blogger counter

Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΕΦΥΣΗΧΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΡΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ!!!

ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΔΕΙΞΕ Η Ο.Ε.Α. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΕΦΥΣΗΧΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΡΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΔΙΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ (ΜΕ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ") ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΠΛΟΦΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η Ο.Ε.Α. ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΕΙΜΕΝΟ "SOS ΣΥΡΙΑ. ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΗΘΕΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!" ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ (ΚΙΝΕΖΟΒΡΑΙΚΟ) ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟ  "ΝΑΤΟ"  ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ  ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΜΟΝΟ Η Ο.Ε.Α., ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Γ.Γ.  ΤΟΥ ΝΑΤΟ STOLTENBERG  ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑΤΟ-ΛΙΓΟΥΡΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΓΚΑ !!!


ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΤΙΦΕΝΣ-ΝΕΤ, PRONEWS (ΔΙΑΒΑΖΕ: PORN NEWS) ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΨΕΥΔΕΣ ΑΡΘΡΟ:

ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΝΤΙΦΕΝΣ-ΝΕΤ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ "ΠΩ! ΠΩ! ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ!!!" ..."ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!!!"

ΤΟ ΝΤΙΦΕΝΣ ΓΡΑΦΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ "ΤΟ 25% ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑΧΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ"
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ 25%;;
1200 ΒΑΡΙΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ LEOPARD-2 ΚΑΙ SABRA-3 KAI 1300 T.O.M.A. KAI T.O.M.Π. (ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ), 2500 ΟΛΑ ΜΑΖΙ !!! ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Η ΩΣ ΑΝΩ ΜΠΛΟΦΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ "ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ" ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΡΜΑΤΩΝ, ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΕΦΥΣΗΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ "ΝΤΕΦΕΝΣ ΝΕΤ" PRONEWS (ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ) ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΑ ΗΛΙΘΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΠΛΟΦΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣYΝΑΜΑ ΤΟ ΝΤΕΦΕΝΣ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ (AYTOKTONIKH) ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΥΠΟΥΛΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥΣ :

ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΤΟΥΡΚΟ-ΚΟΥΤΟ-ΠΟΝΗΡΗ ΣΠΟΝΤΑ:

Ηδη υπολογίζεται ότι έχει μεταφερθεί στα σύνορα με την Συρία το 25% της ισχύος της τουρκικής 1ης Στρατιάς. Μήπως είναι κατάλληλη η στιγμή για να λυθούν με δραστικό τρόπο τα προβλήματα που δημιουργεί η Τουρκία σε 
βάρος της χώρας μας; Πότε θα ξαναβρούμε τέτοια ευκαιρία; 

ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΟ ΝΤΙΦΕΝΣ-ΝΕΤ PRONEWS ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΕΝΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ATANASOV

ΙΔΕ LINK:

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΡΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥ ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ DEFENCE NET !!!

Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ./Ρ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ - ΣΚΟΠΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ - / ΡΟΥΜΑΝΙΑ)

ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΝΤΙΦΕΝΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ "ΜΙΤ") ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ - ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΜΠΛΟΦΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.!!!

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ:

ΤΟ ΝΤΙΦΕΝΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΥΡΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ (ΛΥΚΟΦΩΛΙΑ)

2η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΑ Ή ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ "ΜΜΕ" ΤΥΠΟΥ ΝΤΙΦΕΝΣ.

"ΠΩ! ΠΩ! ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΣΤΑ ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΑ"

ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΤΕΝΑ:

Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ!!!

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ Η "ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΡΕ" ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΧΑΜΟΣ!!!

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΕΓΓΛΕΖΟΙ, ΓΑΛΛΟΙ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ, ΚΛΠ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΡΕ!!!


ΑΝ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΑΛΟΣ!!!

ΑΡΑ ΝΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΑΝΕ ΑΜΑΣΗΤΟ ΠΟΛΛΑ ΗΛΙΘΙΑ Ή ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ "ΜΜΕ" ΤΥΠΟΥ ΝΤΙΦΕΝΣ

Η Ο.Ε.Α. ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΝΤΙΦΕΝΣ ΝΕΤ" ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ "ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ" ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ - ΑΠΟΚΟΙΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ "Β.Α.Σ.Τ./Ρ." ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ Ο ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ "Β.Α.Σ.Τ./Ρ." ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΑΣ!


ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΑΠΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ Ο.Ε.Α. ΤΗΛΕΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΑ " ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ " ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/11/blog-post_30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ