blogger counter

Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ "ΜΑΚΕΛΕΙΟ":

3/12/2015

ΤΙΤΛΟΣ1: ΔΙΑΒΑΣΤΕ OΛΟΙ… Η Ελλάδα δεν έχει το δικαίωμα να καταρρίψει τουρκικά αεροσκάφη λέει το ΝΑΤΟ!

ΤΙΤΛΟΣ2: ΣΟΒΑΡΟ!!! ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΝΑΤΟ!!!ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!!!

Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, πως η Ελλάδα δεν έχει το δικαίωμα να καταρρίπτει τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη που παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο επειδή δεν είναι κυρίαρχη χώρα. Η δήλωση του κ. Στόλτενμπεργκ έγινε μετά από ερώτηση δημοσιογράφου του CNN, ο οποίος εξέφρασε την απορία γιατί το ΝΑΤΟ υποστήριξε την ενέργεια της Τουρκίας να καταρρίψει το ρωσικό μαχητικό και γιατί δεν ισχύει το ίδιο για την Ελλάδα, της οποίας ο εναέριος χώρος παραβιάζεται καθημερινά από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη. Ο κ. Στόλτενμπεργκ είπε πως η Τουρκία είναι κυρίαρχη χώρα, ενώ η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο.

Όπως δήλωσε ο κ. Στόλτενμπεργκ, η Ελλάδα δεν έχει το δικαίωμα να καταρρίψει τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη που παραβιάζουν τον εναέριο χώρο της, επειδή είναι μια χρεοκοπημένη χώρα υπό κηδεμονία. Σύμφωνα με τον κ. Στόλτενμπεργκ, μόνο η Γερμανία έχει το δικαίωμα να καταρρίψει τα μαχητικά αεροσκάφη της Τουρκίας που παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο, αφού η Ελλάδα ανήκει στην Γερμανία. «Από την στιγμή που η Γερμανία δεν ενοχλείται που η Τουρκία παραβιάζει τον εναέριο χώρο της περιουσίας της στην Ελλάδα, δεν υπάρχει κανένα θέμα», τόνισε ο κ. Στόλτενμπεργκ. «Αν οι Γερμανοί ενοχληθούν από τις παραβιάσεις των Τούρκων στο οικόπεδό τους, θα καταρρίψουν τα τουρκικά μαχητικά» είπε ακόμα ο κ. Στόλτενμπεργκ.

Οι δηλώσεις του κ. Στόλτενμπεργκ δεν απασχολούν την ελληνική κυβέρνηση, αφού αφενός δεν της πέφτει λόγος και αφετέρου ο Αλέξης Τσίπρας έχει πιο σημαντικά θέματα να ασχοληθεί αυτή την εποχή, όπως η συνεργασία του με τον Βασίλη Λεβέντη.

==============================

ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΙΟΥ (ΜΑΚΕΛΕΙΟ), TA ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ "VOLCANO TIMES" ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ" (ΕΠΙΣΗΣ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ"), ΚΑΙ ΤΟ "VOICE NEWS" ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΛΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΡΥΦΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ "ΛΑ.Ο.Σ." ΚΑΙ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ") ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 5-6 ΑΛΛΑ ΗΛΙΘΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ...

ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥ "ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ"!! ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΑ Ο ΣΤΟΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ.. ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ Η ΦΙΛΟΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΦΥΛΛΑΔΑ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ...ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ 666".
ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΕΝΤΑΣΗ, ΘΥΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ) ΥΠΕΡΣΤΟΑ HONG, ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!!! ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΣΤΟΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ!!! ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΣΤΟΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ "ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!!!" ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΣΤΟΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΟΤΙ "ΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΝΟΧΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ"!! ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΣΤΟΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΟΤΙ "ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ"!!! ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΓΕΡΜΑΝΙΑ" (GERMANY) ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ CNN!! 
ΕΛΛΗΝΕΣ , ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟ-ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ !!!! ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!

ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΩΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ:

ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΣΤΟΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΣΤΟ CNN ΣΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015:


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΝΤΕΟ:
NATO chief Jens Stoltenberg tells CNN's Hala Gorani that all countries need to remain calm amidst rising tensions over the downed Russian jet.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΣΤΟΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΛΕΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ CNN (H.GORANI) ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΨΥΧΡΑΙΜΕΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΟΥ (SU-24)

ΕΔΩ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ CNN ΜΕ ΤΙΤΛΟ:
"ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΟΥ"

NATO calls for calm over downed Russian jet

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΝΤΕΝΜΠΕΡΓΚ ΣΤΟ CNN.
ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΟΥ «ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ»

Το θέμα των τουρκικών προκλήσεων και παραβιάσεων στο Αιγαίο έθεσε επανειλημμένα στον γγ του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, δημοσιογράφος του CNN- με τον κ. Στόλτενμπεργκ να αποφεύγει κατ’επανάληψη την ερώτηση, επαναλαμβάνοντας ότι η Τουρκία είναι βρίσκεται αντιμέτωπη με μια «ειδική κατάσταση», λόγω των συνεχιζόμενων συγκρούσεων σε Συρία και Ιράκ.

Συγκεκριμένα, ο Στόλτενμπεργκ υπογράμμισε ότι όλοι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ υποστηρίζουν το δικαίωμα της Τουρκίας να υπερασπίζεται τον εναέριο χώρο της και την εδαφική της ακεραιότητα, ωστόσο όταν ερωτήθηκε ξανά και ξανά, με τη δημοσιογράφο να επιμένει για την Ελλάδα είπε ότι «οι καταστάσεις είναι διαφορετικές», επαναλαμβάνοντας μονότονα ότι η κυριαρχία κάθε χώρας είναι σεβαστή, αλλά η Τουρκία είναι αντιμέτωπη με μια «ειδική κατάσταση» και ότι υπάρχει σημαντική αύξηση των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων στην περιοχή.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ (TRANSCRIPT) ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΣΤΟ CNN ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ CNN:

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΛΕΞΗ "GERMANY" (ΓΕΡΜΑΝΙΑ) ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. 

TO ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

GORANI: And Secretary General, speaking of violating airspace, you may have seen this, the Greek Prime Minister accused Turkey of violating Greek 
airspace. How does NATO react to that? 

STOLTENBERG: I think we have to remember that Turkey is on the front line of a very, very unstable and difficult situation in Syria and Iraq. And of course for Turkey to be so close on the border of all the fighting, all the killings, and all the military buildup from the Russian side which we have seen during the last weeks or months, it creates a very special situation. And this was not the first time. It has happened before. 

GORANI: I was actually referring to the Greek Prime Minister accusing Turkey of violating Greek airspace. He did so on twitter. How does NATO react to that? 

STOLTENBERG: But what I try to explain to you that they are completely different situations. 

GORANI: No I understand that. But there is a violation according to Greece of its airspace by Turkey. So are there two standards here? 

STOLTENBERG: No. We understand the importance of respecting the airspace of any nation. But I think we have to understand that Turkey is in a very special situation. They have been bordering Syria - they are bordering Syria where there has been fighting turmoil for several years. They have seen substantial Russian military buildup, in the air, on land, and now in the eastern part of the Mediterranean. 

GORANI: So you're saying Turkey should get a pass because it's in a difficult neighborhood and a difficult situation right now for violating Greek airspace for instance.? 

STOLTENBERG: I am saying that any nation, or the airspace of all nations should be respected. And NATO is not in a position where we accept any kind of violations of airspace. 

I myself am coming from a nation which has seen violations of the airspace of Norway. But I'm saying that the situation along the borders of Turkey to Syria are very special. They are bordering a civil war. They have seen several violations of their airspace. 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΚΥΡΙΕ ΓΕΝΙΚΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ (ΤΟΥ "ΝΑΤΟ") ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΟ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΤΟ "ΝΑΤΟ" ΣΕ ΑΥΤΟ;

STOLDENBERG: ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ ΑΣΤΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΤΩΜΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ Ή ΜΗΝΕΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΜΑ ΕΓΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ. ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ TWITTER. ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΤΟ "ΝΑΤΟ" ΣΕ ΑΥΤΟ;

STOLDENBERG: ΜΑ, ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΟΧΙ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΕΔΩ;

STOLTENBERG: ΟΧΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ, ΞΗΡΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ Π.Χ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ;

STOLTENBERG: ΛΕΩ, ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΘΝΟΣ, Ή Ο ΕΝΑΕΡΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΣ. ΚΑΙ ΤΟ "ΝΑΤΟ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΣ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ.
ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ. ΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ. 

(Χώρες μέλη του ΝΑΤΟ – εκ των οποίων ειναι και η Νορβηγία – το 2014 αναχαίτισαν πάνω από 400 φορές ρωσικα μαχητικα αεροσκάφη.

ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ. ΣΥΝΟΡΕΥΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥΣ.

ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗΣ.
=====================

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ ΓΙΑ "ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ" ΤΟ ΦΙΛΟΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΟ "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ "ΕΨΙΛΟΝΙΚΑ" "ΜΜΕ" ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΗΓΑΓΑΝ ΑΛΟΓΙΣΤΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ "ΕΙΔΗΣΗ";;;

ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Η Ο.Ε.Α....ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΛΗΘΟΥΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ "Β.Α.Σ.Τ./Ρ.".


Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!! ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟ-ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΡΟΤΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ "ΜΜΕ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΕΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!!! Η ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΟΦΙΛΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!!


ΣΧΕΤΙΚΟ:

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΕΦΥΣΗΧΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΡΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ