑΧΒΕΧ” (ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΕΝΤΑΪ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΣΕ ΕΠΙΚΤΗΤΗ «ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ» ΤΥΦΛΗΣ ΥΠΑΚΟΗΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΗΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ «ΘΕΟΥΣ» ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ. ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ – ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ «ΠΑΝΟΣ», ΧΩΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΜΟΝΟΝ Η Ο.Ε.Α., ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ._


ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΜΕΛΕΤΗ:

Περιληπτικώς οι αιτίες υπονομεύσεως των κειμένων Ο.Ε.Α.
(ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΤΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ!!!)

ΙΣΡΑΗΛ: Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ-ΔΙΑΒΟΛΟΥ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.
(ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ - ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑΣ  ΠΛΑΝΗΤΟΥ)

ΣΗΜΑ-ΙΒ-ΥΓΕΙΑΣ «ΝΟΥΣ ΤΕ ΚΑΡΔΙΑ ΥΓΙΕΙΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ» ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF ΚΑΙ WORD

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ

Δ΄ ΣΗΜΑ Ο.Ε.Α. 
(ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ & ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ!!!)

(ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΚΤΟΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ!!!)

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ Δ' ΣΗΜΑ Ο.Ε.Α.:

Β΄: ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΨΕΥΔΟΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1311.Μ.Χ. ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΟ 2011, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΒΑΩΘ-ΚΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 9.600.Π.Χ. ΕΩΣ ΤΟ 311.Μ.Χ ,ΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ 
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΟΣ ΔΙΟΣ ΜΕ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟΥ ΣΑΒΑΩΘ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΠΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ Η ΜΟΜΦΗ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ "ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ", ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΛΕΥΚΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ ΕΘΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΕΘΝΗ, ΤΕΛΙΚΩΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΦΥΛΗ ΚΙΝΑΣ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΕΘΝΗ"._[ΙΔΕ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΠΗΛΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ].
-ΕΙΚΟΝΑ-ΚΕΙΜΕΝΟ-
ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΕΙ Η ΑΠΑΤΗ "Β΄", ΤΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΔΙΟΣ, ΗΤΟΙ ΤΑ ΚΡΟΝΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ ΠΡΟ ΤΟΥ 311.Μ.Χ. ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ : «ΟΤΑΝ Ο ΔΙΑΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, 
ΑΦΗΣΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΩΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ 30.000 ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ». 
ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΨΕΥΔΟΣ ΕΓΙΝΕ ΒΛΑΚΩΔΩΣ Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΙΠΟ "ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ" ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ 311.Μ.Χ. , ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ 311.Μ.Χ. ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΗΤΤΗΜΕΝΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΟΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΝ "ΠΡΟΕΛΑΥΝΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ" Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΕΘΑΡΡΥΝΕ ΤΟΝ ΣΥΓΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΑΙΜΟΜΙΚΤΗ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ ΖΩΡΟΑΣΤΡΙΣΤΗ ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΦΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΡΩΜΑΙΟΥΣ "ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ" ΜΕ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΟΡΑΜΑ-"ΘΑΥΜΑ" "ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ"._
( = ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ "BLUE BEAM")

............
ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΒΟΛΟΣ 25.03.2010

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:

... ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ JOHN LEAR JUNIOR ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΗΔΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ («ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ» ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑ 10 – 27) ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΟΥ ΚΥΒΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΑΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥ ΓΗΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΑΒΒΙΝΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ… ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΓΕΩΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΕΔΡΩΝ ΥΛΗΣ Β’ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΣΕ ΤΡΟΧΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΨΥΧΟΠΑΓΙΔΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ, ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΝ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΣΩ ΑΚΤΙΝΩΝ «MASERS», Η’ ΚΩΔΙΚΩΣ «ΑΣΗΜΕΝΙΩΝ ΧΟΡΔΩΝ».

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΣ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΑ ΒΛΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ», ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» (ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"), ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΘΕΩΝ – ΗΜΙΘΕΩΝ – ΗΡΩΩΝ – ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ – ΙΕΡΕΩΝ – ΒΑΣΙΛΕΩΝ – ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΔΙΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ (***) ΠΕΡΙ «30.000 ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ», ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΔΕΚΤΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ «MASERS» ΤΩΝ ΕΞΕΔΡΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΩΣ ΗΓΕΤΙΔΟΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» Η «Ρ.Ι.Κ.», ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ) ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ, ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ (ΙΟΥΔΑΙΩΝ – ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΑΞΟΝΩΝ – ΤΑΤΑΡΩΝ – ΙΝΔΟΝΗΣΙΩΝ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ.

(***) ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑ 30.000 ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ .

ΕΙΝΑΙ Ο ΗΣΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ "ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΗΣΙΟΔΟΥ":


Ο Ησίοδος γράφει ότι 30.000 είναι οι δαίμονες που φροντίζουν να
εφαρμόζεται ο Νόμος του Διός 
(ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΕΜΜΕΣΩΣ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΣ - ΖΕΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΙΠΟ "ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ" ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΔΙΟ. Ο ΗΣΙΟΔΟΣ ΕΖΗΣΕ ΤΟΝ 7ο ΑΙΩΝΑ Π.Χ.):

"τρις γαρ μύριοί εισιν επί χθονί πουλυβοτείρηι
αθάνατοι Ζηνός φύλακες θνητών ανθρώπων,
οι ρα φυλάσσουσιν τε δίκας και σχέτλια έργα
ηέρα εσσάμενοι, πάντη φοιτώντες επ' αίαν."
("Έργα και Ημέραι", 252-255)

Υπάρχουν πάνω στη γόνιμη γη
τρεις φορές από δέκα χιλιάδες (30.000) -
Αθάνατοι του Διός φύλακες των θνητών ανθρώπων.
(Ησίοδος "Έργα και Ημέρες" Στίχοι 248 - 255)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ